Trocha propagandy, ja?
- wolfik
- Kontakt:
jo bych chciol tako fana tylko ze z Cieslikiem i tekst "całe życie jeden klub" albo "całe życie tylko Ruch" czy cos takiego, pewnie by mu sie lezka w oku zakrecila 

Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- vahanara
- Kontakt:
- radzion
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Schlesien
- Kontakt:
IMHO, lepiej jeden zawodnik niz kilku. Latwo by bylo w ten sposob kogos skrzywdzic. Mysle, ze mielismy lepszych zawodnikow niz Gucio (z calym szacunkiem do niego!), wspomne tylko o Wodarzu i Peterku. Z drugiej strony to trzy osoby byly najlepsze w swoich "epokach" (przed wojna, po i ostatnie dwudziestolecie).alieu pisze:fajny pomysł, ale wolałbym z Ernestem, chyba że Ernest, Gerard i Gucio, przecież na sektorówce bedzie duzo miejsca
Co jak co, ale historie mamy naprawde bogata! Szkoda tylko, ze ostatnio dopisywane karty sa ubogie w sukcesy

-
- Kontakt:
Niy ma problymu...
Fana szło by zrobić. Niy ma aż tak wielgiygo problymu. Moga jakoś tam pomóc. Jak sie yno do. Coby to niy boła ale szpicato godka.

Czimcie sie!

Czimcie sie!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zas niy dupc chopie!!!!!!!! Jo nic niy byda przerabiol... Ale fakt faktym te pomysly na fany som dojebane, szczegolnie tew ze mapom G.Slonska. A swojom droga projekty redena z mapa G.Slonska i wogole dotyczace ino nosygo hajmatu som pewnym "dobrym narodowym" i byz wzglyndu cy to GieKSiorz czy Chorzowski powiyniyn to brac pod uwaga.... Nojwazniyjszy je Gůrny Ślůnsk. A tyn projekt redena na nos herb jest idealny....Siemce_Fan pisze:Zaroz napywno gieksiarze bydom te projekty przerabiac
Reden mosz talent chopie !!
Pozdro
Wyborzcie mi za blyndy alech bol z fungflami dzis wieczor pic chmielowo zupa i mi sie troch dupcy we lbie...
Pyrsk Chorzowscy!

-
- Kontakt:
Wesołych Świont
Chopy idom Świynta !. Jo wiym że chorzoskie z gieksiorzami som gorzij jak pies z kotym ale na Świynta to sie możno trocha łospuścić, pra?
Życza Wom wsziskim WESOŁYCH ŚWIONT!
Pyrsk!
P.S. Tyn łobrozek trocha "waży" skiż tygo że jakbyście chcieli to mogecie komuś wysłać wyłonaczony na papiorze fotograficznym (np. we Fotolandzie za pora ceskich zrobiom, dać im to na dyskietce). Format je ustawiony 10x15cm.
Co do Bierunio to zmiynia (wciepna na mapka) i bydzie...
Czimcie sie!

Życza Wom wsziskim WESOŁYCH ŚWIONT!
Pyrsk!
P.S. Tyn łobrozek trocha "waży" skiż tygo że jakbyście chcieli to mogecie komuś wysłać wyłonaczony na papiorze fotograficznym (np. we Fotolandzie za pora ceskich zrobiom, dać im to na dyskietce). Format je ustawiony 10x15cm.
Co do Bierunio to zmiynia (wciepna na mapka) i bydzie...
Czimcie sie!

- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt: