Zarzad

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
kibol-siem-ce
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#166 Post autor: kibol-siem-ce » 19 wrz 2007, o 21:19

Panewniki pisze:
Elmer pisze:i jeszcze parking za 2 zeta. I to kibice kibicom stworzyli taki los...
Miedzy innymi dzieki tym 2 zl za parking teraz mocie wyjazd na Lecha za 40 zl
A co to interesuje ludzi co jeżdżą ino na mecze u siebie :?: Bo co to niy są kibice :?: , pomyślcie trocha, opłata za parking jest bez prawna :!: pozdRo
SIEMIANOWICE NAJLEPSI RUCHU KIBICE

albert1
Kontakt:

#167 Post autor: albert1 » 19 wrz 2007, o 23:18

kIBOL SIEMCE ,tak czytom te twoje posty i mi sie żigac chce,tys jest fanatyk a na wyjazdy nie jeżdzisz i jeszcze smiysz tu cos krytykowac -wstyd.

kacza
Kontakt:

#168 Post autor: kacza » 20 wrz 2007, o 00:36

moze nie na temat ale cytat z NIEBIESCY.PLK "Żeby było śmieszniej fani drużyn przyjezdnych wchodzą na stadion przy ulicy Cichej za 20 złotych, choć miejscowi muszą płacić o pięć złotych więcej! - Na takie rozwiązanie zgodzili się nasi kibice. Dzięki temu, gdy jadą na mecz wyjazdowy, od organizatorów również otrzymują najtańsze bilety - wyjaśnia Danuta Drabik, rzecznik prasowy Ruchu" CZy kibice sie na takie cos zgadzali ? co ta baba pi***oli

RudaSlaska7
Kontakt:

#169 Post autor: RudaSlaska7 » 20 wrz 2007, o 00:51

w sumie to nawet dobrze bo wszyscy placom u nos 15 zl i my u wszystkich tyz 15 bulemy lepij to niz jak by oni mieli tyz 20 placic i my na wyjazdy tyz 20 ;)

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#170 Post autor: Lutz » 20 wrz 2007, o 00:52

........jak to idzie na Lubin po 25 zl bilety robic? tego ni rozumia mono to i je polnische meister aber Lubin ni wzbudzo w Chorzowie za wielkich emocji zwykly tam szpil i tela.........

Gregor z cołkiym szacunkiym ,ale takiego rozumowanio to jo już qwa wcale niy rozumia. abo żech je za gupi , abo za daleko, abo kibicujymy cołkiym inkszym manschaftom .
Powiydz mi inyk co mo Lubin z Ruchym wspólnego ?? Z Twoi godki wyniko że jak bydymy kiedyś łostatni szpil o meistra grać ze Pelikanym Łowicz to na szpil niy przidziesz bo to ciul niy manschaft , kibiców niy mo i je niy atrakcyjny.
wytumacz mi inyk jedna rzecz .......... jak to je możliwe że na Schalke , Dortmundzie , St.Pauli, Barcelonie, Realu , MU . itd zawsze ( prawie) je voll obojyntnie fto przyjeżdżo.
Wy łazicie na szpil co by Legia abo inkszo kur****wa ze zobrzo zoboczyć abo łazicie na Ruch ? Po jakiego ciula jedziecie terozki na Lech ?? Wydocie 50 zł co by sie Lech obejrzeć abo co ?
Jak jo jeszcze w Polszcze miyszkoł, to mie qwqa do gowy niy przyszło co by na szpil niy iś bo przyjeżdżo niy atrakcyjno Łodra Łopole abo inkszy Stal Mielec, to boł odruch - sobota boł szpil i choby ciul na ciulu stanył a za przeciwnika mieli by my Baildon Katowice - Lutz boł na szpilu !!!
Lubin niy wzbudzo wiynkszych emocji, padosz .............. to po jakiego ciula wom bilety po 15 zł jak i tak na tyn "ciulaty" szpil niy przidziecie bo gromy z "chujowym" manschaftym ?
Ciepiecie sie qwa a sami niy wiycie ło co . Idonc dali tropym Twojego rozumowanio :

