Puchar ekstraklasy

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
fRyta
Kontakt:

#256 Post autor: fRyta » 20 lis 2007, o 20:55

Zimno i kompletne dno w drugiej połowie. Lilo - mam nadzieje że to jego ostatni mecz w Ruchu, to samo Jakubowski.
Szacunek dla tych którzy dziś walczyli na trybunach z tymi warunkami atmosferycznymi.
Oby nie było kary za burdy na trybunach :hyhy:
Zawsze wierni i oddani Siemianowice Śląskie !

Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#257 Post autor: kibol-siem-ce » 20 lis 2007, o 20:58

Frekwencja mie niy dziwi, som żech niy był :wstyd: ale w sumie niy ma co żałować.
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

Johnny Walker
Kontakt:

#258 Post autor: Johnny Walker » 20 lis 2007, o 21:26

Dzisiejszy szpil mozna by opisać modnym ostatnimi czasy słowami "żal.pl". Radolsky raus! I w du*** mam, że to puchar ekstraklasy i drugi garnitur, bo wygrywając 2-0 meczu się tak nie zdupia :zdziwko:
14

Awatar użytkownika
Adrian.G
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#259 Post autor: Adrian.G » 20 lis 2007, o 22:05

Pulkowskiego trzeba gdzies wypożyczyć aby sie obudził tak jak Łudziński ....
Kupię (wymienię) proporczyki Ruchu Chorzów do mojej kolekcji.

Zapraszam na mój fan page z proporczykami Ruchu Chorzów.

FB ---> https://www.facebook.com/ProporczykiRuchuChorzow/
TT ---> @RuchProporczyki

Elmer
Kontakt:

#260 Post autor: Elmer » 20 lis 2007, o 22:35

sorry, ale 3/4 co tutaj pisze to dzieci neostrady. Nie było Was na meczu i tak:
2:0 i komentarze super, za***iście, czemu tak nie w OE. 2:2 - do dupy, na Jadze szmary, itp.

Najpierw pójdźcie w taką pogode na mecz, a potem się przed kompem mądrzcie.

Odkrycie meczu: Sadlok na środku pomocy. Jak on jeszcze dojrzeje pilkarsko to będzie to piłkarz klasy reprezentacyjnej. On ma DOPIERO 18 lat. Szkoda, że jak zacznie grać na tyle na ile go stać to nam go podkupią. Jestem pod wrażeniem jego gry mimo fatalnego stanu murawy.

O konieczności zainstalowania podgrzewanej murawy nie będę się po raz kolejny wypowiadał.

Kto się nie nadaje do drużyny było widać.

Mikulenas? Jego gol samobójczy wywołał wiele wesołości. Miki nie ma kondycji, ale uważam, że jako joker będzie znakomity.

No i śmiechy spikera, ktory zapomniał wyłączyć mikrofon były urozmaiceniem zimnego wieczoru. Szacunek dla tych co byli.

Cytat dnia: w taką ciszę wszystkich kibiców na prostej policzę ;)
Pierwszy raz przy Cichej: 10.06.1989 r. Ruch - Olimpia 2:1
Pierwszy wyjazd: 3.10.1992 r. Górnik - Ruch 1:1
Najwyższe zwycięstwo: 7:0 ze Stomilem Olsztyn. Najwyższa porażka: 0:6 z... Pogonią Siedlce.
Sukcesy, które świadomie przeżyłem: 1 mistrzostwo Polski, 1 wicemistrzostwo Polski, 3xbrązowy medal, Puchar Polski (1996), finał Pucharu Intertoto (1998).

Awatar użytkownika
RadiatoR
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#261 Post autor: RadiatoR » 20 lis 2007, o 22:40

Bardzo dobry mecz Sadloka!! Tak jak Simone sam nie rozumiem czemu Dusan go wpuszcza tylko na koncowki, on bije Bonka i Pula razem wzietych na glowe!

Dodam ze dzieki szcesciu nie przegralismy jak w koncowce pilka sie przeslizgnela po naszej poprzeczce.

PS Czy ktos wie co z Nykielem? Kulal niezbyt optymistycznie.

aju
Kontakt:

#262 Post autor: aju » 20 lis 2007, o 22:51

Johnny Walker pisze:Dzisiejszy szpil mozna by opisać modnym ostatnimi czasy słowami "żal.pl". Radolsky raus! I w du*** mam, że to puchar ekstraklasy i drugi garnitur, bo wygrywając 2-0 meczu się tak nie zdupia :zdziwko:
Pikniku tu polowa skladu jest do wymiany wiec daruj sobie niektóre zbedne komentarze!!!
Co do wyniku też jestem niezadowolony, lecz wiele meczy konczyło sie remisami lub wygranymi nawet jesli jedna z drużyn prowadziła (przyp. 2:0)
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Johnny Walker
Kontakt:

#263 Post autor: Johnny Walker » 20 lis 2007, o 22:59

Pikniku tu polowa skladu jest do wymiany wiec daruj sobie niektóre zbedne komentarze!!!
Zdaje się, że to forum więc każdy może wyrazić swoje zdanie, czyż nie?
Od samego gadania, że trzeba skład wymienić to akurat nic się jeszcze nie urodziło. Radolski zdążył już udowodnić, że prowadzenie Ruchu, to nie jest jego mocna strona.
Co do wyniku też jestem niezadowolony, lecz wiele meczy konczyło sie remisami lub wygranymi nawet jesli jedna z drużyn prowadziła (przyp. 2:0)

Lekko pół-średnie wytłumaczenie. Tym bardziej, że ostatni taki mecz na Cichej, to było chyba z Aluminium. Ach ten Matuszek.
14

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#264 Post autor: SzaRlin » 20 lis 2007, o 23:02

Johnny Walker pisze:
Od samego gadania, że trzeba skład wymienić to akurat nic się jeszcze nie urodziło. Radolski zdążył już udowodnić, że prowadzenie Ruchu, to nie jest jego mocna strona.

Lekko pół-średnie wytłumaczenie. Tym bardziej, że ostatni taki mecz na Cichej, to było chyba z Aluminium. Ach ten Matuszek.
Chopie, nie porownuj jakiegos ciulatego meczu PE z łksem do ligowego spotkania. 2 lata temu wygrywali my w lidze z Podbeskidziem do przerwy 2-0 i co? przegralimy 2:3, ale zyjemy dalej! Kto tam mioł w 2 połowie ta gra pociagnac, skoro zmienio sie Domzalskiego. Mikulenas? Abo Ninković?

Zlikwidowac ten puchar w pi*** i tyla
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

aju
Kontakt:

#265 Post autor: aju » 20 lis 2007, o 23:07

Johnny Walker pisze:

od samego gadania "Radolsky raus" tym bardziej!!! Tak Wleciałowski na pewno wywindowałby naszą pozycje na szczyty :rotfl:

Co do wyniku meczu tu nie chodzi o mecze tylko na Cichej
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Johnny Walker
Kontakt:

#266 Post autor: Johnny Walker » 20 lis 2007, o 23:07

SzaRlin pisze:Chopie, nie porownuj jakiegos ciulatego meczu PE z łksem do ligowego spotkania
Nie zamierzam. Tak tylko mi się na wspominki zebrało.
SzaRlin pisze:2 lata temu wygrywali my w lidze z Podbeskidziem do przerwy 2-0 i co? przegralimy 2:3
Słusznie, czyli było coś jeszcze po Aluminium. Z tego meczu pamiętam dialog jakiegoś chopa na pionie ze starym dziadkiem z Bielska w momencie, kiedy prowadziliśmy 2-0
- no i co dziadek pojedziesz do dom i bydziesz beczol
- eee nie mów
- jo nie mowie ino godom, gorolu

przy stanie 2-3:
- tee dziadek, chcesz wp***dol?

Kupa śmiechu. To tak na marginesie.
SzaRlin pisze:Kto tam mioł w 2 połowie ta gra pociagnac, skoro zmienio sie Domzalskiego. Mikulenas? Abo Ninković?
wiesz, to że nie ma komu konstruować super akcji ofensywnych i strzelać kolejnych bramek, nie znaczy, że nie mozna umiejętnie utrzymać 2-bramkowego prowadzenia.
Zlikwidowac ten puchar w pi*** i tyla
Tutaj się akurat zgadzamy.
Tak Wleciałowski na pewno wywindowałby naszą pozycje na szczyty
Tego nie powiedziałem. Aczkolwiek owszem, z miło by było znowu Wleciała na łąwce trenerskiej Ruchu zobaczyć. U Wleciała przynajmniej nie było świętych krów.
14

aju
Kontakt:

#267 Post autor: aju » 20 lis 2007, o 23:18

Radolsky chciał awansowac ale priorytetem był stan by wszyscy chopy zagrali a że nie dali rady...to swiadczy o ich klasie,dyspozycji etc.. Tym bardziej że zmienikami byli m.in. Pulkowski,Bonk,Adamski,czyli gracze z pierwszego skladu
MŁODZI TRENUJCIE!!!

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#268 Post autor: 19r20 » 20 lis 2007, o 23:56

szkoda ie wypowiadac na temat tego meczu bo tak jak zniechecili ludzi do Ruchu
w ciągu tak krótkiego czasu do się w głowie nie miesci

Radolski swoimi posunięciami cofnoł nas 2,5 roku wstecz... do mizerii 2 ligowej
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#269 Post autor: Simone » 21 lis 2007, o 01:44

Jestescie niesprawiedliwi co do Radolskyego

Dostal zespol jaki dostal Okienka transferowego praktycznie nie bylo bo dzialacze za***ali z licencja

Na predce sprowadzil Fabusa , Balaza , Ninkovica a drewnianego Lilo dostal w prezencie od Wleciala przypominam

Fabus to pilkarz pelna geba tylko nie ma z kim grac , Ninkovic ma 20 lat i wszystko przed nim , Balaz to niewiadoma ale potencjal w nim jakis drzemie

Nie tak zle jak na jego pomysly przy zerowych warunkach do transferow w Klubie

Wszyscy trenerzy maja rowne podgrzewane murawy na ktorych mozna pograc pilka a mu zafundowal Kopel stare "reanimowane" klepisko , ktore jest eksploatowane dwa razy bardziej niz powinno

Tego akurat nie zaluje bo trzeba sobie pomagac a wszyscy sie na Polonie wypieli

Rozliczac go bede od nastepnej rundy kiedy ulozy ta druzyne jak chce w miare mozliwosci finansowych

Mysle ze dni Pulkowskiego , Jakubowskiego , Klaczki sa juz policzone
Podobno klakier ma isc do Gks u Katowice Oby

Tak wiec jesien wasza , Wiosna NASZA Tak bedzie

Awatar użytkownika
gnz
Kontakt:

#270 Post autor: gnz » 21 lis 2007, o 07:06

radolsky eksperymentował składem i jedyne co mu wyszło to po raz kolejny potwierdził że Sadlok do pierwszej 11tki nadaje sie od dawna - to jedyny chłop co potrafi dośrodkować z rożnego czy _celnie_ uderzyć z wolnego... wrzutki Balaza na wysokości kolana przestały juz bawić...

w 2 połowie przekombinował - jak wleźli Pulo, Bonk i Adamski za Balaza na środek pola (;o) to skupiłem sie tylko na słoneczniku czy dobrze obieram a w międzyczasie oglądałem wojne na kulki...

Podsumowując:
- na trybunach okregówka... naprawde nie rozumie tych z Chorzowa co mają na stadion z buta 5min :|
- ba boisku 3 liga
- aura z Grenlandii
- cieszmy sie że to my w 16min. prowadziliśmy 2-0 i udał sie z tymi grajkami chociaż remis bo ŁKS do 5min. miał dwie sety wyciągnietę z prawie lini...

na PE chodze na krytą bo mi 5pln nie szkoda - nawet tam zabrakło dziadków do komentowania i nie było sie z czego pośmiać...

jedyny plus to że sie herbatki napiłem ;)
szacuneczek dla tych co byli... i będą ;]

ODPOWIEDZ