Flagi
- Patton
- Kontakt:
Flagi
Prosilbym wszystkich o wklejanie tutaj projektow flag, tranparentow na kijach itd. Wiem, ze mamy dobrych grafikow. Na pierwszy rzut niech idzie fana upamietniajaca Wilimowskiego. Pozdrawiam!
Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
- Schlesien
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
No, szczegolnie z Wilimowskim beda miec za***ista flage... To ciekawe, bo robic burdel projekty flag itd. w tematach innych potraficie, a jak sie zalozy odpowiedni temat, to zaraz marudzenie. Marudzcie tak dalej, jacy kibice, taki klub. Ja to wszystko pi***ole!!! Moze jeszcze wszystko szyfrujmy Enigma, bo gks zwali... zalosne
- Schlesien
- Kontakt:
Nie ma sprawy, jeszcze tylko zalozymy taki temat na forum GieKSy i uprzejmnie ich poprosimy aby nie zgapiali... Pomysl troche, szalu z herbem Ruchu nie maja, a pomysl zgapili! :papa:Patton pisze:Marudzcie tak dalej, jacy kibice, taki klub. Ja to wszystko pi***ole!!! Moze jeszcze wszystko szyfrujmy Enigma, bo gks zwali... zalosne
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Odpowiadajac na apel Pattona z innego tematu o wpisywanie sie na temat fany z Wilimowskim, jestem jak najbardziej za, bo uważam że to najlepszy piłkarz Polski, Niemiec a moze nawet Europy lat30 tych i 40tych. Wydaje mi się że nalezy mu się pamięc i szacunek. Jeśli tylko powstanie sensowny projekt deklaruje wpłate okolo 14 stycznia(mam wypłate) w wysokosci 50 złotych.
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Schlesien z calym szacunkiem do Ciebie, ale myslenia mnie nie musisz uczyc, daje sobie rade z tym bardzo dobrze... A jak masz tutaj pisac to co wczesniej i wklejac takie glupoty, to sobie podaruj. Zreszta, jak Ci ten temat tak przeszkadza - od czego jestes moderatorem
Masz taka opcje skasuj temat i posprzatane. Jestem ciekaw, czy Lechia tez od nas zgapila szale... Powiem Ci tylko, ze w Ultras to troche moglibysmy sie jeszcze nauczyc od tej gieksy... :roll: Wojt - thx, za zainteresowanie sie sprawa, o kasie bedziemy mogli i tak dopiero mowic, jak cos nazbieramy, narazie chcialem jakies projekty, ale z niektorymi nie ma sensu gadac, az sie dziwie, ze nikt ich ksywek nie zgapil... :lol: Pozdrawiam!

-
- Kontakt:
Sorry ze w tym temacie ale Patton ma racje.Szale , ich forma to tendecja ktora jest popularna w calej Europie.Tak wiec nie jest to nasz patent.A pierwsi ktorzy mieli szale (w takim ksztalcie) byl bodajze Celtic , tak wiec kibice Celticu mogli by nas oskarzyc ze zerznelismy od nich pomysl.
Tak wiec drodzy forumowicze zakonczy ten temat i skupmy sie na fladze z E.Wilimowskim oraz co zrobic z Rogala.

Tak wiec drodzy forumowicze zakonczy ten temat i skupmy sie na fladze z E.Wilimowskim oraz co zrobic z Rogala.
My name is prince and i'm funky
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)
- Schlesien
- Kontakt:
Patton:
Moderatorem nie jestem od tego aby kasowac posty ktore mi (jak to napisales) przeszkadzaja. To nie jest moje prywatne forum. BTW, swoje "glupoty" usunalem
AndRe:
Bardziej nie o wzor, ktory zreszta ja zgapilem z szali Schalke chodzilo mi o herb Slaska. Tego nie mial nikt przed moim pomyslem...
No ale wrocmy do tematu. Skoro Patton chce tutaj widziec projekty fan, wiec tylko to powinno byc w tym temacie.
Moderatorem nie jestem od tego aby kasowac posty ktore mi (jak to napisales) przeszkadzaja. To nie jest moje prywatne forum. BTW, swoje "glupoty" usunalem

AndRe:
Bardziej nie o wzor, ktory zreszta ja zgapilem z szali Schalke chodzilo mi o herb Slaska. Tego nie mial nikt przed moim pomyslem...
No ale wrocmy do tematu. Skoro Patton chce tutaj widziec projekty fan, wiec tylko to powinno byc w tym temacie.
- Patton
- Kontakt:
Ok, skasujcie ten temat... Totalnie bez sensu, czlowiek prosi o jakies konkretne projekty z Wilimowskim, zeby moc cos wybrac i zrobic na wiosne, to dostaje "Forever bialo-zieloni" i pretensje o to, ze gks zgapil herb Slaska, ktory notabene Twoim wymyslem Schlesien raczej nie jest
Totalna beznadzieja. Jakos projekty fan z RAS mogliscie wklejac bez zadnego "ale". Teraz czlowiek sie doprosic o projekty fan jednego z najbardziej zasluzonych ludzi dla klubu nawet sie nie moze. Darujcie juz to sobie. Bolek, radzion zamknijcie ten temat!!

-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt: