UWAGI DOTYCZACE FORUM !

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
True Blue
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#16 Post autor: True Blue » 19 paź 2007, o 10:43

A jo mom pytanie.Po jakiymu trza sie za kozdym razem logować na forum?Za kożdym razym zaznaczom co by mnie logowol automatycznie, ale to nic niy dowo.
ZAWSZE NIYBIESKI

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#17 Post autor: uRodzony na sektoRze » 19 paź 2007, o 10:46

True Blue pisze:A jo mom pytanie.Po jakiymu trza sie za kozdym razem logować na forum?Za kożdym razym zaznaczom co by mnie logowol automatycznie, ale to nic niy dowo.
Na poprzedniej stronie tematu jest to wyjasnione,
to takie zabezpieczenie ale mozna je ominąć wchodząc z troche innego adresu ;)
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#18 Post autor: SzaRlin » 19 paź 2007, o 14:45

Bzzyk pisze:Wyskakuje pewnie masz zablokowane w firefoxie:) tez mialem zablokowane;p
Mom IE :P
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: HKSADIK » 20 paź 2007, o 22:38

Ahh jakie to były piękne czasy.Można by rzecz "życie jak w Madrycie".Sielanka po prostu!Żyć,nie umierać!
Niestety...
Stara zasada,która brzmi "wszystko co dobre szybko się kończy" i w tym przypadku znalazła zastosowanie.Wszystko się popsuło.

Spytacie,o co mu chodzi tak w ogóle.

Już odpowiadam.Od czasu powstania tego "nowego/starego forum" na Niebiescy.pl ,wchodziłem sobie na to forum dyskusyjne z adresu http://niebiescy.home.pl/index.php . Wchodziłem z tegoż adresu dlatego,że miało to pewien bardzo duży plus.Tak jak pisałem już w tym temacie wcześniej,wchodząc z tego linku na forum w ogóle nie byłem wylogowywany!Tak,omijała mnie co chwile ta nudna,denna i żmudna procedura logowania,która wbrew pozorom może człowieka wyprowadzić z równowagi!
Dni mijały cudownie,bezstresowo,śmiałem się z ludzi,którzy wchodzili na forum z adresu http://forum.niebiescy.pl/ ,gdyż co chwile musieli przechodzić tą nudną,denną procedure logowania.Aż do dziś!
Niestety,dziś chcąc wejść z "mojego" zacnego adresu na forum i ja musiałem sie wpierw zalogować!!!!! :zalamany:
Pomyślałem,może to jakiś błąd w systemie internetowym,lub może to mój brat usunoł tzw. "ciasteczka".Więc sprawdzam raz drugi,trzeci,czwarty i niestety...Ciągle muszę sie logować na nowo,i na nowo,i na nowo.....

Proszę o wyjaśnienia,komu sie to nie podobało,kto maczał w tym palce?

RudaSlaska7
Kontakt:

#20 Post autor: RudaSlaska7 » 20 paź 2007, o 22:57

HKSADIK mom to samo :( a durs zech sie cieszył tak jak Ty.

Robson
Kontakt:

#21 Post autor: Robson » 21 paź 2007, o 12:45

HKSADIK - jeżeli jeszcze Cię nie loguje automatycznie, to musisz wyczyścić ciasteczka. Ja tak zrobiłem w IE, i zadziałało :) PozdRawiam

HKSADIK
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#22 Post autor: HKSADIK » 21 paź 2007, o 13:10

O,działa! dzięki panowie :)

pozdRo

Kołcz
Kontakt:

#23 Post autor: Kołcz » 22 paź 2007, o 20:10

co wlaza na jakis topic to wyskakuje mi to :

Ładowanie strony... proszę czekać!

Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj

wprawdzie jak klikna to odrazu przelazi na strona ale wkurzajace jest to klikanie jak sie otwiero wiecej topicow :/
[img]http://i36.tinypic.com/2s1aefr.jpg[/img]

Awatar użytkownika
karolinka
Kontakt:

#24 Post autor: karolinka » 24 paź 2007, o 19:39

mógłby mi któryś administrator ustawić automatyczne logowanie, tak, żebym za każdym razem nie musiała wpisywać nicka i hasła ??
wk***ia mnie to
nie mogę usunąć ciasteczek
po drugie wchodzę przez linki które przychodzą mi na pocztę przy powiadomieniu o odpowiedzi
wrrrr

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#25 Post autor: Lutz » 24 paź 2007, o 20:01

A jo sie dali musza 5 razy logować i to egal z jakiego linka to robia . Super że forum działo ale to poleku zaczyno być nerwujonce.

Lukas89
Kontakt:

#26 Post autor: Lukas89 » 24 paź 2007, o 20:25

Podbijam posty Lutza i kaRolinki... u mnie sie dzieje tak samo..za każdym razem musze sie logować..troche to denerwujące..
Obrazek

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#27 Post autor: gerhat » 26 paź 2007, o 13:17

jest chyba jakieś ograniczenie czasowe sesji, zrócie cos z tym
jak pisza dłuższego posta to przy poleceniu wyślij, pokazuje mi się okienko logowania, co gorzej polecenie wstecz w przegladarce nie działa i tym sposobem straciłem już dwa posty które napisałem w luft :zly:

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#28 Post autor: uRodzony na sektoRze » 27 paź 2007, o 13:19

Bzzyk pisze:
gerhat pisze:jest chyba jakieś ograniczenie czasowe sesji, zrócie cos z tym
jak pisza dłuższego posta to przy poleceniu wyślij, pokazuje mi się okienko logowania, co gorzej polecenie wstecz w przegladarce nie działa i tym sposobem straciłem już dwa posty które napisałem w luft :zly:
No skoro dla Ciebie 15 min zeby napisac 1 posta to troche mnie to dziwi. Ograniczenia sesji nie wylaczymy, w 15 min bez aktywnosci kazdy powinien dac rade napisac nawet bardzo dlugiego posta.
No ale jaki jest wogole cel tego ograniczenia? Bo mi zaden nie przychodzi do głowy. Niby 15 minut to dużo ale jeśli ktoś pisze posta np z dużą ilością linków to może to nie starczyc, wiadomo że można to sobie pisać w notatniku ale tam nie działają te URL IMG i inne rzeczy, więc dlatego pytam czy jest jakis powód, bo sie nie znam.
A zzasami ktos moze miec sytuacje że bedzie w trakcie pisania ważnego posta a przyjdzie urodziwa sąsiadka w potrzebie i po prostu komp zostanie właczony... i co? potem post od nowa? :D

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#29 Post autor: gerhat » 27 paź 2007, o 14:34

Bzzyk pisze:
gerhat pisze:jest chyba jakieś ograniczenie czasowe sesji, zrócie cos z tym
No skoro dla Ciebie 15 min zeby napisac 1 posta to troche mnie to dziwi. Ograniczenia sesji nie wylaczymy, w 15 min bez aktywnosci kazdy powinien dac rade napisac nawet bardzo dlugiego posta.
a ty myslisz że jo się ino pisaniem zajmuja, w tym czasie robia conajmniej kilka innych rzeczy :) , jakbych pisoł sam monosylabami posty na jedna linijka to pewnie by mi starczyło

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#30 Post autor: gerhat » 27 paź 2007, o 23:41

wyrzucało mnie po 5 min a nie po 25 min, poczucie czasu jeszcze mom,
temat jest Uwagi do forum a nie uwagi do moich postów, mogesz zatem darowac sobie te oceny

ODPOWIEDZ