wiec idz do klubu wytlumacz im sytuacjie i popros o pisemna zgode wykozystania herby wtedy bank nie bedzie mial podstaw zeby ci tego nie zrobic ale z drugiej strony nie wiem czy klub na to pojdzie skoro na podpisana umowe z innym bankiem moze poprostu wrzuc na karte jakies kozackie zdiecie kibicow gdzie jest eRka na fanie zdiecie musza ci wkleic no nie wiem jak ci moge pomoc pozdRoAdamos pisze:jo sprawdzoł avatary, sygnatury, i tapety na niebiscy.pl - i faktycznie sa zajbiste tapetki take ze jak zech sie zaprojektowol ta karta to myslołch ze pekna z dumy ale yno ze nie przeszło to weryfikacji przez ING za to ze chciolch uzyc znaku handlowego ruchu![]()
jo juz od 3 tydni nie mom karty i musza sie przelewac kasa na inne konta zeby ja wypłacic z bankomatu ale nic nie poradza chca miec karta a akcentami z ruchu:)
KARTY RUCHU Chorzów - DOMINET BANK
- Chudy81
- Kontakt:

Nie ważne w jakim świata miejscu, ważne że Ruch mam w mym Niebieskim SeRcu.
-
- Kontakt:
Nawet jeśli zarząd zgodziłby sie na wykorzystanie herbu to bank mi tego nie zaakceptuje bo przy zamawianiu karty nie ma takij opcji ze w jakims zalaczniku przesylosz zgoda danej firmy - to je jedna kapa, a drugo ze nosz herb jest poniekad znakiem handlowym marki klubu wiec tyz nie mozna go wykozystac wg regulaminu banku. Mie sie wlasnie teroz rozchodzi o to czy ktos mo jakis obrazek tak jak zes napisol ze zdjeciem kibicow naszych z jakas fana abo jakos bialo-niebisko grafika z napisem legeda bez konca - cos co kozdy by wiedziol ze chodzi o Ruch ale nie naginaloby tyz bankowych pierol. Jo robia praktycznie durs na delegacjach - stolica, lubelszczyzna, podkarpacie itp czesto placa karta bo jest mi wygodnie i bez to chca trocha podraznic goroli wizerunkiem swoij karty. A mom juz i tak 3 konta bankowe załozone wiec nie byda jeszcze z dominetu zakladol. Jakby ftos miol obrozek na karta byda bardzo wdzieczny.
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
napisz może jaki to mo by obrazek czy są jakies wymagania co do formatu, rozdzielczości, rozszeznie to pewnei sie ktoś znajdie co ci coś zrobi bez erki jako całości a można da ijno charakterystycznyy kształt erki tako jak np. była na nie jednej vlepce czyli ino wnętrze na szo herbu
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
-
- Kontakt:
9. Zdjęcie musi spełniać następujące warunki:
1) nie może zawierać zarówno na pierwszym, jak i dalszych planach:
a) znaków towarowych lub innych treści, do których prawa przysługują osobom trzecim, w szczególności produktów markowych, znaków promocyjnych, oznaczeń handlowych i firmowych, loga przedsiębiorstw lub organizacji, symboli organizacji lub partii politycznych, znaków i symboli związanych z igrzyskami olimpijskimi,
b) treści naruszających powszechnie obowiązujące przepisy prawa,
c) treści sprzecznych z dobrymi obyczajami, w szczególności uznanych za obelżywe, kojarzących się z przemocą, rasizmem lub dyskryminacją na jakimkolwiek tle,
d) treści odnoszących się do polityki, religii (w tym symboli religijnych), hazardu, alkoholu, wyrobów tytoniowych, mogących urazić uczucia religijne lub dotyczących działań sprzecznych z prawem,
e) treści umożliwiających dokonanie przestępstw z wykorzystaniem Mojej Karty ING,
f) wizerunków osób nagich lub częściowo rozebranych, zarówno osób dorosłych, jak i dzieci (w tym zdjęć artystycznych),
g) wizerunków osób powszechnie znanych, w szczególności aktorów, muzyków, sportowców oraz postaci z filmów animowanych,
h) zdjęć o tematyce nawiązującej do Igrzysk Olimpijskich i wydarzeń olimpijskich,
i) adresów, telefonów, adresów stron internetowych i e-mail, danych personalnych, w tym numerów takich jak PESEL, NIP, REGON,
j) zdjęć umożliwiających wykorzystanie Mojej Karty ING jako identyfikatora, w szczególności zdjęć w formacie legitymacyjnym, dyplomowym, paszportowym,
k) zdjęć środków pieniężnych w jakiejkolwiek formie.
Instrukcja dotycząca wczytywanych plików graficznych:
Wczytany plik powinien być zapisany w formacie JPG, BMP, TIFF lub PNG.
Minimalna rozdzielczość wczytanego pliku może wynosić 480x480 pikseli a maksymalna wielkość pliku nie może przekroczyć 3 MB.
Jakość wydruku zrealizowanego z plików o zbyt małej rozdzielczości może nie być zadowalająca.
