Korupcja
-
- Kontakt:
mam do was jedno pytanie jak myslicie czy waszym zdaniem lks kupuje mecze ?(wiem ze to nie na temat ale wazne dla nas z utrzymaniem sie)wygrywaja mecz za meczem wczoraj dwa karne w tym jeden z kapelusza nawet powiedzial to komentator c+ w tym czerwona kartka dla pilkarza gksu mi sie to troche wydaje dziwne i nie zdziwie sie ze za pare miesiecy bedzie o nich glosno jak o koronie
batoRy k.s Ruch
-
- Kontakt:
Jest jeszcze inna opcja: Rycerze wiosnyblue woRker pisze:mam do was jedno pytanie jak myslicie czy waszym zdaniem lks kupuje mecze ?(wiem ze to nie na temat ale wazne dla nas z utrzymaniem sie)wygrywaja mecz za meczem wczoraj dwa karne w tym jeden z kapelusza nawet powiedzial to komentator c+ w tym czerwona kartka dla pilkarza gksu mi sie to troche wydaje dziwne i nie zdziwie sie ze za pare miesiecy bedzie o nich glosno jak o koronie

- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
ŁKS nie grał na początku aż tak źle, że wspomne mecz zna Legii, co ich przekrecili. Poza tym mają całkiem niezły skład jak na naszą ligę. Korzystny układ gier też robi swoje. Ostatnio mają dużo meczy z zespołami grającymi o nic. Dojście Mili też ich wyraźnie wzmocniło. Do tego na środku obrony Adamski z Kłosem, myślę, że jeden z lepszych duetow w tej lidze.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- Darth Kabut
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Problym w ŁKSie byl ino jedyn taki choby u nos
brak dobrego napadziora.
Zobejrzcie siy wiela uone szpili zremisowali i wiela majom straconych torow /podug mie to jedno z nojlepszych obron we lidze/ mieli ino w wiynkszoci szpili pecha abo... braku umiejetnosci napadziorow.
Takze godanie o kupowaniu szpili bez ŁKS mozna wsadzic miyndzy bajki.
Zobejrzcie sia do tego jako padaka grala z nami Cracovia na Slonskim a teroski jakby my z nimi grali to boja sie ze na poru necach by sie do nich skonczylo.
Zas taki Groclin po dobrym poczontku wiosny teroski mo tendencjo spadkowo.
Niystety niy momy we noszyj lidze zawodnikow, trenerow coby mogli druzyna przigotowac na granie dobrze bes colki sezon.
Jesli zas idzie o Wisla to niy je powodowane tym ze uone som dobre ino reszta jes slabo.
Beztoz padanie ze zaroski ftos szpile kupuje niych sie wezmie na strzimanie i poczeko az cos ewentualnie wylezie /chocioz przi dzisiejszyj obserwacji bes prokuratura wontpia czy ftos jeszcze krynci lody/.
brak dobrego napadziora.
Zobejrzcie siy wiela uone szpili zremisowali i wiela majom straconych torow /podug mie to jedno z nojlepszych obron we lidze/ mieli ino w wiynkszoci szpili pecha abo... braku umiejetnosci napadziorow.
Takze godanie o kupowaniu szpili bez ŁKS mozna wsadzic miyndzy bajki.
Zobejrzcie sia do tego jako padaka grala z nami Cracovia na Slonskim a teroski jakby my z nimi grali to boja sie ze na poru necach by sie do nich skonczylo.
Zas taki Groclin po dobrym poczontku wiosny teroski mo tendencjo spadkowo.
Niystety niy momy we noszyj lidze zawodnikow, trenerow coby mogli druzyna przigotowac na granie dobrze bes colki sezon.
Jesli zas idzie o Wisla to niy je powodowane tym ze uone som dobre ino reszta jes slabo.
Beztoz padanie ze zaroski ftos szpile kupuje niych sie wezmie na strzimanie i poczeko az cos ewentualnie wylezie /chocioz przi dzisiejszyj obserwacji bes prokuratura wontpia czy ftos jeszcze krynci lody/.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
rumcajs_79 pisze:http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ora ... ji,1101653
wiecej degradacji nie bedzie

BIAŁO - NIEBIESKA DĘBICA
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
To było do przewidzenia. Takie rzeczy możliwe są tylko w Polsce. Dzięki takim działaniom p... z PZPN korupcja w polskiej piłce wróci prędzej niż nam się wydaje, a stare p... próchna z PZPN dzięki temu w dalszym ciągu będą zajmowały ciepłe posadki i o godz. 18 wychodziły na pociąg do Zadupia Wielkiego (z takich wioch pochodzą te pajace).
Tu się nie ma z czego cieszyć...
Tu się nie ma z czego cieszyć...
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
- Ama
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Niech jeszcze cofną degradację Sosnowcowi i padna ze smiechu.
Gorole awansowali do ekstraklasy dzięki korupcji Arki i Łęcznej, bo z czwartego miejsca nie mieli prawa awansować, a teraz sami mieliby uniknąc kary.
Piekny to kraj gdzie przestepców się nagradza a ofiary pozostawia na łaske losu.
Cało ta walka z korupcjom wypisz wymaluj jak w sprawie Olewnika ...
Gorole awansowali do ekstraklasy dzięki korupcji Arki i Łęcznej, bo z czwartego miejsca nie mieli prawa awansować, a teraz sami mieliby uniknąc kary.
Piekny to kraj gdzie przestepców się nagradza a ofiary pozostawia na łaske losu.
Cało ta walka z korupcjom wypisz wymaluj jak w sprawie Olewnika ...
- forrest
- Kontakt:
- Ama
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Wg mnie może jeszcze nie dzisiaj ale ostatecznie dojdzie do tego,że będzie abolicja..czyli tak jak dzisiaj mówił Boniek w Polsacie Sport w Cafe Futbol,że po 2004 roku wszystkie kluby które były zamieszane dostaną abolicje a karane będą tylko osoby personalnie.. i wg mnie to by było dobre rozwiązanie bo tak jak Boniek mówił co może zrobić klub jako klub w roku 2008 za tych co zarządzali klubem w czasach kiedy ten korumpował...
Wg mnie NIE należy karać klubów tylko personalnie osoby.
Chociaż kto wogóle rozumie to co dzieje się w PZPN-ie ?
Wg mnie NIE należy karać klubów tylko personalnie osoby.
Chociaż kto wogóle rozumie to co dzieje się w PZPN-ie ?