Ruch Chorzów w Młodej Ekstraklasie

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#166 Post autor: L.G » 10 mar 2008, o 09:55

?!?!?! pisze:byłech na tym meczu i powiem wom ze na papierze trenerem jest ten michalski ale tak na serio to jest trenerem Pietrzak a info otym ze Pietrzak je trenerem powiedziol mi pewien pan z sztabu trenerów nie godom ze Radolski czy Kolodziejczyk ale nie byda tutej pisoł kto rozmawiali my na rozne tematy i z ciekawosci tez sie go zapytolem kto jest wkoncu trenerem tych młodych a on sie usmiol i powiedziol tak miedzy nami to Pietrzak zreszta bylo tyz widac kto byl ze Pietrzak derygowol z ławki w tym meczu z Korona a czymu jest jak jest ze Michalski je jako pierwszy trener to tego nie wiem
jedyn pedzioł mi w zaufaniu, że drugi trzeciego, czwortymu, na piątego

Abo pisz konkrety, abo zachowej sie te plotki do siebie. Oficjalnie trynerym jest Michalski i jak na razie to on firmuje swoim nazwiskym wyczyny naszych modych. Jesli rzeczywiście piyrwszym zostoł Pietrzak, to zoboczymy za pora kolejek czy bydzie kontrynuowoł "mysl trenersko" Michalskego czy tyż zacznie się z tą drużyną coś dzioć lepszego.

ps. Co do Straki to jeśli kwota odstępnego jest w kontrakcie to niy widza problemu (tak jak Grzyb z Polonii). Gorzyj jak jej tam niy ma, a funcjonuje jedynie na zasadzie plotki medialny.
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#167 Post autor: ObeRschlesien » 10 mar 2008, o 10:08

L.G pisze:Abo pisz konkrety, abo zachowej sie te plotki do siebie
to nie jest plotka jak by byla plotka to bych napisoł ze kajs usyszołech ale spoko jak wiesz lepi :/ wiem z kim godolech
Obrazek

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#168 Post autor: L.G » 10 mar 2008, o 10:14

?!?!?! pisze:to nie jest plotka jak by byla plotka to bych napisoł ze kajs usyszołech ale spoko jak wiesz lepi :/ wiem z kim godolech
Plotką jest wszysko co niy mo źródła, a Twoje - "niymoga pedzieć", to tyz brak zródła.

Jak na razie:
Ani TU , ani TU Pietrzaka niy widza.

ENDZA
Kontakt:

#169 Post autor: ENDZA » 10 mar 2008, o 11:17

L.G pisze:
?!?!?! pisze:to nie jest plotka jak by byla plotka to bych napisoł ze kajs usyszołech ale spoko jak wiesz lepi :/ wiem z kim godolech
Plotką jest wszysko co niy mo źródła, a Twoje - "niymoga pedzieć", to tyz brak zródła.

Jak na razie:
Ani TU , ani TU Pietrzaka niy widza.
Ale to On robi zmiany na ławce.I op***dala zawodników.

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#170 Post autor: L.G » 10 mar 2008, o 11:36

ENDZA pisze:Ale to On robi zmiany na ławce.I op***dala zawodników.
:?: Może, zoboczoł to o czym czym sam inni piszą i go ruszyło. A kaj w takim razie boł "trener" . A kto ich przigotowywoł ? P czy M ? Bo odpowiedź no to pytanie pownno dac zarzondowi do myslynio, bo keryś z nich sie niy nadaje (a może oba). Choc Pietrzakowi trzeba by dac chociaz pora meczy na weryfikacja, byle niy pora lot, jeśli bydzie z tego szajs

Szpilu zech niy widzioł ale to:
Szczególnie żałośnie to wyglądało przy drugiej bramce Korona w osłabieniu, u nas 10 "obronców" + bramkarz we własnym polu karnym i dwóch Koroniarzy bez krycia w naszym polu bramkowym.
budzi groza.
Z reszty wnosza, że nic sie niy zmieniyło w stosunku do jesiyni nadal - brak koncepcji - naszom koncepcjom.

