interwencja
-
- Kontakt:
Witam,
nie jestem fanem Waszego klubu ale zaciekawil mnie ten watek ... hmm.. ci goscie byli wyjatkowo niesotrozni i zrobili glupstwo ... ale mam zatem pytanie: czy admini maja prawo do udostepniania danych osobowych osobom trzecim BEZ POSTANOWIENIA SADOWEGO ?? bardzo mnie to ciekawi i jesli ktos moglby mi na to pytanie odpowiedziec bylbym wdzieczny... aha prosilbym rowniez (o ile to nie sprawi problemu) podanie mojego ip ...
z gory dziekuje,
pozdrawiam,
^3Rr0R_4LL0C
nie jestem fanem Waszego klubu ale zaciekawil mnie ten watek ... hmm.. ci goscie byli wyjatkowo niesotrozni i zrobili glupstwo ... ale mam zatem pytanie: czy admini maja prawo do udostepniania danych osobowych osobom trzecim BEZ POSTANOWIENIA SADOWEGO ?? bardzo mnie to ciekawi i jesli ktos moglby mi na to pytanie odpowiedziec bylbym wdzieczny... aha prosilbym rowniez (o ile to nie sprawi problemu) podanie mojego ip ...
z gory dziekuje,
pozdrawiam,
^3Rr0R_4LL0C
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Poniewaz byli to debile vel ci*** vel prostaki odpowiedz na twoje nurtujace pytanie jest oczywista.TAK ku przestrodze innym debilom vel ciulom vel prostakom.
Mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie na forum ich adresy , numer telefonow aby kazdy mogl widziec gdzie ow debile vel ci*** vel prostaki mieszkaja. 8) ( ku przestrodze dla potomnych )
A mnie zaciekawilo czemu sie o to pytasz?? Czyzbys byl jedna z tych osob i bal sie o swoje cztery literki :lol: ??
A moze jestes ojcem jednego z tych ciulikow :lol: :lol: ????
Mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie na forum ich adresy , numer telefonow aby kazdy mogl widziec gdzie ow debile vel ci*** vel prostaki mieszkaja. 8) ( ku przestrodze dla potomnych )
A mnie zaciekawilo czemu sie o to pytasz?? Czyzbys byl jedna z tych osob i bal sie o swoje cztery literki :lol: ??
-
- Kontakt:
"Aby dowiedziec sie koto kim jest, albo skad itd.:
http://www.ripe.net/perl/whois?form_typ ... rch=Search"
Coś chyba jest nie tak z tym wyszukiwaniem bo mi pokazało że jo jest z Amsterdamu.... ;-)
:shock:
http://www.ripe.net/perl/whois?form_typ ... rch=Search"
Coś chyba jest nie tak z tym wyszukiwaniem bo mi pokazało że jo jest z Amsterdamu.... ;-)
:shock:
heh nie zgadles (choc byles blisko - jestem userem ktorego skasowaliscie bo ... zarejestrowal sie w nieodpowiednim momencie, czasie i mial troche inny nickAndRe pisze:Poniewaz byli to debile vel ci*** vel prostaki odpowiedz na twoje nurtujace pytanie jest oczywista.TAK ku przestrodze innym debilom vel ciulom vel prostakom.

pozdrawiam,
^3rR0R_4LL0C
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No coz... Ksywa byla podejrzana, a zarejstrowales w akurat w tym czasie
Takie akcje maja miejsce kilka razy na rok, a ty sie akurat musiales ze swoja oryginalna ksywa zarejestrowac
W takim momencie nie ma czasu na myslenie, bo na minute przybywa kilkanascie zasmiecajacych forum postow
A ja jednak jestem nadal w stosunku do Ciebie podejrzliwy... Mam nadzieje ze wybilismy wspomnianym osobom ich akcje z glowy
Takie akcje maja miejsce kilka razy na rok, a ty sie akurat musiales ze swoja oryginalna ksywa zarejestrowac
W takim momencie nie ma czasu na myslenie, bo na minute przybywa kilkanascie zasmiecajacych forum postow
A ja jednak jestem nadal w stosunku do Ciebie podejrzliwy... Mam nadzieje ze wybilismy wspomnianym osobom ich akcje z glowy
- wolfik
- Kontakt:
^3rR0R_4LL0C Masz racje zarejestrowales sie w nieodpowiednim momencie z nienajodpowiednijsza ksywa przypuszczam ze moderatorzy kasoweali z marszu wszystko co popadnie, a moglbys przyblizyc nam geneze tych nickow bo brzmia bardzo oryginalnie 

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
a dlaczego podejrzliwy ?? wytlumacz mi prosze ...Kkubicki pisze:No coz... Ksywa byla podejrzana, a zarejstrowales w akurat w tym czasie

ehhh ... ide spac bo zmeczony jestem .... sie nachodzilem dzisiaj jak glupi po tych sklepach ...
-
pozdro
^3rR0R_4LL0C
-
- Kontakt:
No chyba nie powiesz mi ze "^3rR0R_4LL0C" jest normalna ksywa typu "Michal", czy "Bolek".
Nie podales zadnych swoich danych (miejsce zamieszkania), a podobnie sprawa rzecz sie miala z lamerami (nicki z kosmosu, brak danych)
Ale wszystko i tak jest spowodowane czasem... Gdybys sie zarejestrowal w niedziele to pewnie nikt nie mialby podejrzen i zastrzezen.
Nie podales zadnych swoich danych (miejsce zamieszkania), a podobnie sprawa rzecz sie miala z lamerami (nicki z kosmosu, brak danych)
Ale wszystko i tak jest spowodowane czasem... Gdybys sie zarejestrowal w niedziele to pewnie nikt nie mialby podejrzen i zastrzezen.