Puchar Ekstraklasy 2008/09

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
swce
Kontakt:

#106 Post autor: swce » 28 sie 2008, o 17:30

Wkurwio mnie ta przyjazn naszego zarzadu z symapatykami Górnika Zabrze :) :zly: Jak sympatycy chca 3 tys to nasz zarzad oczywiscie tyla daje, jutro pedzom 4 to oczywiscie firma Ruch Chorzów SA wam da... :zdegustowany: Jeszcze autobusy do Zabrza posle, i kaszankie da :)
Ruch Chorzów - Gůrny Ślůnsk

"Jestem śląskie dziecko i Ślązakiem zginę. Kocham śląską ziemię i śląską krainę..."
Juliusz Ligoń.

josceline
Kontakt:

#107 Post autor: josceline » 28 sie 2008, o 17:39

to je prowda co patton powiedziol, podbijom .... nieroski my sie przekonali ze szczewa nas wyciulali ....

jugador
Kontakt:

#108 Post autor: jugador » 28 sie 2008, o 17:40

To ja sie pytam gdzie stwowarzyszenie i rozmowy z zarzadem , no gdzie ?

Tylko tutaj na forum i przez maile informujecie zarzad o tym zeby przyznac im mniej biletow czy jak ?

Bo jezeli tak to sposob zalatwiania tego jest troche smieszny musicie przyznac

Dla nich kazdy klub jest rowny i kazdemu dadza bilety bo pewne sprawy ich nie interesuja
Chyba , ze sie im to wylumaczy ale ktos w ogole probowal w sensowny sposob ?

To wszystko przypomina tutaj krzyki dziecka , ktore nie ma pomyslu jak doprosic sie o swoje ...

Lukas89
Kontakt:

#109 Post autor: Lukas89 » 28 sie 2008, o 17:44

Patton 100% racji.. lepiej tego napisać(powiedzieć) nie można..

Trzeba mieć Honor przez duże H,a Ci którzy tak dobrze o Górniku się wypowiadają,chyba się gdzieś z kimś pomylili... (bez urazy...)

Wiadomo,że Górnik powinien dostać absolutne minimum biletów
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, o 17:46 przez Lukas89, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#110 Post autor: ZYGa91 » 28 sie 2008, o 17:45

Nie bądź śmieszny, że zarząd nie wie jakie są stosunki nasze ze szczewem. Dobrze wiedzą, czemu tam nie jeździmy i jakie mamy o nich zdanie.
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

Awatar użytkownika
gnz
Kontakt:

#111 Post autor: gnz » 28 sie 2008, o 18:00

http://forum.niebiescy.pl/viewtopic.php?p=346095

pisać dowody na te żabskie ku*** i spamowac skrzynke zarzadu !

josceline
Kontakt:

#112 Post autor: josceline » 28 sie 2008, o 18:00

Lysy pisze:Rozmawiałem przed chwilą z panią rzecznik. :wstyd: Rozmowa nieautoryzowana więc nie byda nic pisoł ale święty by zgrzeszył :zly: na deRby w lutym żabole mogą zaś liczyć na 13 tys. biletów.Wobec powyższego oddaja karnet w przyszłym tygodniu.AMEN!
kiedys godol ?? dodzwonilech sie yno do sekretariatu , bo rzecznik nie bylo juz ..... co padala !! jutro dzwonia do rzeczniczki

RudaSlaska7
Kontakt:

#113 Post autor: RudaSlaska7 » 28 sie 2008, o 18:00

dupca taki zarzad co liże dupa żabolom zero honoru zero szacunku! :wstyd:

gorole z sosnowca WON!

antvio
Kontakt:

#114 Post autor: antvio » 28 sie 2008, o 18:01

co niektorych tu niezle porabalo,rozumia ze do zaboli niejezdzymy,i nasza druzyna gro tam bez dopingu z naszy strony,ale zeby naszych chopcow to samo jeszcze spotkalo na cichej,to juz zenada kibicowsko. moim zdaniem pelno mobilizacja i wszyscy na szpil.j...ć "patriotow"

OLSZA
Kontakt:

#115 Post autor: OLSZA » 28 sie 2008, o 18:12

Patton pisze:Jest cos takiego jak honor!! Polowa z tego tematu sprzedalaby nazwe klubu na "Osram Chorzow", bo z tego beda pieniadze. A w du*** to mam! Nie przypuszczalem, ze zobacze kibicow Gornika na Cichej 6. Samo powieszenie ich flag na naszych plotach to dla mnie tragedia!! Tutaj damy 13 tys, tutaj 3 tys, autobusiki, ciepla herbatka... A Te ku*** zabskie poczawszy od zarzadu, na kibicach skonczywszy sie z nas nabijaja. :zly: Ja na mecz wchodze przez ponad godzine, to pani prezes, z kierownikiem ochrony maja to w du***! Ja sie nie licze, co im tam po zwyklym glupim kibicu Ruchu. Byle Gornikowi dac 3 tysiace, czy tam 1,5 na poczatek. Bo z tego bedzie kasa... Przezylem upadek tego klubu, przezylem komuniste Rogale, ale teraz zaczynam sie czuc na tym stadionie jak osoba ktora dla klubu nic nie znaczy, oprocz 15 PLN. Mozecie sobie teraz pisac co ze mnie za kibic, ze Ruch takich nie potrzebuje. Jak wam ulzy, to w porzadku. NIE DLA MORDERCOW NA CICHEJ 6!!

P.S. Duzo osob moze nie pamietac tego: "Wy Palicie ( w domysle szaliki - Patton ) My
Zabijamy", czy tez "2-0".

Wstyd kibice Ruchu, wstyd!!! :zalamany:

100% Racji!!!!
My musimy zapewnić przetrwanie naszym ludziom i przyszłość dla naszych białych dzieci!

Pavlique
Kontakt:

#116 Post autor: Pavlique » 28 sie 2008, o 18:19

P.S. Duzo osob moze nie pamietac tego: "Wy Palicie ( w domysle szaliki - Patton ) My Zabijamy", czy tez "2-0".
Patt mie sie zdo że to było tak ... Wy śpiewacie, my zabijamy. reszta jak piszerz. Żabole zaczyni to śpiywać jak łod nos poszoł tekst śmierć żabolom....
To tak na marginesie... ale jo tyz niy jada na szpil PE skuli takij ilości biletów dla szczew... możno zech je stary purciok ale swoi pamiyntom;
a jeźli potwierdzi sie info o 13 000 na WDŚ dla szczewoli to tyż beze mie, byda sie szporowoł i pojada na wielki derby MAdrytu...
I'm a man who walks alone

Komik
Kontakt:

#117 Post autor: Komik » 28 sie 2008, o 18:25

Jeżeli jutro jest to spotkanie,to mam nadzieje,że zostanie ustalone 10.000 wejściówek do tych ciuli.My sie nie liczymy dla nich,chyba taka jest prawda ku***,jak jeszcze pare godzin wcześniej myślałem inaczej,to jednak po tym co sie czyta,to myśle,że lepiej jak żaby zajmą cały stadion,a nas niech wdupią do sektorka jak podbeskidzie na ostatnim szpilu 2 ligi.
Pnioki

arcio
Kontakt:

#118 Post autor: arcio » 28 sie 2008, o 18:29

wg mnie to jest wymyślone na potrzeby marketingu
jak już wcześniej pisaliśmy u nas liczy się tylko zysk
przed WDŚ na Śląskim nakręcano publikę że z zabrza ma być najpierw 7, potem 12 potem ileś tam

to spowodowało, albo i nie, że naszych kibiców a przynajmniej na nasze sektory pofatygowało się w ciul ludzi
teraz jak widać nasz kochany zarząd idzie tym samym tropem
najpierw reklama meczu z zabolami, potem info że ma ich być 1,5 teraz że 3tyś żeby tylko spowodować "pozytywną agresję" i chęć przyjścia na mecz

oni wychodzą chyba z takiego założenia że im wiecej zaboli u nas tym więcej będzie nas
nigdy nie jest za późno

Awatar użytkownika
gnz
Kontakt:

#119 Post autor: gnz » 28 sie 2008, o 18:32

bo dla nich kibicowanie to liczenie złotówek... gorole je***e zerowe pojęcie mają co dla nas będzie znaczyć "gramy u siebie" wyspiewane przez żaboli...

Awatar użytkownika
LuxtyR
Kontakt:

#120 Post autor: LuxtyR » 28 sie 2008, o 18:37

to co nasz zarzad wyprawia, to jest zalosne...sam nie wiem co o tym myslec...najlepiej gdyby na szpilu(tym w czwartek) zawisl jakis trans na mlynie/na prostej nawiazujacy do hasla : derby derbami, ale nie z mordercami.
czy dla naszego zardzadu wazniejsze sa kibice gornika niz my ? wyglada na to, ze tak... :wstyd:
jesli na NASZE derby na slaskim zas dostana wiecej niz 5-10%, to na 100% mnie tam nie bedzie, i mam nadzieje, ze innych kibicow Ruchu tez...

ODPOWIEDZ