KARTY RUCHU Chorzów - DOMINET BANK

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Chudy81
Kontakt:

#31 Post autor: Chudy81 » 12 lip 2008, o 21:26

Adamos pisze:jo sprawdzoł avatary, sygnatury, i tapety na niebiscy.pl - i faktycznie sa zajbiste tapetki take ze jak zech sie zaprojektowol ta karta to myslołch ze pekna z dumy ale yno ze nie przeszło to weryfikacji przez ING za to ze chciolch uzyc znaku handlowego ruchu :/
jo juz od 3 tydni nie mom karty i musza sie przelewac kasa na inne konta zeby ja wypłacic z bankomatu ale nic nie poradza chca miec karta a akcentami z ruchu:)
wiec idz do klubu wytlumacz im sytuacjie i popros o pisemna zgode wykozystania herby wtedy bank nie bedzie mial podstaw zeby ci tego nie zrobic ale z drugiej strony nie wiem czy klub na to pojdzie skoro na podpisana umowe z innym bankiem moze poprostu wrzuc na karte jakies kozackie zdiecie kibicow gdzie jest eRka na fanie zdiecie musza ci wkleic no nie wiem jak ci moge pomoc pozdRo
Obrazek Obrazek
Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.

Adamos
Kontakt:

#32 Post autor: Adamos » 13 lip 2008, o 09:38

Nawet jeśli zarząd zgodziłby sie na wykorzystanie herbu to bank mi tego nie zaakceptuje bo przy zamawianiu karty nie ma takij opcji ze w jakims zalaczniku przesylosz zgoda danej firmy - to je jedna kapa, a drugo ze nosz herb jest poniekad znakiem handlowym marki klubu wiec tyz nie mozna go wykozystac wg regulaminu banku. Mie sie wlasnie teroz rozchodzi o to czy ktos mo jakis obrazek tak jak zes napisol ze zdjeciem kibicow naszych z jakas fana abo jakos bialo-niebisko grafika z napisem legeda bez konca - cos co kozdy by wiedziol ze chodzi o Ruch ale nie naginaloby tyz bankowych pierol. Jo robia praktycznie durs na delegacjach - stolica, lubelszczyzna, podkarpacie itp czesto placa karta bo jest mi wygodnie i bez to chca trocha podraznic goroli wizerunkiem swoij karty. A mom juz i tak 3 konta bankowe załozone wiec nie byda jeszcze z dominetu zakladol. Jakby ftos miol obrozek na karta byda bardzo wdzieczny.

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#33 Post autor: heli » 13 lip 2008, o 10:25

napisz może jaki to mo by obrazek czy są jakies wymagania co do formatu, rozdzielczości, rozszeznie to pewnei sie ktoś znajdie co ci coś zrobi bez erki jako całości a można da ijno charakterystycznyy kształt erki tako jak np. była na nie jednej vlepce czyli ino wnętrze na szo herbu
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Adamos
Kontakt:

#34 Post autor: Adamos » 13 lip 2008, o 13:33

9. Zdjęcie musi spełniać następujące warunki:
1) nie może zawierać zarówno na pierwszym, jak i dalszych planach:

a) znaków towarowych lub innych treści, do których prawa przysługują osobom trzecim, w szczególności produktów markowych, znaków promocyjnych, oznaczeń handlowych i firmowych, loga przedsiębiorstw lub organizacji, symboli organizacji lub partii politycznych, znaków i symboli związanych z igrzyskami olimpijskimi,

b) treści naruszających powszechnie obowiązujące przepisy prawa,

c) treści sprzecznych z dobrymi obyczajami, w szczególności uznanych za obelżywe, kojarzących się z przemocą, rasizmem lub dyskryminacją na jakimkolwiek tle,

d) treści odnoszących się do polityki, religii (w tym symboli religijnych), hazardu, alkoholu, wyrobów tytoniowych, mogących urazić uczucia religijne lub dotyczących działań sprzecznych z prawem,

e) treści umożliwiających dokonanie przestępstw z wykorzystaniem Mojej Karty ING,

f) wizerunków osób nagich lub częściowo rozebranych, zarówno osób dorosłych, jak i dzieci (w tym zdjęć artystycznych),

g) wizerunków osób powszechnie znanych, w szczególności aktorów, muzyków, sportowców oraz postaci z filmów animowanych,

h) zdjęć o tematyce nawiązującej do Igrzysk Olimpijskich i wydarzeń olimpijskich,

i) adresów, telefonów, adresów stron internetowych i e-mail, danych personalnych, w tym numerów takich jak PESEL, NIP, REGON,

j) zdjęć umożliwiających wykorzystanie Mojej Karty ING jako identyfikatora, w szczególności zdjęć w formacie legitymacyjnym, dyplomowym, paszportowym,

k) zdjęć środków pieniężnych w jakiejkolwiek formie.

