interwencja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Dzyn

#31 Post autor: Dzyn » 23 gru 2003, o 16:16

ale to na serio trzeba byc juz kretynem, widac to sa jakies rubasy, nieruszajace sie od kompa, szczyt glupoty, ale zabawa :?

wiela czasu im to zajelo zeby to napisac, widac musielismy im zalez za skore kiedys i probuja zemsty :lol:

KOSA Katowice (R)

#32 Post autor: KOSA Katowice (R) » 23 gru 2003, o 16:24

Służa pomocą dla prawdziwych NIEBIESKICH! Trzeba wy***ać tych geji! :evil:

Gość

#33 Post autor: Gość » 23 gru 2003, o 22:14

Czupa_Kabra pisze:Ja pisze z Czechoslowacji
raczej z Łodzi...

Piter

#34 Post autor: Piter » 23 gru 2003, o 23:13

AndRe pisze:Wezne aparat zeby porobic fotki denatow 8)
Ja ci nie pożycze :lol:

AndRe
Kontakt:

#35 Post autor: AndRe » 24 gru 2003, o 00:21

Piter pisze:
AndRe pisze:Wezne aparat zeby porobic fotki denatow 8)
Ja ci nie pożycze :lol:
Qrde to po fotach 8) :lol: :lol:

^3rR0R_4LL0C

#36 Post autor: ^3rR0R_4LL0C » 24 gru 2003, o 00:44

Witam,

nie jestem fanem Waszego klubu ale zaciekawil mnie ten watek ... hmm.. ci goscie byli wyjatkowo niesotrozni i zrobili glupstwo ... ale mam zatem pytanie: czy admini maja prawo do udostepniania danych osobowych osobom trzecim BEZ POSTANOWIENIA SADOWEGO ?? bardzo mnie to ciekawi i jesli ktos moglby mi na to pytanie odpowiedziec bylbym wdzieczny... aha prosilbym rowniez (o ile to nie sprawi problemu) podanie mojego ip ...

z gory dziekuje,
pozdrawiam,
^3Rr0R_4LL0C

KK
Kontakt:

#37 Post autor: KK » 24 gru 2003, o 00:49

Hmm ale mnie zaskoczyles :shock:
Juz miales isc na odstrzal, bo ksywka byla bardzo podejrzana...
No ale nie chwal dnia przed zachodem slonca
Co do Adminow nie ma sytuacji bez wyjscia :P Zawsze da sie sprawe zalatwic ugodowo 8)

A oto Twoje IP: 61.11.26.142

AndRe
Kontakt:

#38 Post autor: AndRe » 24 gru 2003, o 00:51

Poniewaz byli to debile vel ci*** vel prostaki odpowiedz na twoje nurtujace pytanie jest oczywista.TAK ku przestrodze innym debilom vel ciulom vel prostakom.
Mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie na forum ich adresy , numer telefonow aby kazdy mogl widziec gdzie ow debile vel ci*** vel prostaki mieszkaja. 8) ( ku przestrodze dla potomnych )

A mnie zaciekawilo czemu sie o to pytasz?? Czyzbys byl jedna z tych osob i bal sie o swoje cztery literki :lol: ??
A moze jestes ojcem jednego z tych ciulikow :lol: :lol: ????

TomSky
Kontakt:

#39 Post autor: TomSky » 24 gru 2003, o 01:18

"Aby dowiedziec sie koto kim jest, albo skad itd.:

http://www.ripe.net/perl/whois?form_typ ... rch=Search"

Coś chyba jest nie tak z tym wyszukiwaniem bo mi pokazało że jo jest z Amsterdamu.... ;-)

:shock:

^3rR0R_4LL0C

#40 Post autor: ^3rR0R_4LL0C » 24 gru 2003, o 01:21

AndRe pisze:Poniewaz byli to debile vel ci*** vel prostaki odpowiedz na twoje nurtujace pytanie jest oczywista.TAK ku przestrodze innym debilom vel ciulom vel prostakom.
Mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie na forum ich adresy , numer telefonow aby kazdy mogl widziec gdzie ow debile vel ci*** vel prostaki mieszkaja. 8) ( ku przestrodze dla potomnych )