Legia - ida na szpil - 25 zł ( jak niy bydzie loło)
Wisła - może pójda - 25 zł ? ( jak bydzie fajno pogoda)
Korona - pi***ola - niy wzbudzo emocji - 0 zł
Lubin - jak wyży - 0 zł
Groclin - zapomnij, lepi w szynku biyrka wydupić - 0 zł
Bełchatów - hehehehehe - co to jest ? - 0 zł
Górnik - jaaaaaaaaaaa to je to , dom nawet 25 zł co tam być - respect !!!
Craxa - na jaaaaaaaa, jak byda mieć czas i ....... w sumie mało atrakcyjny przeciwnik........ zastanowia sie ( 0 zł ? )
Jaga - chyba pójda - szpil fajny kibicowsko , bilety inyk po 20 zł , niy zbiydnieja.
Wodzisław - leck mich am arsch , was soll ich denn da ? Bydzie napewno nudny szpil. Mom ważniejsze sprawy (0 zł)
ŁKS - hmmmmmmmmmmm , ciynżki łorzych - ida abo niy ?????? W sumie ekipa tako jako nijako niy podnieco mie - dupca !! Biyrek je tońszy i robi wiyncy szpasu.
Polonia - Widzew - Gorole - na takie szpile wroz znojda te 25 zł i choby ciul na ciulu stowoł na tych szpilach musza być.
Terozki sie porachuj wiela w sezonie wydosz na tych tzw. atrakcyjnych przeciwników ?
I jo tego z palca niy wyssoł - to wyniko z Twoi ( waszy) godki.

A czego już niy poradza strowić : robicie ze Slonska i samych siebie nojwiynkszych złomiorzy i biydoków w tym śmiysznym kraju , a brudne gorole majom ubaw !
Jak niy mosz jedyn z drugim na szpil, niy mosz co do gorca wrazić i lotosz w połotanych galotach to zaczim to do sia , żodyn o tym niy musi wiedzieć . Trocha honoru i dumy - mój Vater mi zowzdy godoł - " synek , my som biydne ,ale czyste, i co nojważniejsze my som Slonzoki"
Strach sie boć - kaj sie podziou tyn ślonsk, kaj som te Slonzoki ? - biydne, ale czyste i dumne .
Sami sie srocie we własne gniozdo !! :wstyd:

Szkoda godki ..............

RudaSlaska7
Kontakt:

#171 Post autor: RudaSlaska7 » 20 wrz 2007, o 01:08

Lutz niy nerwuj sie ;)
tu pewnie lazi o to ze przyjezdzo Legia to idom na szpil bo to atrakcyjny przeciwnik a jak Odra Opole to ni przyjezdzajom bo po co.
moze im łazi o to że lepij wlasnie smakuje zwyciestwo nad Legiom niz nad Odrom Opole.
no ale wiadomo szpil zecz swiynto i obowiazkiem kozdego kibica je byc na szpilu.
jo zech laziol na szpile tak jak Ty i łaża dalij.czy my grali z Janikowem,Pruszkowem o uczimanie itp. i jak my grali z Wislom i Legiom. no ale trzeba pamietac ze nie kozdy jest taki oddany swojemu klubowi ale z pewnoscia jest tych oddanych wiyncy niz tych tzw.pikników.
a ze nie lazom na szpile to majom swoje powody(robota,studia itp.)
oczywiscie do tych ludzi nic nie mom pewnie tak jak i Ty co innego do alkoholikow co pijom bimber pod stadionem i szpil łoglondajom zza bramy.
pozdRo

(jak zech cos pomotloł to wybocyć bo juz mi sie ślypia zawiyrajom)

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#172 Post autor: wolfik » 20 wrz 2007, o 01:30

No to Lutz stawaj na ciulu i przyjezdzaj na kazdy mecz...

Gregor ma calkowita racje, Zaglebie Lubin choc jest mistrzem Polski nie wzbudza specjalnych emocji, to jest zwykly mecz ligowy.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#173 Post autor: Lutz » 20 wrz 2007, o 01:32

Ciul niy kibice.
A Ty żeś ch*** zrozumioł z tego co jo napisoł.

