Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00
-
- Kontakt:
atak fabusz-cwielong!!!!ogladałem wczoraj mecz na canal plus i uwierzcie mi na zywo moze tego nie było tak widac przynajmniej jo nie widziolem
ale w tv to janoszka tragedia same straty zero walki tylko nie udane dryblingi!!!poprostu tragedia sparingi to nie liga a jestem pewny ze przy takiej publice to sie odrazu spali!!!za fabuszem tyz nie przepadom ale moze walczyc o gorne piłki i zgrywac do szybkiego cwielonga!!!pozdRo

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
...ja, ino do sie zrozumiec ze Janoszka to je młody chłopak i niy mo doswiadzczenio z graniem przed taka publiką. Zresztą jak wiekszosc noszych piłkarzy.oRzesze 1920 pisze:atak fabusz-cwielong!!!!ogladałem wczoraj mecz na canal plus i uwierzcie mi na zywo moze tego nie było tak widac przynajmniej jo nie widziolemale w tv to janoszka tragedia same straty zero walki tylko nie udane dryblingi!!!poprostu tragedia sparingi to nie liga a jestem pewny ze przy takiej publice to sie odrazu spali!!!za fabuszem tyz nie przepadom ale moze walczyc o gorne piłki i zgrywac do szybkiego cwielonga!!!pozdRo
Chociaż dalej twierdza że to powinien groc:
Ćwielong-Janoszka
...bo widac że oni sie razem dogaduja...
[size=117][b]"..Nie rzucim ziemi, skąd mój klub..MIKOŁÓW 100 % KS.RUCH!"[/b][/size]
Dwa Jabole Tańczą, Tańczą, Tańczą, Tańczą, Dwa Jabole tańczą, Tańczą Dwa Jabole ;]
[color=#004be0]Oni decydują za nas, ale czemu mamy milczeć
My możemy się nie zgadzać i pokazać wilcze kły
Ty jesteś wolna, ja też
więc nikt, nie ma prawa decydować, co ma budzić wstyd
Dobrze wiesz demokracja i wolność to pic
Jeśli oni mówią nie a my nie mówimy nic
Nie dajmy im ingerować w tę kwestię
to nasze życie, nasze ciała, nasz głos w proteście!! [/color]
Dwa Jabole Tańczą, Tańczą, Tańczą, Tańczą, Dwa Jabole tańczą, Tańczą Dwa Jabole ;]
[color=#004be0]Oni decydują za nas, ale czemu mamy milczeć
My możemy się nie zgadzać i pokazać wilcze kły
Ty jesteś wolna, ja też
więc nikt, nie ma prawa decydować, co ma budzić wstyd
Dobrze wiesz demokracja i wolność to pic
Jeśli oni mówią nie a my nie mówimy nic
Nie dajmy im ingerować w tę kwestię
to nasze życie, nasze ciała, nasz głos w proteście!! [/color]
-
- Kontakt:
żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykładNiekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).
-
- Kontakt:
to bydziesz widziol jak je za oknemElmer pisze:żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykładNiekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?

[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]
- kibol-siem-ce
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Elmer pisze:żeby sie np. "k***" odpowiednio ubrać na szpil i "k***" żeby nie być chorym, "k**" na przykładNiekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?

