Korupcja

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
blue woRker
Kontakt:

#61 Post autor: blue woRker » 27 kwie 2008, o 21:02

mam do was jedno pytanie jak myslicie czy waszym zdaniem lks kupuje mecze ?(wiem ze to nie na temat ale wazne dla nas z utrzymaniem sie)wygrywaja mecz za meczem wczoraj dwa karne w tym jeden z kapelusza nawet powiedzial to komentator c+ w tym czerwona kartka dla pilkarza gksu mi sie to troche wydaje dziwne i nie zdziwie sie ze za pare miesiecy bedzie o nich glosno jak o koronie
batoRy k.s Ruch

bluefan
Kontakt:

#62 Post autor: bluefan » 27 kwie 2008, o 21:27

blue woRker pisze:mam do was jedno pytanie jak myslicie czy waszym zdaniem lks kupuje mecze ?(wiem ze to nie na temat ale wazne dla nas z utrzymaniem sie)wygrywaja mecz za meczem wczoraj dwa karne w tym jeden z kapelusza nawet powiedzial to komentator c+ w tym czerwona kartka dla pilkarza gksu mi sie to troche wydaje dziwne i nie zdziwie sie ze za pare miesiecy bedzie o nich glosno jak o koronie
Jest jeszcze inna opcja: Rycerze wiosny :D A tak na serio to musieliby byc naprawde odwazni zeby teraz kupowac mecze, chyba czuja ze maja noz na gardle i graja do konca (nie to co Widzewiacy), a mecz z gks-em to straszny fuks byl widocznie

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#63 Post autor: jajo » 28 kwie 2008, o 00:16

ŁKS nie grał na początku aż tak źle, że wspomne mecz zna Legii, co ich przekrecili. Poza tym mają całkiem niezły skład jak na naszą ligę. Korzystny układ gier też robi swoje. Ostatnio mają dużo meczy z zespołami grającymi o nic. Dojście Mili też ich wyraźnie wzmocniło. Do tego na środku obrony Adamski z Kłosem, myślę, że jeden z lepszych duetow w tej lidze.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
Darth Kabut
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#64 Post autor: Darth Kabut » 28 kwie 2008, o 00:49

Problym w ŁKSie byl ino jedyn taki choby u nos
brak dobrego napadziora.
Zobejrzcie siy wiela uone szpili zremisowali i wiela majom straconych torow /podug mie to jedno z nojlepszych obron we lidze/ mieli ino w wiynkszoci szpili pecha abo... braku umiejetnosci napadziorow.
Takze godanie o kupowaniu szpili bez ŁKS mozna wsadzic miyndzy bajki.

Zobejrzcie sia do tego jako padaka grala z nami Cracovia na Slonskim a teroski jakby my z nimi grali to boja sie ze na poru necach by sie do nich skonczylo.
Zas taki Groclin po dobrym poczontku wiosny teroski mo tendencjo spadkowo.
Niystety niy momy we noszyj lidze zawodnikow, trenerow coby mogli druzyna przigotowac na granie dobrze bes colki sezon.
Jesli zas idzie o Wisla to niy je powodowane tym ze uone som dobre ino reszta jes slabo.

Beztoz padanie ze zaroski ftos szpile kupuje niych sie wezmie na strzimanie i poczeko az cos ewentualnie wylezie /chocioz przi dzisiejszyj obserwacji bes prokuratura wontpia czy ftos jeszcze krynci lody/.

rumcajs_79
Kontakt:

#65 Post autor: rumcajs_79 » 29 kwie 2008, o 18:09

[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

COBRA

#66 Post autor: COBRA » 29 kwie 2008, o 18:33

pzpn tak zmienia decyzje ze oni sami niewiedza co chca,zobaczymy jak to bedzie!Pojebana instytucja wy***ac ich w kosmos i tyle.

