Flagi

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

Flagi

#1 Post autor: Patton » 17 gru 2003, o 12:17

Prosilbym wszystkich o wklejanie tutaj projektow flag, tranparentow na kijach itd. Wiem, ze mamy dobrych grafikow. Na pierwszy rzut niech idzie fana upamietniajaca Wilimowskiego. Pozdrawiam!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#2 Post autor: Schlesien » 17 gru 2003, o 15:18

Nie wiem czy warto to tutaj wklejac. Juz raz wklejalismy projekty szali i nasz zostal zrobiony pare miesiecy po szalu GieKSiarzy... :(

Pepek
Kontakt:

#3 Post autor: Pepek » 17 gru 2003, o 16:18

Schlesien pisze:Nie wiem czy warto to tutaj wklejac. Juz raz wklejalismy projekty szali i nasz zostal zrobiony pare miesiecy po szalu GieKSiarzy... :(

Masz calkowita racje jesli macie jakies projekty to moze lepiej jak je posylacie na meila!

CYRAX

#4 Post autor: CYRAX » 17 gru 2003, o 16:48

zgadzam sie z tym gieksa ino zgapia

pozdRo

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#5 Post autor: Patton » 17 gru 2003, o 17:04

No, szczegolnie z Wilimowskim beda miec za***ista flage... To ciekawe, bo robic burdel projekty flag itd. w tematach innych potraficie, a jak sie zalozy odpowiedni temat, to zaraz marudzenie. Marudzcie tak dalej, jacy kibice, taki klub. Ja to wszystko pi***ole!!! Moze jeszcze wszystko szyfrujmy Enigma, bo gks zwali... zalosne

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#6 Post autor: Schlesien » 17 gru 2003, o 17:30

Patton pisze:Marudzcie tak dalej, jacy kibice, taki klub. Ja to wszystko pi***ole!!! Moze jeszcze wszystko szyfrujmy Enigma, bo gks zwali... zalosne
Nie ma sprawy, jeszcze tylko zalozymy taki temat na forum GieKSy i uprzejmnie ich poprosimy aby nie zgapiali... Pomysl troche, szalu z herbem Ruchu nie maja, a pomysl zgapili! :papa:

Awatar użytkownika
wojt
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: wojt » 17 gru 2003, o 17:38

Odpowiadajac na apel Pattona z innego tematu o wpisywanie sie na temat fany z Wilimowskim, jestem jak najbardziej za, bo uważam że to najlepszy piłkarz Polski, Niemiec a moze nawet Europy lat30 tych i 40tych. Wydaje mi się że nalezy mu się pamięc i szacunek. Jeśli tylko powstanie sensowny projekt deklaruje wpłate okolo 14 stycznia(mam wypłate) w wysokosci 50 złotych.

Piter

#8 Post autor: Piter » 17 gru 2003, o 18:01

CYRAX pisze:zgadzam sie z tym gieksa ino zgapia
Obrazek Jak się nie ma o czymś pojęcia, to lepiej siedzieć cicho

Pozdrawiam

Robson
Kontakt:

#9 Post autor: Robson » 17 gru 2003, o 18:27

I po co te wstawki typu "gieksa zaś zgapi" ?! Lepij wklejejcie jakieś projekty :wink: ... PozdRawiam

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#10 Post autor: Patton » 17 gru 2003, o 20:52

Schlesien z calym szacunkiem do Ciebie, ale myslenia mnie nie musisz uczyc, daje sobie rade z tym bardzo dobrze... A jak masz tutaj pisac to co wczesniej i wklejac takie glupoty, to sobie podaruj. Zreszta, jak Ci ten temat tak przeszkadza - od czego jestes moderatorem :?: Masz taka opcje skasuj temat i posprzatane. Jestem ciekaw, czy Lechia tez od nas zgapila szale... Powiem Ci tylko, ze w Ultras to troche moglibysmy sie jeszcze nauczyc od tej gieksy... :roll: Wojt - thx, za zainteresowanie sie sprawa, o kasie bedziemy mogli i tak dopiero mowic, jak cos nazbieramy, narazie chcialem jakies projekty, ale z niektorymi nie ma sensu gadac, az sie dziwie, ze nikt ich ksywek nie zgapil... :lol: Pozdrawiam!

AndRe
Kontakt:

#11 Post autor: AndRe » 17 gru 2003, o 21:06

Sorry ze w tym temacie ale Patton ma racje.Szale , ich forma to tendecja ktora jest popularna w calej Europie.Tak wiec nie jest to nasz patent.A pierwsi ktorzy mieli szale (w takim ksztalcie) byl bodajze Celtic , tak wiec kibice Celticu mogli by nas oskarzyc ze zerznelismy od nich pomysl. :wink:

Tak wiec drodzy forumowicze zakonczy ten temat i skupmy sie na fladze z E.Wilimowskim oraz co zrobic z Rogala.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#12 Post autor: Schlesien » 17 gru 2003, o 21:41

Patton:

Moderatorem nie jestem od tego aby kasowac posty ktore mi (jak to napisales) przeszkadzaja. To nie jest moje prywatne forum. BTW, swoje "glupoty" usunalem :)

AndRe:

Bardziej nie o wzor, ktory zreszta ja zgapilem z szali Schalke chodzilo mi o herb Slaska. Tego nie mial nikt przed moim pomyslem...

No ale wrocmy do tematu. Skoro Patton chce tutaj widziec projekty fan, wiec tylko to powinno byc w tym temacie.

Awatar użytkownika
Patton
Kontakt:

#13 Post autor: Patton » 17 gru 2003, o 21:52

Ok, skasujcie ten temat... Totalnie bez sensu, czlowiek prosi o jakies konkretne projekty z Wilimowskim, zeby moc cos wybrac i zrobic na wiosne, to dostaje "Forever bialo-zieloni" i pretensje o to, ze gks zgapil herb Slaska, ktory notabene Twoim wymyslem Schlesien raczej nie jest :P Totalna beznadzieja. Jakos projekty fan z RAS mogliscie wklejac bez zadnego "ale". Teraz czlowiek sie doprosic o projekty fan jednego z najbardziej zasluzonych ludzi dla klubu nawet sie nie moze. Darujcie juz to sobie. Bolek, radzion zamknijcie ten temat!!

Bolek
Kontakt:

#14 Post autor: Bolek » 17 gru 2003, o 21:59

ku*** nie macie sie o co wadzic ?? nic nie bede zamykal, w tym temacie tylko projekty !!! reszta bedzie kasowana !!
[img]http://www.widzewlodz.pl/images/logo/chorzow_d.jpg[/img]

Awatar użytkownika
Schlesien
Kontakt:

#15 Post autor: Schlesien » 18 gru 2003, o 00:24

Ten projekt wykonal Reden
Obrazek

ODPOWIEDZ