kiedys godol ?? dodzwonilech sie yno do sekretariatu , bo rzecznik nie bylo juz ..... co padala !! jutro dzwonia do rzeczniczkiLysy pisze:Rozmawiałem przed chwilą z panią rzecznik.Rozmowa nieautoryzowana więc nie byda nic pisoł ale święty by zgrzeszył
na deRby w lutym żabole mogą zaś liczyć na 13 tys. biletów.Wobec powyższego oddaja karnet w przyszłym tygodniu.AMEN!
Patton pisze:Jest cos takiego jak honor!! Polowa z tego tematu sprzedalaby nazwe klubu na "Osram Chorzow", bo z tego beda pieniadze. A w du*** to mam! Nie przypuszczalem, ze zobacze kibicow Gornika na Cichej 6. Samo powieszenie ich flag na naszych plotach to dla mnie tragedia!! Tutaj damy 13 tys, tutaj 3 tys, autobusiki, ciepla herbatka... A Te ku*** zabskie poczawszy od zarzadu, na kibicach skonczywszy sie z nas nabijaja.Ja na mecz wchodze przez ponad godzine, to pani prezes, z kierownikiem ochrony maja to w du***! Ja sie nie licze, co im tam po zwyklym glupim kibicu Ruchu. Byle Gornikowi dac 3 tysiace, czy tam 1,5 na poczatek. Bo z tego bedzie kasa... Przezylem upadek tego klubu, przezylem komuniste Rogale, ale teraz zaczynam sie czuc na tym stadionie jak osoba ktora dla klubu nic nie znaczy, oprocz 15 PLN. Mozecie sobie teraz pisac co ze mnie za kibic, ze Ruch takich nie potrzebuje. Jak wam ulzy, to w porzadku. NIE DLA MORDERCOW NA CICHEJ 6!!
P.S. Duzo osob moze nie pamietac tego: "Wy Palicie ( w domysle szaliki - Patton ) My
Zabijamy", czy tez "2-0".
Wstyd kibice Ruchu, wstyd!!!
Patt mie sie zdo że to było tak ... Wy śpiewacie, my zabijamy. reszta jak piszerz. Żabole zaczyni to śpiywać jak łod nos poszoł tekst śmierć żabolom....P.S. Duzo osob moze nie pamietac tego: "Wy Palicie ( w domysle szaliki - Patton ) My Zabijamy", czy tez "2-0".
Użytkownicy przeglądający to forum: Adam1983 i 40 gości