Powiydz to kibicom Schalke że przyjeżdżo Cottbus - i że majom tym szpil smolić.
W takim razie mocie 4 , 5 atrakcyjnych szpili na kere przidziecie - Sosnowiec, Jaga, Widzew, żabole, ewentualnie Legia - reszta pi***olicie ? żenada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2007, o 01:39 przez Lutz, łącznie zmieniany 2 razy.

uRodzony na sektoRze
Kontakt:

#174 Post autor: uRodzony na sektoRze » 20 wrz 2007, o 01:38

Lutz pisze:
........jak to idzie na Lubin po 25 zl bilety robic? tego ni rozumia mono to i je polnische meister aber Lubin ni wzbudzo w Chorzowie za wielkich emocji zwykly tam szpil i tela.........
Gregor z cołkiym szacunkiym ,ale takiego rozumowanio to jo już qwa wcale niy rozumia. abo żech je za gupi , abo za daleko, abo kibicujymy cołkiym inkszym manschaftom .
Powiydz mi inyk co mo Lubin z Ruchym wspólnego ?? Z Twoi godki wyniko że jak bydymy kiedyś łostatni szpil o meistra grać ze Pelikanym Łowicz to na szpil niy przidziesz bo to ciul niy manschaft , kibiców niy mo i je niy atrakcyjny.
Juz Ci wyjasniam choc nie jestem Gregor.
Otóż biletow "na najlepszych - za 25zł" nie wymyslili kibice tylko zarząd. Ostro krytykujesz krytykowanie tej decyzji wiec wnioskuje ze ją popierasz, no dobrze Twoje zdanie.
Ale spojrz na to z tej strony - czy idąc na szpil z Zagłebiem za 25zł ide na inny Ruch niz za20zł z "gorszym zespołem"? A moze trybuny nagle sie podnoszą i pochylają pod odpowiednim kątem? Czy tez moze toy-toie stają się nowoczesniejsze? Chyba nie... Zastosowałem ten sam manewr co Ty w swoim poscie tyle ze "z drugiej strony".
Po prostu podwyżka absurdalna i o o tu sie rozchodzi, zresztą efekt bylo widac na szpilu z Zaglebiem. Niedlugo wyjazdy bedą tansze niz szpil u siebie, zresztą juz teraz ktos mając DO WYBORU (czytaj - mając ograniczone zasoby finansowe) wybierze Ruch w Poznaniu za 40zł niż Ruch w Chorzowie z Zagłębiem za 25zł... Nie wszyscy śpią na pieniądzach i nie robmy juz z Ruchu takiego elitarnego klubu na ktory wstęp mają tylko nieliczni.
Sponsor miał być, no i jest - tyle ze na Zaglebiu cos nie dopisał...

A wyliczono juz w paru miejscach ze tansze bilety niekoniecznie oznaczają mniejszy zysk i tu jest pies pogrzebany.

To pisałem ja, ciul nie kibic, którego nie stac na bilety za 100zł

Pozdrawiam tych WIELKICH kibiców, jak urosne tez chce byc taki jak wy
[img]http://i42.tinypic.com/x3s60w.jpg[/img]

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#175 Post autor: wolfik » 20 wrz 2007, o 01:44

Jak dla cibie kazdy mecz jest taki sam to pretensje kieruj nie do nas a do zarzadu, ze wybieraja atrakcyjniesze mecze i mniej atrakcyjne mecze

I zwolnij troche z tym wyzywaniem od ciuli
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Łysy88
Kontakt:

#176 Post autor: Łysy88 » 20 wrz 2007, o 01:46

Lutz napisoł "A czego już niy poradza strowić : robicie ze Slonska i samych siebie nojwiynkszych złomiorzy i biydoków w tym śmiysznym kraju , a brudne gorole majom ubaw ! "
czy jest cos zlego w byciu biydokiem i zlomiorzem??
Lutz napisol " "mój Vater mi zowzdy godoł - " synek , my som biydne ,ale czyste, i co nojważniejsze my som Slonzoki" "
to juz tera wiymy ze Lutza vater tyz boł zlomiorz i biydok,i Lutz tyz za bajtla łazioł na ajza i bestusz tera tak niylubi złomiorzy
Lutz napisol "Strach sie boć - kaj sie podziou tyn ślonsk, kaj som te Slonzoki ? - biydne, ale czyste i dumne . "
znaczy ze jak kibic Ruchu niymo 25 zl na bilet to jest brudas i niymo dumy??
Lutz pi***olisz :cool:
[img]http://i13.tinypic.com/42uorp5.jpg[/img]
[img]http://img207.imageshack.us/img207/9476/headcrushonsideway1.gif[/img]

Awatar użytkownika
Lutz
Kontakt:

#177 Post autor: Lutz » 20 wrz 2007, o 02:17

Łysy - wdup mi drugie ostrzyżynie bo zarozki twojego Vatra wyzwia ,.... ale niy inyk od złomiorzy!
Mosz co do mie to pisz, a od mojego ojca sie einfach od***rdol, klar ? bo ani jo, a tym bardzi Ty niy mosz prawa mu szczewików pucować!!!!!!!!!!!!!
Widza żeś gupi niy ma, ale troszka Ci do mia brakuje ........... to Ci te ostatnie zdanie z mojego postu przetumacza na Polski - miołch na myśli to - " jo je biydny ale niy lituja sie som nad sobom i niy szkamrom na cołki świat że niy mom co żryć , co oblyc niy godajonc już o bilecie na szpil ,tak jak wy sam na tym forum robicie.

Jednym zdaniym : róbcie sie dali biydokami z biydaszybów ( wiy fto co to je ?? ) i te ostrzyżenie wraźcie sie do życi - jo sie powtórza : " na Górnik Zabrze dom 25 zł, na Odra Wodzisław już niy" - Ciul niy kibic, co tak myśli.

[ Dodano: Czw 20 Wrz, 2007 ]
za wyzwiska pod adresem forumowiczow
To je uzasadnienie do ostrzeżyania kerech dostoł.

Panie szanowny moderatorze ( partyzanckie widmo). Jo osobiście niy przypominom sie co bych keregoś z forumowiczów obrazioł ... zwrot "ciul niy kibice" je zwrotym ogólnym niy skierownym pod adresym żodnego prywatnie, zresztom scheiss egal.
Pytom sie ino ,jak sie majom moje słowa do postu Łysego88 skierowne bezpośrednio w kierunku mie i mojego ojca?
Równi i równiejsi ? Legia je gut Ruch ist beeeeeee , a za 3 dni bydzie szkamranie że Ruch zostoł pokrzywdzony.......... dyć to samo robicie sam na forum ------- Łysy88 je dobry, a tyn ciul Lutz co sie prowda odważoł napisać je zły , cza go ud***ć , pra.? Bez "Kozery" powiym , (co by było sprawiedliwie) - ostrzeżynie do Łysego88 !!!
Abo dali Armia Ludowo zaglondo do waszych domów i i bydom równi i równiejsi ? Wolfik jak to je ?????????

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#178 Post autor: gerhat » 20 wrz 2007, o 08:34

Lutz pisze:

wytumacz mi inyk jedna rzecz .......... jak to je możliwe że na Schalke , Dortmundzie , St.Pauli, Barcelonie, Realu , MU . itd zawsze ( prawie) je voll obojyntnie fto przyjeżdżo.
Wy łazicie na szpil co by Legia abo inkszo kur****wa ze zobrzo zoboczyć abo łazicie na Ruch ? Po jakiego ciula jedziecie terozki na Lech ?? Wydocie 50 zł co by sie Lech obejrzeć abo co ?
Jak jo jeszcze w Polszcze miyszkoł, to mie qwqa do gowy niy przyszło co by na szpil niy iś bo przyjeżdżo niy atrakcyjno Łodra Łopole abo inkszy Stal Mielec, to boł odruch - sobota boł szpil i choby ciul na ciulu stanył a za przeciwnika mieli by my Baildon Katowice - Lutz boł na szpilu !!!
Lubin niy wzbudzo wiynkszych emocji, padosz .............. to po jakiego ciula wom bilety po 15 zł jak i tak na tyn "ciulaty" szpil niy przidziecie bo gromy z "chujowym" manschaftym ?
Ciepiecie sie qwa a sami niy wiycie ło co . Idonc dali tropym Twojego rozumowanio :

Legia - ida na szpil - 25 zł ( jak niy bydzie loło)
Wisła - może pójda - 25 zł ? ( jak bydzie fajno pogoda)
Korona - pi***ola - niy wzbudzo emocji - 0 zł
Lubin - jak wyży - 0 zł
Groclin - zapomnij, lepi w szynku biyrka wydupić - 0 zł
Bełchatów - hehehehehe - co to jest ? - 0 zł
Górnik - jaaaaaaaaaaa to je to , dom nawet 25 zł co tam być - respect !!!
Craxa - na jaaaaaaaa, jak byda mieć czas i ....... w sumie mało atrakcyjny przeciwnik........ zastanowia sie ( 0 zł ? )
Jaga - chyba pójda - szpil fajny kibicowsko , bilety inyk po 20 zł , niy zbiydnieja.
Wodzisław - leck mich am arsch , was soll ich denn da ? Bydzie napewno nudny szpil. Mom ważniejsze sprawy (0 zł)
ŁKS - hmmmmmmmmmmm , ciynżki łorzych - ida abo niy ?????? W sumie ekipa tako jako nijako niy podnieco mie - dupca !! Biyrek je tońszy i robi wiyncy szpasu.
Polonia - Widzew - Gorole - na takie szpile wroz znojda te 25 zł i choby ciul na ciulu stowoł na tych szpilach musza być.
Terozki sie porachuj wiela w sezonie wydosz na tych tzw. atrakcyjnych przeciwników ?
I jo tego z palca niy wyssoł - to wyniko z Twoi ( waszy) godki.

A czego już niy poradza strowić : robicie ze Slonska i samych siebie nojwiynkszych złomiorzy i biydoków w tym śmiysznym kraju , a brudne gorole majom ubaw !
Jak niy mosz jedyn z drugim na szpil, niy mosz co do gorca wrazić i lotosz w połotanych galotach to zaczim to do sia , żodyn o tym niy musi wiedzieć . Trocha honoru i dumy - mój Vater mi zowzdy godoł - " synek , my som biydne ,ale czyste, i co nojważniejsze my som Slonzoki"
Strach sie boć - kaj sie podziou tyn ślonsk, kaj som te Slonzoki ? - biydne, ale czyste i dumne .
Sami sie srocie we własne gniozdo !! :wstyd:

Szkoda godki ..............

Dla mnie jest to post roku za styl i retoryka w nim zawrto.
Śląski styl i retoryka a nie gorolskie biadolynie i pretynsjonalność.
Lutz powinin dostać za niego jakiś honorowy tytuł (może czasowy dopuki mi zaś sam nie podpadnie ;) ) a nie ostrzeżynia.

Nikerzy sam zas się brzidko bawią i karzą za poglądy. :zdegustowany:

grhoak
Kontakt:

#179 Post autor: grhoak » 20 wrz 2007, o 08:47

Lutz jak jeszcze roz porównosz Ruch i Schalke to byda Cie mioł za totalnego przygłupa, a jak już porównosz to napisz co proponuje na ligowym meczu Schalke a co Ruch SSA? Bo jo nigdy nie był na Schalke i nie chca pisać głupot. Jedyne co to przez 30 lot chodza na Ruch i wiem że lepiej zorganizowane mecze były na 2 lidze niż są teraz.

Zakupiłech na poprzedni i obecny sezon do mnie i moich bliskich 4 karnety w zamian dostałem:
-ścisk przy wejściu w oparach jaboli i gorzoły
- śmierdzące toi toi
- brak możliwości zakupienia pamiątek klubowych na terenie stadionu
- na meczu z koroną "super widoczność" z za jednej bramek (bramki musiołech oglądać w TV) itd. itp.
A najgorsze jest to że przez ciuli została rozjebana niepowtarzalna atmosfera bo niestety cena 25zł odstarszyłaby nie tylko Ślonzoków.
PSYCHO FANS SŚ

Faniol
Kontakt:

#180 Post autor: Faniol » 20 wrz 2007, o 09:27

grhoak pisze:
Zakupiłech na poprzedni i obecny sezon do mnie i moich bliskich 4 karnety w zamian dostałem:
-ścisk przy wejściu w oparach jaboli i gorzoły
- śmierdzące toi toi
- brak możliwości zakupienia pamiątek klubowych na terenie stadionu
- na meczu z koroną "super widoczność" z za jednej bramek (bramki musiołech oglądać w TV) itd. itp.
A najgorsze jest to że przez ciuli została rozjebana niepowtarzalna atmosfera bo niestety cena 25zł odstarszyłaby nie tylko Ślonzoków.
No i to są racjonalne argumenty w dyskusji o drogich biletach.

ODPOWIEDZ