Przyszłość Niebieskich
Przyszłość Niebieskich

przyszłość NIEBIESKICH
CHOĆ PRZEZ były zarząd przewineło się sporo palantów a obecny jest
daleki od ideału, to myślę że jeżeli powstanie SA to nie będzie żle.
mój optymizm bierze sie z tąd że udziałowcy nie po to wejda do spółki
aby prze......lić kase.Napewno z samej piłki profitów miec nie będą
ale poprzez piłkę - w dobrym wydaniu - będą promować swe firmy .
daleki od ideału, to myślę że jeżeli powstanie SA to nie będzie żle.
aby prze......lić kase.Napewno z samej piłki profitów miec nie będą
ale poprzez piłkę - w dobrym wydaniu - będą promować swe firmy .
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
Re: przyszłość NIEBIESKICH
tak jezeli jacykolwiek udzialowcy sie znajda....juz widze te limuzyny pod trybuna licytacje o akcje Ruchu...blumen pisze: , to myślę że jeżeli powstanie SA to nie będzie żle.
aby prze......lić kase.
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Witam, jestem na forum pierwszy raz, bardzo boję się o przyszłość ruchu. Od jakiegoś czasu śledzę to forum, ale dopiero dzisiaj zdecydowałam sie tu zarejestrować. Nie zgadzam sie z wieloma opiniami, ale zauważyłam że mozna tu znaleźć wiele osób, którym leży na sercu sytuacja ruchu i z którymi mozna na ten temat, rzeczowo, bez przekleństw i wulgaryzmów (które i tak nic nie zmienią), porozmawiać. Jeśli jesteś tego samego zdania odezwij się. Z nadzieją czekam na rundę rewanżową, ale boję się że może nie być happy-endu. Pozdrowienia dla wszystkich. 

Witam Cię na forum... fajnie że "odważyłaś" się zalogować (czy My jesteśmy tacy straszni :shock: )... niestety muszę Cię zmartwić ale jak można rzeczowo rozmawiać o straconych szansach, o przespanaych kilku latach... o mamieniu obietnicami... powiedz mi jak? Tu są już teraz potrzebne radykalne działania.
z tego co narazie mozna zaobserwowac to po pseudowyborach nic sie nie zmienilo
jedyne co mozna uslyszec to dlugi naszego klubu, ktore wynosza oficjalnie ok 11mln , o prawdziwy wymiar tych dlugow lepiej nawet nie pytac
dalej jest ta sama gadka , ktora slysze od x czasu podobnie jak o remoncie stadionu, ktory mial sie rozpoczac odkad zaczelem chodzic na Ruch:)
o sponsorach nie warto wspominac ipo co zabiegac o strategicznego sponsora jak sami sobie z tym poradzimy, czyz nie tak panie Prezesie??
wiekszosc klubow sie rozwija dzie naprzod podejmuje jakies dzialania nie tylko w sensie pilkarskim ale takze pozaboiskowym
kluby dbaja o marketing promuja sie gdzie tylko mozna , wychodza na przeciw kibicom , a u nas czas sie zatrzymal w latach "swietnosci" komunizmu i brniemy w to corazbardziej i bardziej
jezeli teraz nie nastapia zmiany to boje sie , ze niedlugo skonczymy jak Zaglebie Sosnowiec
jedyne co mozna uslyszec to dlugi naszego klubu, ktore wynosza oficjalnie ok 11mln , o prawdziwy wymiar tych dlugow lepiej nawet nie pytac
dalej jest ta sama gadka , ktora slysze od x czasu podobnie jak o remoncie stadionu, ktory mial sie rozpoczac odkad zaczelem chodzic na Ruch:)
o sponsorach nie warto wspominac ipo co zabiegac o strategicznego sponsora jak sami sobie z tym poradzimy, czyz nie tak panie Prezesie??
wiekszosc klubow sie rozwija dzie naprzod podejmuje jakies dzialania nie tylko w sensie pilkarskim ale takze pozaboiskowym
kluby dbaja o marketing promuja sie gdzie tylko mozna , wychodza na przeciw kibicom , a u nas czas sie zatrzymal w latach "swietnosci" komunizmu i brniemy w to corazbardziej i bardziej
jezeli teraz nie nastapia zmiany to boje sie , ze niedlugo skonczymy jak Zaglebie Sosnowiec
- radzion
- Kontakt: