Nie wiem, ale dla mnie pierwsza bramka powinna być ewidentnie uznana, ani w czasie meczu, ani w tv nie widza ruchu ręką w celu popchnięcia. Więc chyba go ch... musiał popchnąć. Co do drugiej nie uznanej bramki to raczee oceniona sytuacje zresztą on ma jakąś inklinacje do takiego zachowania jeden z najwyższych chopów, a co dośrdkowanie to sie na kimś powieszo. Co do bramek Odry to kolejny raz okazało się, że naszo obrona to jak ser szwajcarski. Pierwszo brama złe ustawienie, do tego Brzyski źle ocenia lot piłki i kapa, bardzo podobna sytuacja była z Górnikiem ino, że tu po takiej tracimy brama. Drugo brama to już wogóle kompromitacja sześciu chopa w szesnastc i nikt nie wychodzi ani do bezpańskiej piłki ani do zablokowania. Wystarczyło popatrzeć ile Odra w drugiej połowie zablokowała naszych strzałów, a my zamiast za wczasu wychodzić to patrzymy co sie dzieje. Trzecio brama to niby karny był, choć jak takie coś gwizdać to nie rozumia czemu nie gwiźdze ktoś jak Fabus przy rogu jest w pół łapany, bo co bo sie nie obalił czy jak. Rozumia, że można wg przepisów takie coś gwizdnać, ale jak jest w drugo strona faul przy dośrodkowaniu to już nagle nie. Jo rozumia może ktoś gwizdać dobrze, może chu**wo, ale byle gwizdoł równo, a tego nei widziałem w czasie tego meczu.
Co do przebiegu meczu to nei zły początek po którym powinniśmy prowadzić, a potem błąd i już mecz ustawiony, choć myślałem że damy rade jak z Polonia, ale po drugim błędzie to powiem szczerze zacząłem już powątpiewać. Druga połowa dla nas, ale to raczej przez bardzo cofniete ustawienie Odry. Zresztą Odra miałą moze z pięć groźnych sytuacji i trzy bramki.
Co zmienić by było lepiej.
Nie wiem co jest przyczyną braku gry Nykiela, kiedyś w jakiejś powtórce komentator coś mówił o problemach rodzinnych, ale nasz najlepszy obrońca opuszcza już trzeci(?) mecz. Musi wrócić do składu.
Z taką grą to ze składu powinien wypaść Grodzicki, za niego albo Scherfschen albo Adamski. (nie myślałem że kiedyś napisze, że chce by grał Adamski

) Ćwielong, albo gra przy ustawieniu 4-4-2, ale przy takim ustawieniu jakie preferuje Radolski powinien grać skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia Balaz, bądź któryś z prawo skrzydowyh za gra na lewej. Grzyb albo na pomoc albo na ławe. I oby taki sedzia nie gwizdał
Pilarz - Brzyski, Scherfschen, Baran, Nykiel - Grzyb, Straka, Feruga, Balaz (Nowacki) - Zając - Sobczak
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke