Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 2 marzec 2008 g. 16:00

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Zablokowany
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#166 Post autor: radzion » 24 lut 2008, o 19:19

gerhat pisze:Za tydzień: jest 92 min, Tomasz Hajto ustawia się ... po 3 krupnioka :rotfl: :rotfl: :rotfl:
a caly stadion skanduje :
tomek hajtooooooooooo zjydz krupniokaaaaaaaaa :hyhy:

:rotfl: :rotfl: zas zech flacha wygrol! kuzwa to bolo pewne ze tyn ciul dostanie zolto kartka w tym meczu, tyn czlowiek jest tak slaby psychicznie ze nie bylo innego wyjscia niz ta ze dostanie kartka

Awatar użytkownika
ObeRschlesien
Kontakt:

#167 Post autor: ObeRschlesien » 24 lut 2008, o 21:10

Pamietom jak pisolech w jakims komentazu ze jak hajto dostanie kartka to nie bydzie grol i sie spelnilo zyczenie :rotfl: bo wiadomo ze dostanie bo pilkarze Lecha nawet sa dobrzy wyszkoleni technicznie i wykorzystali to ach ten hajto taki szpil mu kolo nosa przejdzie zapewne żabokom sie odechialo jzu pisac na niebeiscy.pl i innych ze sa lepsi itd.. a dzis czytom ich komentarze na 90minut i forum to jakos widac ze sie wypowiadaja nie optymistycznie typu :Co to było w wykonaniu Gornika?
Zero pomyslu na gre ani jeden pilkarz sie nie wyroznial : hehe :hyhy:
Obrazek

evn
Kontakt:

#168 Post autor: evn » 24 lut 2008, o 21:38

Moze sie Hajto odwolac tak jak Miodek za czerwono w tamty rundzie, ale byl ewidentny faul i pozniej zaslugiwol na czerwono za ten faul taktyczny.
[img]https://www.niebiescy.pl/images/flagi/ruch_chorzow_04.jpg[/img]

bRayan72

#169 Post autor: bRayan72 » 24 lut 2008, o 21:51

I oczywiście 50% dopingu żaboli to napinka na Ruch.Radolski obecny na meczu.I piosenka o żabach http://marcin0123.wrzuta.pl/film/tB1uHN ... outube.com
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

Awatar użytkownika
Zip
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#170 Post autor: Zip » 24 lut 2008, o 22:03

Hajto nie ma się jak odwołać bo żółta była ewidentna, nawet aż tak bardzo sie nie ciepał jak zawsze :P a co do Brzęczka to słyszałem, że jest przemęczony czy coś, więc chyba na nas się już wyrobi. Ale przynajmniej Hajto nie strzeli nam karnego z kapelusza :rotfl:
In Siemian We Trust

Elmer
Kontakt:

#171 Post autor: Elmer » 24 lut 2008, o 22:31

zaś płacze:
żale Hajty pisze:Jak zobaczyłem, że Mikulski karze mnie żółtą kartką, to mi ręce opadły. Nie wiem za co dostaję te cholerne kartki.
:szok:

chyba mu dzisiaj Pazdan nieźle piznął w łeb skoro się dziwi.

www.sportowefakty.pl

niech się cieszy, że nie dostał czerwonej.

Zachowanie Hajty kojarzy mi się z postępowaniem pewnego kontrowersyjnego piłkarza. Każdemu piłkarzowi w wieku ok. 35 lat wydaje się, że wszystko wie?

Hajto już raz się odwołał w tym sezonie i mu anulowali kartkę. Teraz nie ma na to najmniejszych szans.
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#172 Post autor: osik » 24 lut 2008, o 22:51

Elmer pisze:[... Może hajto zrobił tak dlatego, że w 1 połowie zderzył się z Pazdanem i był lekko zamroczony.
mo kurs po cygarety i wraco dopiero 3 marca....

:rotfl:

bluefil
Kontakt:

#173 Post autor: bluefil » 25 lut 2008, o 10:09

Panowie z pauzowaniem Hajty za kartki to pewna sprawa (abstrachujac od odwolan itd)? Jakos nie sledze klasyfikacji :zoltkowe" przeciwniaka zza miedzy, wiec pytam sie ekspertow:)
Juz wiem jakie beda komenty po naszym zwyciestwie, ze mielismy szczescie bo "gwiazda" nie grala.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Kama_wiRek
Kontakt:

#174 Post autor: Kama_wiRek » 25 lut 2008, o 12:02

W 58. minucie meczu z Lechem, po faulu na Rafale Murawskim, Tomasz Hajto otrzymał siódmą żółtą kartkę w tym sezonie. Oznacza to, że obrońca Górnika nie zagra w derbowym spotkaniu z Ruchem Chorzów.
[size=200][color=blue]WIDZEWSKIE CHOJNY & NIEBIESKA RUDA ŚLĄSKA ![/color][/size]
[img]http://www.niebiescy.pl/images/sygnatury/ruch_Widzew_01.jpg[/img]
http://rap-port.wrzuta.pl/audio/ghTvTzVvIE/ <---cała prawda o PZPN'ie

josceline
Kontakt:

#175 Post autor: josceline » 25 lut 2008, o 14:19

Kama_wiRek pisze:W 58. minucie meczu z Lechem, po faulu na Rafale Murawskim, Tomasz Hajto otrzymał siódmą żółtą kartkę w tym sezonie. Oznacza to, że obrońca Górnika nie zagra w derbowym spotkaniu z Ruchem Chorzów.

jo by na mecz jakos kukla tego imbecyla zrobiyl .... a potym spolyl ... jak kiedys swinia na Gks obleczono tera cos na zabola cza poszykowac !!

matriX
Kontakt:

#176 Post autor: matriX » 25 lut 2008, o 15:19

żal.pl gornik ma drugie forum .... na www.forum.niebiescy.pl wy nie macie innych tematów do gadania tylko o tym gorniku ? Weźcie na luz co post to tylko gornik to tamto tego sie czytac nie do ! .

a tak apropo oglądałem wczoraj mecz i wywnioskowałem ze przez pierwszą połowe panował na bosiku gornik, w drugiej znow odwrotnie. a i ten karny ....wkoncu jakis sędzia przypomniał sobie mecz z Ruchem jak był pseudokarny i teraz odwięczył sie górnikowi i tez wjebał karnego dla lecha , bo pazdan czy jak tam wszedł czysto w piłke tylko ten lechita wleciał w jego nogi ..... :hyhy: :rotfl:

i prosze wAS Skończmy juz pisać tych szczewach ............. zajmijmy się naszymi sprawami !!!!
BOM!!!! o2()o3()o8 xDD

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#177 Post autor: SzaRlin » 25 lut 2008, o 15:22

matriX pisze:a tak apropo oglądałem wczoraj mecz i wywnioskowałem ze przez pierwszą połowe panował na bosiku gornik, w drugiej znow odwrotnie. a i ten karny ....wkoncu jakis sędzia przypomniał sobie mecz z Ruchem jak był pseudokarny i teraz odwięczył sie górnikowi i tez wjebał karnego dla lecha , bo pazdan czy jak tam wszedł czysto w piłke tylko ten lechita wleciał w jego nogi .....
Widocznie widzieli my inny mecz, bo zabole odbijali sie od obrony lecha
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

Komik
Kontakt:

#178 Post autor: Komik » 25 lut 2008, o 15:24

Szczerze wolałbym,żeby taki karny był w następnej kolejce przeciw Górnikowi;)kiedyś byłem przeciwny takiemu czemuś nawet jak Ruch miałby wygrać,ale po tym co było w Zabrzu to nawet 2 takie karne moga być.
Pnioki

ENDZA
Kontakt:

#179 Post autor: ENDZA » 25 lut 2008, o 15:54

Elmer pisze:zaś płacze:
żale Hajty pisze:Jak zobaczyłem, że Mikulski karze mnie żółtą kartką, to mi ręce opadły. Nie wiem za co dostaję te cholerne kartki.
:szok:

chyba mu dzisiaj Pazdan nieźle piznął w łeb skoro się dziwi.

www.sportowefakty.pl

niech się cieszy, że nie dostał czerwonej.

Zachowanie Hajty kojarzy mi się z postępowaniem pewnego kontrowersyjnego piłkarza. Każdemu piłkarzowi w wieku ok. 35 lat wydaje się, że wszystko wie?

Hajto już raz się odwołał w tym sezonie i mu anulowali kartkę. Teraz nie ma na to najmniejszych szans.
Sprawiedliwosc jednak istnieje. Jak sie zabole naplakali , ze Hajto nie moze zagrac w meczu z Wisla bo dostol kartka z kapelusza. Zrobili odwolanie kere nikaj na zachodzie nie bylo by rozpatrywane Hajto mi zawsze fater godol hytry traci dwa razy

tomicher
Kontakt:

#180 Post autor: tomicher » 25 lut 2008, o 19:00

josceline pisze:jo by na mecz jakos kukla tego imbecyla zrobiyl .... a potym spolyl ... jak kiedys swinia na Gks obleczono tera cos na zabola cza poszykowac !!
Daj już chłopie spokój z jakimiś śmiesznymi napinkami, mamy 2008 rok a nie średniowiecze piłkarskie :/ Pomyśl lepiej żeby ubrać sie na niebiesko i zdzierać gardło za naszych...
Obrazek

Zablokowany