Jeśli Twój obrazek zostanie zbyt mocno powiększony podczas skalowania, jakość wydruku może nie być zadowalająca
take sa instrukcje i wymagania banku co do karty
1) nie może zawierać zarówno na pierwszym, jak i dalszych planach:
a) znaków towarowych lub innych treści, do których prawa przysługują osobom trzecim, w szczególności produktów markowych, znaków promocyjnych, oznaczeń handlowych i firmowych, loga przedsiębiorstw lub organizacji, symboli organizacji lub partii politycznych, znaków i symboli związanych z igrzyskami olimpijskimi,
b) treści naruszających powszechnie obowiązujące przepisy prawa,
c) treści sprzecznych z dobrymi obyczajami, w szczególności uznanych za obelżywe, kojarzących się z przemocą, rasizmem lub dyskryminacją na jakimkolwiek tle,
d) treści odnoszących się do polityki, religii (w tym symboli religijnych), hazardu, alkoholu, wyrobów tytoniowych, mogących urazić uczucia religijne lub dotyczących działań sprzecznych z prawem,
e) treści umożliwiających dokonanie przestępstw z wykorzystaniem Mojej Karty ING,
f) wizerunków osób nagich lub częściowo rozebranych, zarówno osób dorosłych, jak i dzieci (w tym zdjęć artystycznych),
g) wizerunków osób powszechnie znanych, w szczególności aktorów, muzyków, sportowców oraz postaci z filmów animowanych,
h) zdjęć o tematyce nawiązującej do Igrzysk Olimpijskich i wydarzeń olimpijskich,
i) adresów, telefonów, adresów stron internetowych i e-mail, danych personalnych, w tym numerów takich jak PESEL, NIP, REGON,
j) zdjęć umożliwiających wykorzystanie Mojej Karty ING jako identyfikatora, w szczególności zdjęć w formacie legitymacyjnym, dyplomowym, paszportowym,
k) zdjęć środków pieniężnych w jakiejkolwiek formie.
Instrukcja dotycząca wczytywanych plików graficznych:
Wczytany plik powinien być zapisany w formacie JPG, BMP, TIFF lub PNG.
Minimalna rozdzielczość wczytanego pliku może wynosić 480x480 pikseli a maksymalna wielkość pliku nie może przekroczyć 3 MB.
Jakość wydruku zrealizowanego z plików o zbyt małej rozdzielczości może nie być zadowalająca.
Jeśli Twój obrazek zostanie zbyt mocno powiększony podczas skalowania, jakość wydruku może nie być zadowalająca
take sa instrukcje i wymagania banku co do karty
-
- Kontakt:
- AdiC
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Adamos. Jak chcesz pomóc klubowi to zrób sie nowo karta w Dominecie - jak wiadomo część z twoi kożdy transakcji idzie na Ruch. W ING oprócz tego że bydziesz szpanowoł R-ka nic dobrego do Ruchu niy zrobisz. Som mom konto w ING, ale karty żech sie zrobiył w dominecie i niom płaca skuli tego że częśc prowizji klub dostaje w postaci gotówki!!!! Jak to godajom - grosik do grosika i sie uzbiyro. Przemyśl sie to chopie - pozdRowiom
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!
-
- Kontakt:
Karta z eRką chca miec typowo do kozactwa - nie ukrywom tego a kartą ING najczęscij placa, tyn bank do mie jest najlepszym wyborem - mom jeszcze milenium ze wzgledu na to ze placąc jakes małe grosze miesięcznie mom ubezpieczenie wypadkowe, mom tyż z e-banku (za kere nic nie placa) kaj sie odkladom kasa na jakes pierdolki na kere wiem ze musza trocha naszczylac i mom z citybanku ze wzgledu ze to byla promocja ze stacji BP a jo firmowe auto mom obowiazek tankowac na tyj stacji i bezto mi sie to oplaco - dlatego wlasnie wyrabiom nowo karta ING bo przy 4 kontach z 4 cyfrowymi pinami 2 telefonach z 4 cyfrowymi pinami, loginie w robocie do sapa dwa razy po seri 4 cyfer, kod alarmu do roboty 4 cyfry i pin karty rutexa na bp zgadnij..... 4 cyfry
pojebolch sie podejmujac pieniadze i mi wdupilo karta
bez to nie chca kolejnego konta zakladac....a co do pomocy Ruchowi to w miara mozliwosci sie starom pomagac - teroz zech przeslol kasa na fana - w sumie to moze nie jest pomoc klubowi ale starom sie tam kaj moga....pozdro

-
- Kontakt:
W związku z tym że Dominet Bank formalnie przestoł istnieć, a raczej zostoł wchłonięty przez Fortis, a na stronie tego drugiego niewidza jakoś w ofercie kart kredytowych Ruchu i logo banku z głównyj strony Ruchu już downo znikneło mom małe pytanka:
- czy Ruch dostaje dalij jakokolwiek kasa z tych kart kere były wydane ?
- czy bydom one wznawiane jako te same, czy też bedom nom chcieli wciskać po wznowieniu jakieś normalne ich badziewie ?
Powód pytań prosty: głąby na infolinii nic nie wiedzom, jak to na infolinii, a jak klub nic z tego nie mo to ta karta mi je na ch.. potrzebno.
Coś czuja że zaś zostali my trocha wydupceni...
- czy Ruch dostaje dalij jakokolwiek kasa z tych kart kere były wydane ?
- czy bydom one wznawiane jako te same, czy też bedom nom chcieli wciskać po wznowieniu jakieś normalne ich badziewie ?
Powód pytań prosty: głąby na infolinii nic nie wiedzom, jak to na infolinii, a jak klub nic z tego nie mo to ta karta mi je na ch.. potrzebno.
Coś czuja że zaś zostali my trocha wydupceni...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: