jedyn pedzioł mi w zaufaniu, że drugi trzeciego, czwortymu, na piątego?!?!?! pisze:byłech na tym meczu i powiem wom ze na papierze trenerem jest ten michalski ale tak na serio to jest trenerem Pietrzak a info otym ze Pietrzak je trenerem powiedziol mi pewien pan z sztabu trenerów nie godom ze Radolski czy Kolodziejczyk ale nie byda tutej pisoł kto rozmawiali my na rozne tematy i z ciekawosci tez sie go zapytolem kto jest wkoncu trenerem tych młodych a on sie usmiol i powiedziol tak miedzy nami to Pietrzak zreszta bylo tyz widac kto byl ze Pietrzak derygowol z ławki w tym meczu z Korona a czymu jest jak jest ze Michalski je jako pierwszy trener to tego nie wiem
Abo pisz konkrety, abo zachowej sie te plotki do siebie. Oficjalnie trynerym jest Michalski i jak na razie to on firmuje swoim nazwiskym wyczyny naszych modych. Jesli rzeczywiście piyrwszym zostoł Pietrzak, to zoboczymy za pora kolejek czy bydzie kontrynuowoł "mysl trenersko" Michalskego czy tyż zacznie się z tą drużyną coś dzioć lepszego.
ps. Co do Straki to jeśli kwota odstępnego jest w kontrakcie to niy widza problemu (tak jak Grzyb z Polonii). Gorzyj jak jej tam niy ma, a funcjonuje jedynie na zasadzie plotki medialny.