A co to interesuje ludzi co jeżdżą ino na mecze u siebiePanewniki pisze:Miedzy innymi dzieki tym 2 zl za parking teraz mocie wyjazd na Lecha za 40 zlElmer pisze:i jeszcze parking za 2 zeta. I to kibice kibicom stworzyli taki los...

A co to interesuje ludzi co jeżdżą ino na mecze u siebiePanewniki pisze:Miedzy innymi dzieki tym 2 zl za parking teraz mocie wyjazd na Lecha za 40 zlElmer pisze:i jeszcze parking za 2 zeta. I to kibice kibicom stworzyli taki los...
........jak to idzie na Lubin po 25 zl bilety robic? tego ni rozumia mono to i je polnische meister aber Lubin ni wzbudzo w Chorzowie za wielkich emocji zwykly tam szpil i tela.........
Juz Ci wyjasniam choc nie jestem Gregor.Lutz pisze:Gregor z cołkiym szacunkiym ,ale takiego rozumowanio to jo już qwa wcale niy rozumia. abo żech je za gupi , abo za daleko, abo kibicujymy cołkiym inkszym manschaftom .........jak to idzie na Lubin po 25 zl bilety robic? tego ni rozumia mono to i je polnische meister aber Lubin ni wzbudzo w Chorzowie za wielkich emocji zwykly tam szpil i tela.........
Powiydz mi inyk co mo Lubin z Ruchym wspólnego ?? Z Twoi godki wyniko że jak bydymy kiedyś łostatni szpil o meistra grać ze Pelikanym Łowicz to na szpil niy przidziesz bo to ciul niy manschaft , kibiców niy mo i je niy atrakcyjny.
To je uzasadnienie do ostrzeżyania kerech dostoł.za wyzwiska pod adresem forumowiczow
Lutz pisze:........jak to idzie na Lubin po 25 zl bilety robic? tego ni rozumia mono to i je polnische meister aber Lubin ni wzbudzo w Chorzowie za wielkich emocji zwykly tam szpil i tela.........
Gregor z cołkiym szacunkiym ,ale takiego rozumowanio to jo już qwa wcale niy rozumia. abo żech je za gupi , abo za daleko, abo kibicujymy cołkiym inkszym manschaftom .
Powiydz mi inyk co mo Lubin z Ruchym wspólnego ?? Z Twoi godki wyniko że jak bydymy kiedyś łostatni szpil o meistra grać ze Pelikanym Łowicz to na szpil niy przidziesz bo to ciul niy manschaft , kibiców niy mo i je niy atrakcyjny.
wytumacz mi inyk jedna rzecz .......... jak to je możliwe że na Schalke , Dortmundzie , St.Pauli, Barcelonie, Realu , MU . itd zawsze ( prawie) je voll obojyntnie fto przyjeżdżo.
Wy łazicie na szpil co by Legia abo inkszo kur****wa ze zobrzo zoboczyć abo łazicie na Ruch ? Po jakiego ciula jedziecie terozki na Lech ?? Wydocie 50 zł co by sie Lech obejrzeć abo co ?
Jak jo jeszcze w Polszcze miyszkoł, to mie qwqa do gowy niy przyszło co by na szpil niy iś bo przyjeżdżo niy atrakcyjno Łodra Łopole abo inkszy Stal Mielec, to boł odruch - sobota boł szpil i choby ciul na ciulu stanył a za przeciwnika mieli by my Baildon Katowice - Lutz boł na szpilu !!!
Lubin niy wzbudzo wiynkszych emocji, padosz .............. to po jakiego ciula wom bilety po 15 zł jak i tak na tyn "ciulaty" szpil niy przidziecie bo gromy z "chujowym" manschaftym ?
Ciepiecie sie qwa a sami niy wiycie ło co . Idonc dali tropym Twojego rozumowanio :
Legia - ida na szpil - 25 zł ( jak niy bydzie loło)
Wisła - może pójda - 25 zł ? ( jak bydzie fajno pogoda)
Korona - pi***ola - niy wzbudzo emocji - 0 zł
Lubin - jak wyży - 0 zł
Groclin - zapomnij, lepi w szynku biyrka wydupić - 0 zł
Bełchatów - hehehehehe - co to jest ? - 0 zł
Górnik - jaaaaaaaaaaa to je to , dom nawet 25 zł co tam być - respect !!!
Craxa - na jaaaaaaaa, jak byda mieć czas i ....... w sumie mało atrakcyjny przeciwnik........ zastanowia sie ( 0 zł ? )
Jaga - chyba pójda - szpil fajny kibicowsko , bilety inyk po 20 zł , niy zbiydnieja.
Wodzisław - leck mich am arsch , was soll ich denn da ? Bydzie napewno nudny szpil. Mom ważniejsze sprawy (0 zł)
ŁKS - hmmmmmmmmmmm , ciynżki łorzych - ida abo niy ?????? W sumie ekipa tako jako nijako niy podnieco mie - dupca !! Biyrek je tońszy i robi wiyncy szpasu.
Polonia - Widzew - Gorole - na takie szpile wroz znojda te 25 zł i choby ciul na ciulu stowoł na tych szpilach musza być.
Terozki sie porachuj wiela w sezonie wydosz na tych tzw. atrakcyjnych przeciwników ?
I jo tego z palca niy wyssoł - to wyniko z Twoi ( waszy) godki.
A czego już niy poradza strowić : robicie ze Slonska i samych siebie nojwiynkszych złomiorzy i biydoków w tym śmiysznym kraju , a brudne gorole majom ubaw !
Jak niy mosz jedyn z drugim na szpil, niy mosz co do gorca wrazić i lotosz w połotanych galotach to zaczim to do sia , żodyn o tym niy musi wiedzieć . Trocha honoru i dumy - mój Vater mi zowzdy godoł - " synek , my som biydne ,ale czyste, i co nojważniejsze my som Slonzoki"
Strach sie boć - kaj sie podziou tyn ślonsk, kaj som te Slonzoki ? - biydne, ale czyste i dumne .
Sami sie srocie we własne gniozdo !!
Szkoda godki ..............
No i to są racjonalne argumenty w dyskusji o drogich biletach.grhoak pisze:
Zakupiłech na poprzedni i obecny sezon do mnie i moich bliskich 4 karnety w zamian dostałem:
-ścisk przy wejściu w oparach jaboli i gorzoły
- śmierdzące toi toi
- brak możliwości zakupienia pamiątek klubowych na terenie stadionu
- na meczu z koroną "super widoczność" z za jednej bramek (bramki musiołech oglądać w TV) itd. itp.
A najgorsze jest to że przez ciuli została rozjebana niepowtarzalna atmosfera bo niestety cena 25zł odstarszyłaby nie tylko Ślonzoków.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 57 gości