a caly stadion skanduje :gerhat pisze:Za tydzień: jest 92 min, Tomasz Hajto ustawia się ... po 3 krupnioka![]()
![]()
tomek hajtooooooooooo zjydz krupniokaaaaaaaaa

a caly stadion skanduje :gerhat pisze:Za tydzień: jest 92 min, Tomasz Hajto ustawia się ... po 3 krupnioka![]()
![]()
żale Hajty pisze:Jak zobaczyłem, że Mikulski karze mnie żółtą kartką, to mi ręce opadły. Nie wiem za co dostaję te cholerne kartki.
Kama_wiRek pisze:W 58. minucie meczu z Lechem, po faulu na Rafale Murawskim, Tomasz Hajto otrzymał siódmą żółtą kartkę w tym sezonie. Oznacza to, że obrońca Górnika nie zagra w derbowym spotkaniu z Ruchem Chorzów.
Widocznie widzieli my inny mecz, bo zabole odbijali sie od obrony lechamatriX pisze:a tak apropo oglądałem wczoraj mecz i wywnioskowałem ze przez pierwszą połowe panował na bosiku gornik, w drugiej znow odwrotnie. a i ten karny ....wkoncu jakis sędzia przypomniał sobie mecz z Ruchem jak był pseudokarny i teraz odwięczył sie górnikowi i tez wjebał karnego dla lecha , bo pazdan czy jak tam wszedł czysto w piłke tylko ten lechita wleciał w jego nogi .....
Sprawiedliwosc jednak istnieje. Jak sie zabole naplakali , ze Hajto nie moze zagrac w meczu z Wisla bo dostol kartka z kapelusza. Zrobili odwolanie kere nikaj na zachodzie nie bylo by rozpatrywane Hajto mi zawsze fater godol hytry traci dwa razyElmer pisze:zaś płacze:żale Hajty pisze:Jak zobaczyłem, że Mikulski karze mnie żółtą kartką, to mi ręce opadły. Nie wiem za co dostaję te cholerne kartki.![]()
chyba mu dzisiaj Pazdan nieźle piznął w łeb skoro się dziwi.
www.sportowefakty.pl
niech się cieszy, że nie dostał czerwonej.
Zachowanie Hajty kojarzy mi się z postępowaniem pewnego kontrowersyjnego piłkarza. Każdemu piłkarzowi w wieku ok. 35 lat wydaje się, że wszystko wie?
Hajto już raz się odwołał w tym sezonie i mu anulowali kartkę. Teraz nie ma na to najmniejszych szans.
Daj już chłopie spokój z jakimiś śmiesznymi napinkami, mamy 2008 rok a nie średniowiecze piłkarskie :/ Pomyśl lepiej żeby ubrać sie na niebiesko i zdzierać gardło za naszych...josceline pisze:jo by na mecz jakos kukla tego imbecyla zrobiyl .... a potym spolyl ... jak kiedys swinia na Gks obleczono tera cos na zabola cza poszykowac !!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 45 gości