A mnie zaciekawilo czemu sie o to pytasz?? Czyzbys byl jedna z tych osob i bal sie o swoje cztery literki :lol: ??
A moze jestes ojcem jednego z tych ciulikow :lol: :lol: ????
heh nie zgadles (choc byles blisko - jestem userem ktorego skasowaliscie bo ... zarejestrowal sie w nieodpowiednim momencie, czasie i mial troche inny nick :/) ... ja mam pytanie jeszcze jedno: dlaczego wobec tego kasujecie userow ktorzy sie rejestruja ?? nie wszyscy sa tacy sami, tak samo skasowaliscie usera yoyowielkieyo .. dlaczego ?? czy on napisal cos niestosownego - nie napisal NIC ?? powiem wam zatem ze tym userem bylem JA i bardzo mnie to zdziwilo .. rozumiem dla niektorych nick troche podejrzany (choc ja mysle inaczej) ale dlaczego od razu go kasowac skoro jeszcze nic nie napisal ?? a chcialem wlasnie sie zapytac o to o co sie zapytalem pod nickiem ^3rR0R_4LL0C .... dlatego prosze was goraco o to zebyscie nie traktowali wszystkich ludzi tak samo ... dajcie sie najpierw takiemu 'podejrzanemu' userowi wypowiedziec a dopiero potem snujcie wnioski i domysly ...

pozdrawiam,
^3rR0R_4LL0C

AndRe
Kontakt:

#41 Post autor: AndRe » 24 gru 2003, o 01:31

To jest tzw. ban profilaktyczny 8) :wink:

Ale fakt jesli jestes tym za kogo sie podajesz to wyniknela pomylka.(pretensje prosze kierowac do w/w debili vel ... i im podziekowac)

Zreszta pewnie wypowie sie ktorys z moderatorow i jasniej wyjasni sytuacje.

KK
Kontakt:

#42 Post autor: KK » 24 gru 2003, o 01:34

No coz... Ksywa byla podejrzana, a zarejstrowales w akurat w tym czasie
Takie akcje maja miejsce kilka razy na rok, a ty sie akurat musiales ze swoja oryginalna ksywa zarejestrowac
W takim momencie nie ma czasu na myslenie, bo na minute przybywa kilkanascie zasmiecajacych forum postow

A ja jednak jestem nadal w stosunku do Ciebie podejrzliwy... Mam nadzieje ze wybilismy wspomnianym osobom ich akcje z glowy

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#43 Post autor: wolfik » 24 gru 2003, o 01:35

^3rR0R_4LL0C Masz racje zarejestrowales sie w nieodpowiednim momencie z nienajodpowiednijsza ksywa przypuszczam ze moderatorzy kasoweali z marszu wszystko co popadnie, a moglbys przyblizyc nam geneze tych nickow bo brzmia bardzo oryginalnie :P
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

^3rR0R_4LL0C

#44 Post autor: ^3rR0R_4LL0C » 24 gru 2003, o 01:52

Kkubicki pisze:No coz... Ksywa byla podejrzana, a zarejstrowales w akurat w tym czasie
Takie akcje maja miejsce kilka razy na rok, a ty sie akurat musiales ze swoja oryginalna ksywa zarejestrowac
W takim momencie nie ma czasu na myslenie, bo na minute przybywa kilkanascie zasmiecajacych forum postow

A ja jednak jestem nadal w stosunku do Ciebie podejrzliwy... Mam nadzieje ze wybilismy wspomnianym osobom ich akcje z glowy
a dlaczego podejrzliwy ?? wytlumacz mi prosze ... :wink:
ehhh ... ide spac bo zmeczony jestem .... sie nachodzilem dzisiaj jak glupi po tych sklepach ...

-
pozdro
^3rR0R_4LL0C

KK
Kontakt:

#45 Post autor: KK » 24 gru 2003, o 02:55

No chyba nie powiesz mi ze "^3rR0R_4LL0C" jest normalna ksywa typu "Michal", czy "Bolek".

Nie podales zadnych swoich danych (miejsce zamieszkania), a podobnie sprawa rzecz sie miala z lamerami (nicki z kosmosu, brak danych)

Ale wszystko i tak jest spowodowane czasem... Gdybys sie zarejestrowal w niedziele to pewnie nikt nie mialby podejrzen i zastrzezen.

ODPOWIEDZ