GOŚĆ MORS
Kontakt:

#67 Post autor: GOŚĆ MORS » 29 kwie 2008, o 18:54

rumcajs_79 pisze:http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ora ... ji,1101653

wiecej degradacji nie bedzie :padam:
:padam: a raczej ręce mi opadają. Takie coś to można wprowadzić od następnego sezonu, a w tym zdegradować tych co mają zostać zdegradowani albo odpuścić ale wszystkim. Bo jakim prawem ma zdegradowany zostać Widzew, gdzie klamka już zapadła, a Zagłębie Lubin nie - bo na skutek jakiś kombinacji sprawa tego klubu wisi.
BIAŁO - NIEBIESKA DĘBICA

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#68 Post autor: vinc84 » 29 kwie 2008, o 19:40

pomyslcie jak musza sie teroz czuc kibice choby Widzewa :wstyd: abolicja tak ale dla wszystkich!!!
GŮRNY ŚLŮNSK

Elmer
Kontakt:

#69 Post autor: Elmer » 29 kwie 2008, o 22:46

To było do przewidzenia. Takie rzeczy możliwe są tylko w Polsce. Dzięki takim działaniom p... z PZPN korupcja w polskiej piłce wróci prędzej niż nam się wydaje, a stare p... próchna z PZPN dzięki temu w dalszym ciągu będą zajmowały ciepłe posadki i o godz. 18 wychodziły na pociąg do Zadupia Wielkiego (z takich wioch pochodzą te pajace).

Tu się nie ma z czego cieszyć...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#70 Post autor: Ama » 29 kwie 2008, o 23:01

Widzew na pewno będzie inaczej traktowany bo jest pokłucony z PZPN . Z Boniek przeciesz sam mówił że jak Widzew spadnie to z leci 15 drużyn i jeżdził po leśnych dziadkach na zjeżdzie . To teraz wydział od karania się mści z wiadomych przyczyn.
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#71 Post autor: gerhat » 30 kwie 2008, o 18:11

Niech jeszcze cofną degradację Sosnowcowi i padna ze smiechu.
Gorole awansowali do ekstraklasy dzięki korupcji Arki i Łęcznej, bo z czwartego miejsca nie mieli prawa awansować, a teraz sami mieliby uniknąc kary.
Piekny to kraj gdzie przestepców się nagradza a ofiary pozostawia na łaske losu.
Cało ta walka z korupcjom wypisz wymaluj jak w sprawie Olewnika ...

Awatar użytkownika
forrest
Kontakt:

#72 Post autor: forrest » 30 kwie 2008, o 23:30

tu by nawet nie pomogła wymiana całego szkieletu pzpn-u wraz z innymi działaczami :kwasny: szkoda że w polsce jest tako korupcja...jak widza niektóre szpile to aż mnie coś biere...jest sposób na to ale napewno pzpn sie na to nie zgodzi bo za mało będą mieli kieszenie napchane :/
:zdegustowany:
GRZYBEK DO MŁYNA!!!
Obrazek

Awatar użytkownika
Ama
Kontakt:

#73 Post autor: Ama » 11 maja 2008, o 10:37

Jak myślicie co się stanie dzisiaj na zjeździe Pzpn bo moim zdanie nic zajś się pojedzą i popiją a korupcją i sprawą degradacji się nie zajmą
Bo nasza wiara to RUCH Chorzów :) :) :)

FC. BALKON

pedro1920
Kontakt:

#74 Post autor: pedro1920 » 11 maja 2008, o 11:40

Nic sie dzisiaj nie stanie wydaje mi sie ze Zaglebie L zostanie w ekstraklasie a reszte wyrzaca tak jak mieli to zrobic ..choc u Nas moze wszystko sie wydarzyc wiec mozemy czekac co sie wydarzy

Lukas89
Kontakt:

#75 Post autor: Lukas89 » 11 maja 2008, o 13:29

Wg mnie może jeszcze nie dzisiaj ale ostatecznie dojdzie do tego,że będzie abolicja..czyli tak jak dzisiaj mówił Boniek w Polsacie Sport w Cafe Futbol,że po 2004 roku wszystkie kluby które były zamieszane dostaną abolicje a karane będą tylko osoby personalnie.. i wg mnie to by było dobre rozwiązanie bo tak jak Boniek mówił co może zrobić klub jako klub w roku 2008 za tych co zarządzali klubem w czasach kiedy ten korumpował...

Wg mnie NIE należy karać klubów tylko personalnie osoby.

Chociaż kto wogóle rozumie to co dzieje się w PZPN-ie ?
Obrazek

ODPOWIEDZ