Awatar użytkownika
siwy
Kontakt:

#171 Post autor: siwy » 12 mar 2008, o 11:46

z tym trenerem MO grając pierwsza drużyna by przegrywała trzeba zmienic trenera na jakiegos porzadnego bo sie młodzi zmarnuja zamiast włazic do pierszej druzyny :zalamany:

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#172 Post autor: ObeRschlesien » 18 mar 2008, o 13:50

Jak ktos mo czas i checi to w czwartek odbydzie sie Mecz Ruchu Chorzów w rozgrywkach Młodej Ekstraklasy z Zagłębiem Lubin 20 marca 2008 r. na stadionie przy ul. Cichej 6 w Chorzowie o godz. 15.30. Zapraszamy, wstęp wolny!
Obrazek

TomipR
Kontakt:

#173 Post autor: TomipR » 19 mar 2008, o 13:44

Przijdzcie jutro (tj. Czawortek) pospiywomy pocwiczymy cos spiywac... moze im pomogymy i wygrajom :hyhy: pozdRo do wszystkich co bydom :]

inpuls
Kontakt:

#174 Post autor: inpuls » 19 mar 2008, o 17:20

Jutro wszyscy an Młodą Ekstraklase trzeba pobić rekord frekfencji:D

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#175 Post autor: ObeRschlesien » 20 mar 2008, o 16:44

Po 1 polowie 2-0 do Zagłebia nasi oddali raptem 3 strzaly i to takie ze tego ani strzalem nie idzie nazwac porazka zero zgrania wszytkie bale wybijane do przodu zero pomyslu na jakos gra widzow z 100 po 1 polowie moze z 50 bo wciul poszlo do dom ciekawe wiela jescze dostana bo jakos nie wierza ze cos srzela :/
Obrazek

Awatar użytkownika
AdiC
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#176 Post autor: AdiC » 20 mar 2008, o 17:58

Czas sie obudzić - już wiosna. Młode czy niy ale z R-ka na piersi niy wypado zamykać tabeli i przyjmować 4 tory u siebie.... do tego po tak wielkich wzmocnieniach :wstyd:
AdiC
Dumni ze zwycięstw - wierni po porażce!!!

kujav89
Kontakt:

#177 Post autor: kujav89 » 20 mar 2008, o 18:55

Ta porażka powinna dać do myślenia działaczom, trzeba się skupić na Młodej Drużynie bo to w przyszłości może zaowocować. Wzmocnienia pokazały, że chce się budować silne zaplecze, ale według mnie poziom trenerski nie jest dopasowany do umiejętności piłkarzy, w tych meczach rzadko/wcale można zauważyć jakiś pomysł na grę/ taktykę, a za to odpowiedzialny jest trener. Nie chcę oceniać trenera drużyny ME (ale słyszałem, iż nie jest to odpowiedni fachowiec) ponieważ nie miałem i nie będę miał styczności z nim i jego metodami treningowymi. Trzeba coś zrobić, a czy zwolnienie trenera coś da ... niech zarząd sam sobie odpowie.

NBS
Kontakt:

#178 Post autor: NBS » 20 mar 2008, o 20:49

Taki wynik po takich wzmocnieniach :wstyd:
Z Koroną jeszcze można było zrozumieć, bo liderzy. Ten wynik powinien dać do zrozumienia działaczom, że nie potrzebujemy wzmocnień na boisku tylko w sztabie szkoleniowym.

gregor
Kontakt:

#179 Post autor: gregor » 20 mar 2008, o 21:15

Widziołech tyn szpil i niestety prowda jest tako ze grają jak chopcy na placu byle kaj byle jak. To mają być zawodnicy z zaplecza? szkoda słów tym bardzi że wiekszość to są zawodnicy sprowadzyni do RUCHU.
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

Awatar użytkownika
Kirek
Kontakt:

#180 Post autor: Kirek » 20 mar 2008, o 21:35

:wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd: :wstyd:

Każdy biegoł jak i gdzie chcioł. Właściwie to chyba żadnej sytuacji nie było.

piękna kontra naszych była w 1 połowia 5 chopa na 3 efekt bala jak dobrze pamietom na aucie.

Mo ktoś informacje kto z 4 grał?

ODPOWIEDZ