Instrukcja dotycząca wczytywanych plików graficznych:

Wczytany plik powinien być zapisany w formacie JPG, BMP, TIFF lub PNG.
Minimalna rozdzielczość wczytanego pliku może wynosić 480x480 pikseli a maksymalna wielkość pliku nie może przekroczyć 3 MB.
Jakość wydruku zrealizowanego z plików o zbyt małej rozdzielczości może nie być zadowalająca.
Jeśli Twój obrazek zostanie zbyt mocno powiększony podczas skalowania, jakość wydruku może nie być zadowalająca

take sa instrukcje i wymagania banku co do karty

Adamos
Kontakt:

#35 Post autor: Adamos » 14 lip 2008, o 18:49

mosz racja samo eRka powinna przejsc - mom nadzieja :) pozostaje mi zapytac czy ftoś dysponuje takim obrozkiem np. eRka na tle barw gornego slonkska abo cos takigo ? abo umi ktos cos takego zrobic ? bardzo prosza o pomoc

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#36 Post autor: AdiC » 14 lip 2008, o 19:02

Adamos. Jak chcesz pomóc klubowi to zrób sie nowo karta w Dominecie - jak wiadomo część z twoi kożdy transakcji idzie na Ruch. W ING oprócz tego że bydziesz szpanowoł R-ka nic dobrego do Ruchu niy zrobisz. Som mom konto w ING, ale karty żech sie zrobiył w dominecie i niom płaca skuli tego że częśc prowizji klub dostaje w postaci gotówki!!!! Jak to godajom - grosik do grosika i sie uzbiyro. Przemyśl sie to chopie - pozdRowiom
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

Adamos
Kontakt:

#37 Post autor: Adamos » 14 lip 2008, o 21:14

Karta z eRką chca miec typowo do kozactwa - nie ukrywom tego a kartą ING najczęscij placa, tyn bank do mie jest najlepszym wyborem - mom jeszcze milenium ze wzgledu na to ze placąc jakes małe grosze miesięcznie mom ubezpieczenie wypadkowe, mom tyż z e-banku (za kere nic nie placa) kaj sie odkladom kasa na jakes pierdolki na kere wiem ze musza trocha naszczylac i mom z citybanku ze wzgledu ze to byla promocja ze stacji BP a jo firmowe auto mom obowiazek tankowac na tyj stacji i bezto mi sie to oplaco - dlatego wlasnie wyrabiom nowo karta ING bo przy 4 kontach z 4 cyfrowymi pinami 2 telefonach z 4 cyfrowymi pinami, loginie w robocie do sapa dwa razy po seri 4 cyfer, kod alarmu do roboty 4 cyfry i pin karty rutexa na bp zgadnij..... 4 cyfry :) pojebolch sie podejmujac pieniadze i mi wdupilo karta :) bez to nie chca kolejnego konta zakladac....a co do pomocy Ruchowi to w miara mozliwosci sie starom pomagac - teroz zech przeslol kasa na fana - w sumie to moze nie jest pomoc klubowi ale starom sie tam kaj moga....pozdro

KilleR
Kontakt:

#38 Post autor: KilleR » 25 paź 2009, o 10:44

W związku z tym że Dominet Bank formalnie przestoł istnieć, a raczej zostoł wchłonięty przez Fortis, a na stronie tego drugiego niewidza jakoś w ofercie kart kredytowych Ruchu i logo banku z głównyj strony Ruchu już downo znikneło mom małe pytanka:
- czy Ruch dostaje dalij jakokolwiek kasa z tych kart kere były wydane ?
- czy bydom one wznawiane jako te same, czy też bedom nom chcieli wciskać po wznowieniu jakieś normalne ich badziewie ?

Powód pytań prosty: głąby na infolinii nic nie wiedzom, jak to na infolinii, a jak klub nic z tego nie mo to ta karta mi je na ch.. potrzebno.
Coś czuja że zaś zostali my trocha wydupceni...

bolo23
Kontakt:

#39 Post autor: bolo23 » 26 paź 2009, o 13:14

umowa skonczyla sie z koncem sierpnia - Ruch niy mo juz zodnych profitow z tego
jo juz konto zlikwidowol
kaj sie to moje poprzednie konto stracilo?!?!

bluefil
Kontakt:

#40 Post autor: bluefil » 26 paź 2009, o 13:56

bolo23 pisze:umowa skonczyla sie z koncem sierpnia - Ruch niy mo juz zodnych profitow z tego
jo juz konto zlikwidowol
Dobrze wiedziec zaraz pisze wypowiedzenie!
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

ODPOWIEDZ