Panathinaikos na Cichej

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
KOSTA
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Panathinaikos na Cichej

#1 Post autor: KOSTA » 7 sty 2004, o 09:23

Sport pisze: Krzysztof Warzycha :" Pozegnanie wymarzylem sobie na Cichej.Zagralbym latem z Panathinaikosem dwa razy- w Chorzowie i w Grecji, prezes na to przystal !" Dalej czytamy :"O moim wejsciu do spolki Ruchu mozemy podyskutowac !" ... wiecej w sporcie.
od bajtla po grob zawsze KS RUCH
Kattowitz Boerschachte

Awatar użytkownika
Bogdan Kalus
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Panathinaikos na Cichej

#2 Post autor: Bogdan Kalus » 7 sty 2004, o 09:36

Witam wszystkich niebieskich. Też przeczytałem właśnie artykuł w Sporcie dotyczący meczu pożegnalnego Gucia na Cichej. Sam z nim rozmawiałem na ten temat ponad rok temu i było wiadomo, że taki mecz będzie. I bardzo dobrze! Ale chciałbym się ustosunkować do wypowiedzi Krzysia na temat jego wejścia do spółki. Mianowicie wydaje mi się, że ktoś z nowego zarządu powinien się z nim skontaktować w tej sprawie, przecież Gucio nie dość, że jest uczuciowo związanym z Ruchem to jeszcze ma na tyle pieniędzy oraz możliwości ich "ubezpieczenia" aby poważnie wzmocnić kasę naszego klubu. W jaki sposób zapytacie? Otóż przecież może sprowadzać w celu ogrania zawodników nie mieszczących się w kadrze Panathinaikosu, która bądź co bądź jest napewno lepsza od naszych zawodników. Tak samo jak robi to Koźmiński w Górniku. Wydaje mi się także, że wydanie np.1 mln złotych dla Gucia nie byłoby żadnym problemem oczywiście pod warunkiem utworzenia spółki z jawną księgowością itd. Bo póki co to serce się kraje kiedy się czyta o tym co się dzieje na Cichej. Obyśmy tylko zdążyli przed krachem ostatecznym.
Pozdrawiam. Do zobaczenia w marcu.

czoRny

#3 Post autor: czoRny » 7 sty 2004, o 11:22

Ale jak przekonać ludzi z zarządu do tego żeby sie z Guciem skontaktowali?Może Mario mógłby spróbować ?
:!!!!:

marcyk
Kontakt:

#4 Post autor: marcyk » 7 sty 2004, o 11:32

Uwierze jak tego dotkne.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#5 Post autor: Raul22 » 7 sty 2004, o 12:02

Juz sie ciesze na ten mecz. Mam nadzieje ze przyjdzie bardzo duzo ludzi i ze wstep bedzie darmowy, bo znajac rogale to ten ciul moze wdupic zas bilety drogie i zj***c cala imprezke. Ale juz sie nie umie doczekac tego meczu bedzie super.

Pepek
Kontakt:

#6 Post autor: Pepek » 7 sty 2004, o 12:07

No na taki mecz mozna zrobic bilety po 1zł, i mozna zalozyc ze przyjdzie 10 000 widzow, to jzu jest 10 000zł i ta kase mozna przeznaczyc na oprawe. 8)

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: Zoltan » 7 sty 2004, o 12:17

obby to byla prawda !!!!!!!!
no ja widze to tak z zarzadu jedyna kompetetna osoba dlamnie jest mario i mysle ze to wlasnie on powinien wziasc ta sprawe w swoje niebieskie rece i to oby jak najszybcie po czas niestety nieublagalnie nam ucieka :cry:
pozdrawiam

AndRe
Kontakt:

#8 Post autor: AndRe » 7 sty 2004, o 12:20

PePeK pisze:No na taki mecz mozna zrobic bilety po 1zł, i mozna zalozyc ze przyjdzie 10 000 widzow, to jzu jest 10 000zł i ta kase mozna przeznaczyc na oprawe. 8)
Serio wierzysz ze rogala przekaze te pieniadze na oprawe??? :shock:

Bo ja szczerze to nie wierze (ale sie rymnelo :wink: ) w samo odbycie sie tego szpilu.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#9 Post autor: Lutz » 7 sty 2004, o 12:23

Sorry ze sie wtracom,,,ale mie juz biere.....Qwa wlasnie na taki szpil powinny byc bilety niy po 5 ale po 10 zl.!!!!!!!A tu sie ino o jednym godo ,co by byly za darmo.Tym komu zalezy ,zalezalo na Ruchu ,ci ktorzy wiedzom co Guciowi Ruch zawdziynczo to dadzom te 10 smyisznych zl na szpil,zeby go ostatni roz zoboczyc.Qwa chodzi Wom o Ruch czy o te 5 zl ???Az czlowieka kurwi...biere jak takie cos czyto,qwa Pepek jak niy mosz to dej mi adres a przesla ci ta 10 na tyn szpil !!!!!!!Teroz mozecie mie op***dalac ,ale takie mom zdanie ...klub sie nom wali a wy ku*** ino o tyn zeby szpile byly za darmo.Sorry i pozdro. :flaga:

Viro

#10 Post autor: Viro » 7 sty 2004, o 12:24

ku*** ale bysmy oprawe wy***ali: :lol: :lol:

Michalik

#11 Post autor: Michalik » 7 sty 2004, o 12:25

Nie no wstep może nie za darmo ale jak juz cos to po 5 zł. Myśle ze ta kwota nikogo nie zbawi a w końcu Panathinaikos to nie jest jakas podwórkowa drużyna.A co za wejsciem "Gucia" do spółki uwazam ze jest to świetny pomysł i powinien on zostac prezesem , w końcu jest to bardzo wpływowy człowiek i jezeli on pokierował by tym klubem napewno nadeszły by lepsze czasy na Cicha

Awatar użytkownika
Zoltan
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#12 Post autor: Zoltan » 7 sty 2004, o 12:49

Lutz zalezy jak na to spojrzec sa 2 opcje:
albo zrobic bilety platne po 10 zl
albo tansze lub za symboliczna 1zl-i wtedy napewno przyjdzie o wiele wiecej ludzi -patrz sytuacja finansowa 80% spoleczenstwa w naszym krajumnie tam wszystko jedno i tak bede na tym meczu!!!!!!!!!pozdrawiam

ps.oczywiscie jesli sie odbedzie :wink: :wink: :wink:

Awatar użytkownika
jalboss
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#13 Post autor: jalboss » 7 sty 2004, o 13:19

dałem 5 dych za Inter dam tez i za Panatinaikos ale niech ten mecz odbędzie się na Śląskim, bo grecy mają lepsze boiska treningowe niż my główne.
NIEBIESCY KIBICE MÓWIĄ...

volek
Kontakt:

#14 Post autor: volek » 7 sty 2004, o 13:30

Podobnie jak Marcyk i Lysy-jak nie zobacze to nie uwierze,ze ten mecz się odbędzie.
Przypomnijcie sobie sytuacje sprzed paru miesięcy-też miał być zorganizowany mecz na rzecz Maćka Mizi i wszyscy wiemy jak to się skończyło.

Pepek
Kontakt:

#15 Post autor: Pepek » 7 sty 2004, o 13:46

Lutz pisze:Sorry ze sie wtracom,,,ale mie juz biere.....Qwa wlasnie na taki szpil powinny byc bilety niy po 5 ale po 10 zl.!!!!!!!A tu sie ino o jednym godo ,co by byly za darmo.Tym komu zalezy ,zalezalo na Ruchu ,ci ktorzy wiedzom co Guciowi Ruch zawdziynczo to dadzom te 10 smyisznych zl na szpil,zeby go ostatni roz zoboczyc.Qwa chodzi Wom o Ruch czy o te 5 zl ???Az czlowieka kurwi...biere jak takie cos czyto,qwa Pepek jak niy mosz to dej mi adres a przesla ci ta 10 na tyn szpil !!!!!!!Teroz mozecie mie op***dalac ,ale takie mom zdanie ...klub sie nom wali a wy ku*** ino o tyn zeby szpile byly za darmo.Sorry i pozdro. :flaga:
Lutz nie denerwuj sie tak mi chodzilo o to ze jo moga zaplacic te 10zeta, ale jak czytalem w poprzednich postach i pisali ze wejscie powinno byc za darmo to przynajmije ten 1zł mogli by zaplacic za wstep.

ODPOWIEDZ