Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
oRzesze 1920
Kontakt:

#226 Post autor: oRzesze 1920 » 27 lut 2008, o 15:27

atak fabusz-cwielong!!!!ogladałem wczoraj mecz na canal plus i uwierzcie mi na zywo moze tego nie było tak widac przynajmniej jo nie widziolem :) ale w tv to janoszka tragedia same straty zero walki tylko nie udane dryblingi!!!poprostu tragedia sparingi to nie liga a jestem pewny ze przy takiej publice to sie odrazu spali!!!za fabuszem tyz nie przepadom ale moze walczyc o gorne piłki i zgrywac do szybkiego cwielonga!!!pozdRo

KacoR
Kontakt:

#227 Post autor: KacoR » 27 lut 2008, o 16:12

Lysy pisze: nie poradza zrozumieć tego ,żeby ani razu przez 90 min nie trafić w światło bramki).
przypomnij se Odra W :)

chorzowski_rsl
Kontakt:

#228 Post autor: chorzowski_rsl » 27 lut 2008, o 16:23

w niedziela mo dyszczym niestety na***rdalac :kwasny:
NRŚL GANG

Niekumaty88

#229 Post autor: Niekumaty88 » 27 lut 2008, o 16:32

i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?

chorzowski_rsl
Kontakt:

#230 Post autor: chorzowski_rsl » 27 lut 2008, o 16:36

ch** z pogoda!najwazniejsze jest zwyciestwo
NRŚL GANG

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#231 Post autor: spyru » 27 lut 2008, o 16:37

Tak sie składa że mnie i wszystkich którzy beda zapieprzac przy oprawie akurat to interesuje
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

ChoRzowska_1920
Kontakt:

#232 Post autor: ChoRzowska_1920 » 27 lut 2008, o 16:44

oRzesze 1920 pisze:atak fabusz-cwielong!!!!ogladałem wczoraj mecz na canal plus i uwierzcie mi na zywo moze tego nie było tak widac przynajmniej jo nie widziolem :) ale w tv to janoszka tragedia same straty zero walki tylko nie udane dryblingi!!!poprostu tragedia sparingi to nie liga a jestem pewny ze przy takiej publice to sie odrazu spali!!!za fabuszem tyz nie przepadom ale moze walczyc o gorne piłki i zgrywac do szybkiego cwielonga!!!pozdRo
...ja, ino do sie zrozumiec ze Janoszka to je młody chłopak i niy mo doswiadzczenio z graniem przed taka publiką. Zresztą jak wiekszosc noszych piłkarzy.
Chociaż dalej twierdza że to powinien groc:
Ćwielong-Janoszka
...bo widac że oni sie razem dogaduja...
[size=117][b]"..Nie rzucim ziemi, skąd mój klub..MIKOŁÓW 100 % KS.RUCH!"[/b][/size]

Dwa Jabole Tańczą, Tańczą, Tańczą, Tańczą, Dwa Jabole tańczą, Tańczą Dwa Jabole ;]

[color=#004be0]Oni decydują za nas, ale czemu mamy milczeć
My możemy się nie zgadzać i pokazać wilcze kły
Ty jesteś wolna, ja też
więc nikt, nie ma prawa decydować, co ma budzić wstyd
Dobrze wiesz demokracja i wolność to pic
Jeśli oni mówią nie a my nie mówimy nic
Nie dajmy im ingerować w tę kwestię
to nasze życie, nasze ciała, nasz głos w proteście!! [/color]

Elmer
Kontakt:

#233 Post autor: Elmer » 27 lut 2008, o 19:04

Niekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?
żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykład
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Kołcz
Kontakt:

#234 Post autor: Kołcz » 27 lut 2008, o 19:31

Elmer pisze:
Niekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?
żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykład
to bydziesz widziol jak je za oknem :zdziwko:
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#235 Post autor: kibol-siem-ce » 27 lut 2008, o 20:36

Elmer pisze:
:rotfl: święto racja, byle niy loło tak jak przed meczem z sosnowcem na jesień, ale komplet i tak bydzie :]
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Lofs
Kontakt:

#236 Post autor: Lofs » 27 lut 2008, o 21:29

slavo pisze:
Lofs pisze: w strojach... Interu Mediolan. Koszulki czerwono-granatowa zebra, fest dziwnie to wygladało:)...
albo to nie był czerwony albo to nie był Inter

Racja Slavo, nie czerwono-granatowe ino były czarno-granatowe ;) .

A dzisiej mi się śniło, żech w knajpie w Kochłowicach siedzioł z Fryzjerem i przekozołch mu walizka z 18 tys. zł na zapłacenie sędziego żeby w derbach gwizdoł pod nos. a kasa była zebrana przez nosz FC Pszczyna :rotfl: .
Od tego czytania książek o korupcji juz mi sie we łbie pi***oli :rotfl:
Panie, zmiłuj się nad nami...

Harpo
Kontakt:

#237 Post autor: Harpo » 27 lut 2008, o 22:57

a to, że przy grząskiej murawie to będzie ch... , a nie gra. Przypadkowe bale, ślisko itp.
Tydzień temu na 2 marca podawali 12 stopni i lekkie zachmurzenie, a tu pierniczą o ulewach i śniegu nawet. Ale się porobiło.

Atak: Janoszka - Ćwielong. Jak nie strzelą tora w I połowie - wchodzi Fabusz.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!

"PRECZ z polityczną poprawnością!"

Buger

#238 Post autor: Buger » 27 lut 2008, o 23:07

Z ta pogoda to jest roznie i nowet nojwiynksze fachmany nie poradza ustalic konkretnyj pogody... Jo tam licza na powtorka cos a'la z Unia Janikowo bodajze jak my grali ;)

heli
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#239 Post autor: heli » 28 lut 2008, o 02:18

Dzisiej patrzałech na mecz Górnika z Cracovią, i już pomijajac komentatorów bo to inna bajka, to Górnik za wiele zdziałać nei potrafił, grając na wielu pozycjach szczególnie w pierwszej połowie podstawowymi zawodnikami (brakło ino tych co byli powołani na Polska - Estonia), owszem może i mioł przewaga, ale nie wiele z tego wynikło, a Cracovia byłą zadowolona raczej z tego wyniku i się mocno cofneła.

Górnik: 82. Sebastian Nowak - 3. Patrik Pavlenda, 7. Tomasz Hajto, 26. Adam Danch, 21. Mariusz Magiera - 27. Marius Kižys, 15. Piotr Gierczak, 25. Marko Bajić (70, 13. Piotr Ruszkul), 23. Dariusz Stachowiak (46, 4. Piotr Malinowski) - 9. Tomasz Moskal (70, 24. Marcin Wodecki), 11. Dawid Jarka (46, 6. Tadas Papečkys).

A więc jestem umiarkowanym;) optymistą co do meczu i myśla że conajmniej 3-0 bedzie, choć zadowolony oczywiście beda z każdego wyniku przynoszącego am trzy punkty.

Do tego jestech na serio zbudowany transferami (najlepsi na boisku z Sosnowcem), a kolejne dwa do pierwszego skłądu zaklepali, a więc może być jeszcze lepiej. W sumie zawsze byłech przeciwnikiem bym nadmuchiwać balon przed meczem, bo w razie pęknięcia (przegranej) huk (złość) jest wtedy większa, ale do dupy z tym w tym meczu wygromy, a od następnego wracom do przedmeczowego wypatrywania słabych punktów w naszym zespole.

Do tego wraca Balaz i właściwie można powiedzieć, że po za atakiem trener mo duże pole manewru. Osobiście uważom, ze w ataku jednak Pepe, Fabus (osobićie mi sie chop podobo bo nawet jak wydaje się że przestoi cały mecz to i tak najgroźniejsze akcje często przechodziły przez niego potrafił się zastawić, zgrać, a także uderzyć. A Janoszka powinien wleźć w odpowiednim momencie (mom nadzieja, ze nie w 90min) na podmęczonego przeciwnika.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke

Awatar użytkownika
TAUZENeng
Kontakt:

#240 Post autor: TAUZENeng » 28 lut 2008, o 03:09

powiem tyle a raczej napisze

z Lechem 0-1

z Craxa 0-1

wiec trzeba podtrzymac ich "dobra" passe i na Slaskim 0-1

mnie to w zupelnosci zadowoli :cwaniak:

deRby juz wkrotce :D
WYSPY NIEBIESKIE!!!