Szacunek dla tych którzy dziś walczyli na trybunach z tymi warunkami atmosferycznymi.
Oby nie było kary za burdy na trybunach

Pikniku tu polowa skladu jest do wymiany wiec daruj sobie niektóre zbedne komentarze!!!Johnny Walker pisze:Dzisiejszy szpil mozna by opisać modnym ostatnimi czasy słowami "żal.pl". Radolsky raus! I w du*** mam, że to puchar ekstraklasy i drugi garnitur, bo wygrywając 2-0 meczu się tak nie zdupia :zdziwko:
Zdaje się, że to forum więc każdy może wyrazić swoje zdanie, czyż nie?Pikniku tu polowa skladu jest do wymiany wiec daruj sobie niektóre zbedne komentarze!!!
Co do wyniku też jestem niezadowolony, lecz wiele meczy konczyło sie remisami lub wygranymi nawet jesli jedna z drużyn prowadziła (przyp. 2:0)
Chopie, nie porownuj jakiegos ciulatego meczu PE z łksem do ligowego spotkania. 2 lata temu wygrywali my w lidze z Podbeskidziem do przerwy 2-0 i co? przegralimy 2:3, ale zyjemy dalej! Kto tam mioł w 2 połowie ta gra pociagnac, skoro zmienio sie Domzalskiego. Mikulenas? Abo Ninković?Johnny Walker pisze:Zdaje się, że to forum więc każdy może wyrazić swoje zdanie, czyż nie?Pikniku tu polowa skladu jest do wymiany wiec daruj sobie niektóre zbedne komentarze!!!
Od samego gadania, że trzeba skład wymienić to akurat nic się jeszcze nie urodziło. Radolski zdążył już udowodnić, że prowadzenie Ruchu, to nie jest jego mocna strona.
Co do wyniku też jestem niezadowolony, lecz wiele meczy konczyło sie remisami lub wygranymi nawet jesli jedna z drużyn prowadziła (przyp. 2:0)
Lekko pół-średnie wytłumaczenie. Tym bardziej, że ostatni taki mecz na Cichej, to było chyba z Aluminium. Ach ten Matuszek.
od samego gadania "Radolsky raus" tym bardziej!!! Tak Wleciałowski na pewno wywindowałby naszą pozycje na szczytyJohnny Walker pisze:Zdaje się, że to forum więc każdy może wyrazić swoje zdanie, czyż nie?Pikniku tu polowa skladu jest do wymiany wiec daruj sobie niektóre zbedne komentarze!!!
Od samego gadania, że trzeba skład wymienić to akurat nic się jeszcze nie urodziło. Radolski zdążył już udowodnić, że prowadzenie Ruchu, to nie jest jego mocna strona.
Lekko pół-średnie wytłumaczenie. Tym bardziej, że ostatni taki mecz na Cichej, to było chyba z Aluminium. Ach ten Matuszek.
Nie zamierzam. Tak tylko mi się na wspominki zebrało.SzaRlin pisze:Chopie, nie porownuj jakiegos ciulatego meczu PE z łksem do ligowego spotkania
Słusznie, czyli było coś jeszcze po Aluminium. Z tego meczu pamiętam dialog jakiegoś chopa na pionie ze starym dziadkiem z Bielska w momencie, kiedy prowadziliśmy 2-0SzaRlin pisze:2 lata temu wygrywali my w lidze z Podbeskidziem do przerwy 2-0 i co? przegralimy 2:3
wiesz, to że nie ma komu konstruować super akcji ofensywnych i strzelać kolejnych bramek, nie znaczy, że nie mozna umiejętnie utrzymać 2-bramkowego prowadzenia.SzaRlin pisze:Kto tam mioł w 2 połowie ta gra pociagnac, skoro zmienio sie Domzalskiego. Mikulenas? Abo Ninković?
Tutaj się akurat zgadzamy.Zlikwidowac ten puchar w pi*** i tyla
Tego nie powiedziałem. Aczkolwiek owszem, z miło by było znowu Wleciała na łąwce trenerskiej Ruchu zobaczyć. U Wleciała przynajmniej nie było świętych krów.Tak Wleciałowski na pewno wywindowałby naszą pozycje na szczyty
Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot], JoKeRoNŁ i 88 gości