UWAGI DOTYCZACE FORUM !
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Na poprzedniej stronie tematu jest to wyjasnione,True Blue pisze:A jo mom pytanie.Po jakiymu trza sie za kozdym razem logować na forum?Za kożdym razym zaznaczom co by mnie logowol automatycznie, ale to nic niy dowo.
to takie zabezpieczenie ale mozna je ominąć wchodząc z troche innego adresu

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
- SzaRlin
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Ahh jakie to były piękne czasy.Można by rzecz "życie jak w Madrycie".Sielanka po prostu!Żyć,nie umierać!
Niestety...
Stara zasada,która brzmi "wszystko co dobre szybko się kończy" i w tym przypadku znalazła zastosowanie.Wszystko się popsuło.
Spytacie,o co mu chodzi tak w ogóle.
Już odpowiadam.Od czasu powstania tego "nowego/starego forum" na Niebiescy.pl ,wchodziłem sobie na to forum dyskusyjne z adresu http://niebiescy.home.pl/index.php . Wchodziłem z tegoż adresu dlatego,że miało to pewien bardzo duży plus.Tak jak pisałem już w tym temacie wcześniej,wchodząc z tego linku na forum w ogóle nie byłem wylogowywany!Tak,omijała mnie co chwile ta nudna,denna i żmudna procedura logowania,która wbrew pozorom może człowieka wyprowadzić z równowagi!
Dni mijały cudownie,bezstresowo,śmiałem się z ludzi,którzy wchodzili na forum z adresu http://forum.niebiescy.pl/ ,gdyż co chwile musieli przechodzić tą nudną,denną procedure logowania.Aż do dziś!
Niestety,dziś chcąc wejść z "mojego" zacnego adresu na forum i ja musiałem sie wpierw zalogować!!!!!
Pomyślałem,może to jakiś błąd w systemie internetowym,lub może to mój brat usunoł tzw. "ciasteczka".Więc sprawdzam raz drugi,trzeci,czwarty i niestety...Ciągle muszę sie logować na nowo,i na nowo,i na nowo.....
Proszę o wyjaśnienia,komu sie to nie podobało,kto maczał w tym palce?
Niestety...
Stara zasada,która brzmi "wszystko co dobre szybko się kończy" i w tym przypadku znalazła zastosowanie.Wszystko się popsuło.
Spytacie,o co mu chodzi tak w ogóle.
Już odpowiadam.Od czasu powstania tego "nowego/starego forum" na Niebiescy.pl ,wchodziłem sobie na to forum dyskusyjne z adresu http://niebiescy.home.pl/index.php . Wchodziłem z tegoż adresu dlatego,że miało to pewien bardzo duży plus.Tak jak pisałem już w tym temacie wcześniej,wchodząc z tego linku na forum w ogóle nie byłem wylogowywany!Tak,omijała mnie co chwile ta nudna,denna i żmudna procedura logowania,która wbrew pozorom może człowieka wyprowadzić z równowagi!
Dni mijały cudownie,bezstresowo,śmiałem się z ludzi,którzy wchodzili na forum z adresu http://forum.niebiescy.pl/ ,gdyż co chwile musieli przechodzić tą nudną,denną procedure logowania.Aż do dziś!
Niestety,dziś chcąc wejść z "mojego" zacnego adresu na forum i ja musiałem sie wpierw zalogować!!!!!

Pomyślałem,może to jakiś błąd w systemie internetowym,lub może to mój brat usunoł tzw. "ciasteczka".Więc sprawdzam raz drugi,trzeci,czwarty i niestety...Ciągle muszę sie logować na nowo,i na nowo,i na nowo.....
Proszę o wyjaśnienia,komu sie to nie podobało,kto maczał w tym palce?
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- karolinka
- Kontakt:
- Lutz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
-
- Kontakt:
No ale jaki jest wogole cel tego ograniczenia? Bo mi zaden nie przychodzi do głowy. Niby 15 minut to dużo ale jeśli ktoś pisze posta np z dużą ilością linków to może to nie starczyc, wiadomo że można to sobie pisać w notatniku ale tam nie działają te URL IMG i inne rzeczy, więc dlatego pytam czy jest jakis powód, bo sie nie znam.Bzzyk pisze:No skoro dla Ciebie 15 min zeby napisac 1 posta to troche mnie to dziwi. Ograniczenia sesji nie wylaczymy, w 15 min bez aktywnosci kazdy powinien dac rade napisac nawet bardzo dlugiego posta.gerhat pisze:jest chyba jakieś ograniczenie czasowe sesji, zrócie cos z tym
jak pisza dłuższego posta to przy poleceniu wyślij, pokazuje mi się okienko logowania, co gorzej polecenie wstecz w przegladarce nie działa i tym sposobem straciłem już dwa posty które napisałem w luft
A zzasami ktos moze miec sytuacje że bedzie w trakcie pisania ważnego posta a przyjdzie urodziwa sąsiadka w potrzebie i po prostu komp zostanie właczony... i co? potem post od nowa?

[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
a ty myslisz że jo się ino pisaniem zajmuja, w tym czasie robia conajmniej kilka innych rzeczyBzzyk pisze:No skoro dla Ciebie 15 min zeby napisac 1 posta to troche mnie to dziwi. Ograniczenia sesji nie wylaczymy, w 15 min bez aktywnosci kazdy powinien dac rade napisac nawet bardzo dlugiego posta.gerhat pisze:jest chyba jakieś ograniczenie czasowe sesji, zrócie cos z tym
jak pisza dłuższego posta to przy poleceniu wyślij, pokazuje mi się okienko logowania, co gorzej polecenie wstecz w przegladarce nie działa i tym sposobem straciłem już dwa posty które napisałem w luft

-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: