Działania marketingowe

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#646 Post autor: wolfik » 10 gru 2007, o 16:39

Jakby nie ci dawni, wielcy pilkarze to nie wiadomo czy Klimek zostałby kibicem Ruchu ;)

Chlubimy sie hasłami "Legenda bez końca" i "najważniejsza jest tradycja" i bardzo dobrze, ale to do czegos jednak zobowiazuje.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

bRayan72

#647 Post autor: bRayan72 » 11 gru 2007, o 00:06

Wigilię obchodzić będziemy dopiero za dwa tygodnie, ale na Cichej ta uroczystość odbyła się już dzisiaj. W specjalnie ustawionym namiocie na głównym boisku, zebrała się cała "Niebieska Rodzina".No, prawie cała, bo poza Wojciechem Grzybem nie było niestety ani jednego piłkarza Ruchu.
:szok:

Pięknie olali naszo Niebiesko rodzina nosi grajkowie. Brawo Grzybek.
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

kacza
Kontakt:

#648 Post autor: kacza » 11 gru 2007, o 00:22

No sa zajebisci to oni nie sa prawdziwymi pilkarzami Niebieskich to sa zwykli najemnicy ino Grzybek nalezy do naszej Niebieskiej Rodziny

Grzybek Grzybek KS RUCH

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#649 Post autor: jajo » 11 gru 2007, o 00:45

oprocz ich woli, to oni jeszcze powinni miec nakaz tam byc!
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Damiano
Kontakt:

#650 Post autor: Damiano » 11 gru 2007, o 09:22

A może nikt ich nie chciał, bo ino GRzybek zostanie
SERCEM I DUCHEM NA ZAWSZE Z RUCHEM

tomicher
Kontakt:

#651 Post autor: tomicher » 11 gru 2007, o 21:02

co powiecie na temat oficjalnego kalendarza ?
jak dla mnie strasznie nieczytelny... jak zwykle na tym polu jesteśmy słabi...
Obrazek

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#652 Post autor: Scypion » 12 gru 2007, o 09:55

jajo pisze:oprocz ich woli, to oni jeszcze powinni miec nakaz tam byc!
Mylisz sie... ale dla kibicow to tylko zysk bo nareszcie wiemy ile i dla kogo znaczy niebiesko rodzina i gra w Ruchu. Trzeba probowac w wiekszym stopniu oprzec druzyna na ludziach do kierych Ruch cos znaczy. Jeden Grzybek nawet jak jest w slabszej formie to na boisko wystawio swoje zaangazowanie...jeszcze dwoch trzech takich i moze oni wplyna na reszta bo z takimi indyferentymi ciotami to daleko nie zajadymy.

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#653 Post autor: jajo » 12 gru 2007, o 11:19

Mysmy wlasnie z punktu widzenia klubu nie powinnismy sie tego dowiedziec, bo moze to wplynac na obnizenie naszej wiezi z zespolem, co jest dla klubu niekorzystne. Ich obecnosc wrecz przecwinie. Nie mowiac o wrazeniu zaproszonych gosci
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

janush

#654 Post autor: janush » 12 gru 2007, o 11:34

bRayan72 pisze:Zawsze Wigilia była w kawiarence klubowej,a jutro bydzie w namiocie postawionym na murawie,już widza jak biskup brodzi w ciaplycie.
Z tego, co wiem, nie chodzili po ciaplycie, bo w namiocie była drewniana podłoga. Poza tym rozwiązanie z namiotem moim zdaniem jak najbardziej trafione.
xtomicherx pisze:co powiecie na temat oficjalnego kalendarza ?
jak dla mnie strasznie nieczytelny... jak zwykle na tym polu jesteśmy słabi...
a ja go widziałem na zywo (nie na miniaturce, ktora jest na oficjalce) i przyznam, że nie zwróciłem uwagi na to, by był on nieczytelny. Jak zwykle jesteśmy słabi? Ani na stronie GKS, ani Górnika, ani Wisły nie znalazłem, by te kluby miały w sprzedaży kalendarze. Nic nie było - źle. Jest - również źle...

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#655 Post autor: Raul22 » 12 gru 2007, o 11:36

bRayan72 pisze:Wigilię obchodzić będziemy dopiero za dwa tygodnie, ale na Cichej ta uroczystość odbyła się już dzisiaj. W specjalnie ustawionym namiocie na głównym boisku, zebrała się cała "Niebieska Rodzina".No, prawie cała, bo poza Wojciechem Grzybem nie było niestety ani jednego piłkarza Ruchu.
:szok:

Pięknie olali naszo Niebiesko rodzina nosi grajkowie. Brawo Grzybek.
Nikt nic nie olal, jak i nikt nikomu nie mowil ze jest Wigilia,wielu pilkarzy pojechalo do rodzin, ale mysle ze jak ktos by przyszedl do szatni po treningu i powiedzial ze w ten a ten o tej jest wigilia to mysle ze by przyszli bo jednak nie wszyscy maja daleko. A Grzybek niedosc ze Niebieski to i kapitan wiec musial na tym byc.

bRayan72

#656 Post autor: bRayan72 » 15 gru 2007, o 00:52

kolejno wpadka pani prezes, na wigilii powiedziała dzieciom że prezenyty pod choinka przynośi gwiazdor :rotfl: gorolica.
http://85.14.85.23/index.php?inc=mvc&fi ... d=1095&v=1
OD KOŁYSKI AŻ PO GRÓB JEDNA WIARA JEDEN KLUB - RUCH Chorzów

RudaSlaska7
Kontakt:

#657 Post autor: RudaSlaska7 » 15 gru 2007, o 11:16

no to momy swojego gwiazdora...a raczej gwiazdorka :wstyd:

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#658 Post autor: 19r20 » 15 gru 2007, o 11:22

gwiazdka....gwiazdor....gorolka
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

NP07
Kontakt:

#659 Post autor: NP07 » 18 gru 2007, o 19:06

W dniu 7 grudnia 2007 roku wychowankowie placówki dzięki uprzejmości członków FAN CLUBU POŁUDNIE wyjechali na mecz piłkarski RUCH Chorzów - CRACOWIA KRAKÓW, który odbył się na Stadionie Śląskim. Dla nie których chłopców był to pierwszy taki zorganizowany wyjazd, w którym mogli na żywo w akcji zobaczyć swoich idoli i ulubieńców. Po zwycięskim spotkaniu chorzowskiego RUCHU wszyscy byli bardzo zadowoleni i zachwyceni. Młodzi sympatycy "NIEBIESKICH" wracali do domu w znakomitych humorach,
z uśmiechem na twarzy oraz z chęcią uczestnictwa w kolejnej takiej imprezie sportowej.

W imieniu całej społeczności świetlicowej pragniemy podziękować bardzo serdecznie wszystkim członkom FAN CLUBU POŁUDNIE za zaproszenie na to spotkanie oraz za wsparcie materialne naszych wychowanków w postaci klubowych gadżetów.

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#660 Post autor: Scypion » 19 gru 2007, o 14:28

Ta baba mje słabi....

ODPOWIEDZ