![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE
-
- Kontakt:
albo to nie był czerwony albo to nie był Interslavo pisze:Lofs pisze: w strojach... Interu Mediolan. Koszulki czerwono-granatowa zebra, fest dziwnie to wygladało:)...
Racja Slavo, nie czerwono-granatowe ino były czarno-granatowe.
A dzisiej mi się śniło, żech w knajpie w Kochłowicach siedzioł z Fryzjerem i przekozołch mu walizka z 18 tys. zł na zapłacenie sędziego żeby w derbach gwizdoł pod nos. a kasa była zebrana przez nosz FC Pszczyna.
Od tego czytania książek o korupcji juz mi sie we łbie pi***oli
Panie, zmiłuj się nad nami...
-
- Kontakt:
a to, że przy grząskiej murawie to będzie ch... , a nie gra. Przypadkowe bale, ślisko itp.Niekumaty88 pisze:i co PRAWDZIWEGO fanatyka, kibica interesuje to czy ku*** bedzie padac snieg grad czy deszcz?
Tydzień temu na 2 marca podawali 12 stopni i lekkie zachmurzenie, a tu pierniczą o ulewach i śniegu nawet. Ale się porobiło.
Atak: Janoszka - Ćwielong. Jak nie strzelą tora w I połowie - wchodzi Fabusz.
Niebieskie serce od 1988 R.
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
NOWY STADION DLA RUCHU!!!
"PRECZ z polityczną poprawnością!"
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Dzisiej patrzałech na mecz Górnika z Cracovią, i już pomijajac komentatorów bo to inna bajka, to Górnik za wiele zdziałać nei potrafił, grając na wielu pozycjach szczególnie w pierwszej połowie podstawowymi zawodnikami (brakło ino tych co byli powołani na Polska - Estonia), owszem może i mioł przewaga, ale nie wiele z tego wynikło, a Cracovia byłą zadowolona raczej z tego wyniku i się mocno cofneła.
Górnik: 82. Sebastian Nowak - 3. Patrik Pavlenda, 7. Tomasz Hajto, 26. Adam Danch, 21. Mariusz Magiera - 27. Marius Kižys, 15. Piotr Gierczak, 25. Marko Bajić (70, 13. Piotr Ruszkul), 23. Dariusz Stachowiak (46, 4. Piotr Malinowski) - 9. Tomasz Moskal (70, 24. Marcin Wodecki), 11. Dawid Jarka (46, 6. Tadas Papečkys).
A więc jestem umiarkowanym;) optymistą co do meczu i myśla że conajmniej 3-0 bedzie, choć zadowolony oczywiście beda z każdego wyniku przynoszącego am trzy punkty.
Do tego jestech na serio zbudowany transferami (najlepsi na boisku z Sosnowcem), a kolejne dwa do pierwszego skłądu zaklepali, a więc może być jeszcze lepiej. W sumie zawsze byłech przeciwnikiem bym nadmuchiwać balon przed meczem, bo w razie pęknięcia (przegranej) huk (złość) jest wtedy większa, ale do dupy z tym w tym meczu wygromy, a od następnego wracom do przedmeczowego wypatrywania słabych punktów w naszym zespole.
Do tego wraca Balaz i właściwie można powiedzieć, że po za atakiem trener mo duże pole manewru. Osobiście uważom, ze w ataku jednak Pepe, Fabus (osobićie mi sie chop podobo bo nawet jak wydaje się że przestoi cały mecz to i tak najgroźniejsze akcje często przechodziły przez niego potrafił się zastawić, zgrać, a także uderzyć. A Janoszka powinien wleźć w odpowiednim momencie (mom nadzieja, ze nie w 90min) na podmęczonego przeciwnika.
Górnik: 82. Sebastian Nowak - 3. Patrik Pavlenda, 7. Tomasz Hajto, 26. Adam Danch, 21. Mariusz Magiera - 27. Marius Kižys, 15. Piotr Gierczak, 25. Marko Bajić (70, 13. Piotr Ruszkul), 23. Dariusz Stachowiak (46, 4. Piotr Malinowski) - 9. Tomasz Moskal (70, 24. Marcin Wodecki), 11. Dawid Jarka (46, 6. Tadas Papečkys).
A więc jestem umiarkowanym;) optymistą co do meczu i myśla że conajmniej 3-0 bedzie, choć zadowolony oczywiście beda z każdego wyniku przynoszącego am trzy punkty.
Do tego jestech na serio zbudowany transferami (najlepsi na boisku z Sosnowcem), a kolejne dwa do pierwszego skłądu zaklepali, a więc może być jeszcze lepiej. W sumie zawsze byłech przeciwnikiem bym nadmuchiwać balon przed meczem, bo w razie pęknięcia (przegranej) huk (złość) jest wtedy większa, ale do dupy z tym w tym meczu wygromy, a od następnego wracom do przedmeczowego wypatrywania słabych punktów w naszym zespole.
Do tego wraca Balaz i właściwie można powiedzieć, że po za atakiem trener mo duże pole manewru. Osobiście uważom, ze w ataku jednak Pepe, Fabus (osobićie mi sie chop podobo bo nawet jak wydaje się że przestoi cały mecz to i tak najgroźniejsze akcje często przechodziły przez niego potrafił się zastawić, zgrać, a także uderzyć. A Janoszka powinien wleźć w odpowiednim momencie (mom nadzieja, ze nie w 90min) na podmęczonego przeciwnika.
Wystarczy by dobrzy ludzie nic nie robili, a zło zatriumfuje. E. Burke
- TAUZENeng
- Kontakt: