Panathinaikos na Cichej
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panathinaikos na Cichej
Sport pisze: Krzysztof Warzycha :" Pozegnanie wymarzylem sobie na Cichej.Zagralbym latem z Panathinaikosem dwa razy- w Chorzowie i w Grecji, prezes na to przystal !" Dalej czytamy :"O moim wejsciu do spolki Ruchu mozemy podyskutowac !" ... wiecej w sporcie.
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte
Kattowitz Boerschachte
- Bogdan Kalus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Panathinaikos na Cichej
Witam wszystkich niebieskich. Też przeczytałem właśnie artykuł w Sporcie dotyczący meczu pożegnalnego Gucia na Cichej. Sam z nim rozmawiałem na ten temat ponad rok temu i było wiadomo, że taki mecz będzie. I bardzo dobrze! Ale chciałbym się ustosunkować do wypowiedzi Krzysia na temat jego wejścia do spółki. Mianowicie wydaje mi się, że ktoś z nowego zarządu powinien się z nim skontaktować w tej sprawie, przecież Gucio nie dość, że jest uczuciowo związanym z Ruchem to jeszcze ma na tyle pieniędzy oraz możliwości ich "ubezpieczenia" aby poważnie wzmocnić kasę naszego klubu. W jaki sposób zapytacie? Otóż przecież może sprowadzać w celu ogrania zawodników nie mieszczących się w kadrze Panathinaikosu, która bądź co bądź jest napewno lepsza od naszych zawodników. Tak samo jak robi to Koźmiński w Górniku. Wydaje mi się także, że wydanie np.1 mln złotych dla Gucia nie byłoby żadnym problemem oczywiście pod warunkiem utworzenia spółki z jawną księgowością itd. Bo póki co to serce się kraje kiedy się czyta o tym co się dzieje na Cichej. Obyśmy tylko zdążyli przed krachem ostatecznym.
Pozdrawiam. Do zobaczenia w marcu.
Pozdrawiam. Do zobaczenia w marcu.
-
- Kontakt:
- Raul22
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Serio wierzysz ze rogala przekaze te pieniadze na oprawe??? :shock:PePeK pisze:No na taki mecz mozna zrobic bilety po 1zł, i mozna zalozyc ze przyjdzie 10 000 widzow, to jzu jest 10 000zł i ta kase mozna przeznaczyc na oprawe. 8)
Bo ja szczerze to nie wierze (ale sie rymnelo

My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Lutz
- Kontakt:
Sorry ze sie wtracom,,,ale mie juz biere.....Qwa wlasnie na taki szpil powinny byc bilety niy po 5 ale po 10 zl.!!!!!!!A tu sie ino o jednym godo ,co by byly za darmo.Tym komu zalezy ,zalezalo na Ruchu ,ci ktorzy wiedzom co Guciowi Ruch zawdziynczo to dadzom te 10 smyisznych zl na szpil,zeby go ostatni roz zoboczyc.Qwa chodzi Wom o Ruch czy o te 5 zl ???Az czlowieka kurwi...biere jak takie cos czyto,qwa Pepek jak niy mosz to dej mi adres a przesla ci ta 10 na tyn szpil !!!!!!!Teroz mozecie mie op***dalac ,ale takie mom zdanie ...klub sie nom wali a wy ku*** ino o tyn zeby szpile byly za darmo.Sorry i pozdro. :flaga:
Nie no wstep może nie za darmo ale jak juz cos to po 5 zł. Myśle ze ta kwota nikogo nie zbawi a w końcu Panathinaikos to nie jest jakas podwórkowa drużyna.A co za wejsciem "Gucia" do spółki uwazam ze jest to świetny pomysł i powinien on zostac prezesem , w końcu jest to bardzo wpływowy człowiek i jezeli on pokierował by tym klubem napewno nadeszły by lepsze czasy na Cicha
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Lutz zalezy jak na to spojrzec sa 2 opcje:
albo zrobic bilety platne po 10 zl
albo tansze lub za symboliczna 1zl-i wtedy napewno przyjdzie o wiele wiecej ludzi -patrz sytuacja finansowa 80% spoleczenstwa w naszym krajumnie tam wszystko jedno i tak bede na tym meczu!!!!!!!!!pozdrawiam
ps.oczywiscie jesli sie odbedzie

albo zrobic bilety platne po 10 zl
albo tansze lub za symboliczna 1zl-i wtedy napewno przyjdzie o wiele wiecej ludzi -patrz sytuacja finansowa 80% spoleczenstwa w naszym krajumnie tam wszystko jedno i tak bede na tym meczu!!!!!!!!!pozdrawiam
ps.oczywiscie jesli sie odbedzie

- jalboss
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Lutz nie denerwuj sie tak mi chodzilo o to ze jo moga zaplacic te 10zeta, ale jak czytalem w poprzednich postach i pisali ze wejscie powinno byc za darmo to przynajmije ten 1zł mogli by zaplacic za wstep.Lutz pisze:Sorry ze sie wtracom,,,ale mie juz biere.....Qwa wlasnie na taki szpil powinny byc bilety niy po 5 ale po 10 zl.!!!!!!!A tu sie ino o jednym godo ,co by byly za darmo.Tym komu zalezy ,zalezalo na Ruchu ,ci ktorzy wiedzom co Guciowi Ruch zawdziynczo to dadzom te 10 smyisznych zl na szpil,zeby go ostatni roz zoboczyc.Qwa chodzi Wom o Ruch czy o te 5 zl ???Az czlowieka kurwi...biere jak takie cos czyto,qwa Pepek jak niy mosz to dej mi adres a przesla ci ta 10 na tyn szpil !!!!!!!Teroz mozecie mie op***dalac ,ale takie mom zdanie ...klub sie nom wali a wy ku*** ino o tyn zeby szpile byly za darmo.Sorry i pozdro. :flaga: