ZAGŁĘBIE - RUCH
- Scypion
- Wspiera "Wielki Ruch"
mozna dodac jeszcze to ,ze remis z zaglebiem przedtem z pogonią moze miec zanczenie jezeli na wiosne ponownie wlaczymy sie do walki o awans , co oby nastapilo ,
na razie nie ma sensu ani zbyt sie zachwycac ani zbyt narzekac poczekamy zobaczymy ...
poza tym zaczyna mnie denerwowac maniera narzekania ,jedziemy na ceramike wp***dol , starty punktow z kelnerami ....narzekamy jest na co , jasne . Druzyna jest w ewidentnym kryzysie szukamy przyczyn , mamy prawo....Potem ciezki wyjazd zdobywamy NIEOCZEKIWANIE punkty pokazujac podobno dobrą grę ... i dalej narzekamy ze to tylko remis...
na razie nie ma sensu ani zbyt sie zachwycac ani zbyt narzekac poczekamy zobaczymy ...
poza tym zaczyna mnie denerwowac maniera narzekania ,jedziemy na ceramike wp***dol , starty punktow z kelnerami ....narzekamy jest na co , jasne . Druzyna jest w ewidentnym kryzysie szukamy przyczyn , mamy prawo....Potem ciezki wyjazd zdobywamy NIEOCZEKIWANIE punkty pokazujac podobno dobrą grę ... i dalej narzekamy ze to tylko remis...
- radzion
- Kontakt:
tak jak napisla Konrad: ten zespol potrafi grac,i to grac bardzo dobrze!tu tylko wszystko tkwi w tym czy im sie chce grac!!!
zas tak jak napisal Scpio: na wiosne mamy te mocniejsze zespoly u siebie:craxa, pogon, zaglebie,
dopoki nie starcilismy definitywnie szans na awans to wszystko jest mozliwe
ja tylko przypomne jak gieksa pare lat temu grala w 2 lidze!w 1 rundzie tez im nie szlo za dobrze!dopiero w rundzie wiosennej sie tak naprawde obudzili i wywalczyli awansz 2 miejsca
tak wiec tzra dograc te 3 mecze!najlepiej z 7 punktow zdobyc (teraz nie ma zmiluj sie)i wszystko rostzrygnie sie wiosna
zas tak jak napisal Scpio: na wiosne mamy te mocniejsze zespoly u siebie:craxa, pogon, zaglebie,
dopoki nie starcilismy definitywnie szans na awans to wszystko jest mozliwe
ja tylko przypomne jak gieksa pare lat temu grala w 2 lidze!w 1 rundzie tez im nie szlo za dobrze!dopiero w rundzie wiosennej sie tak naprawde obudzili i wywalczyli awansz 2 miejsca
tak wiec tzra dograc te 3 mecze!najlepiej z 7 punktow zdobyc (teraz nie ma zmiluj sie)i wszystko rostzrygnie sie wiosna
- KOSTA
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Patton
- Kontakt:
Jaka dobra gre? Ludzie, oni z bala na aus wyjezdzali, platali sie miedzy soba, bizackiego to bym wy***rdolil na zbity pysk, za to, ze w ostatniej akcji z 15 metrow wyjebal Panu Bogu w okno
Panowie, w tym Ruchu jedynie Srutwa chce cos grac. Przeciez druga bramka to wstyd jakich malo, jak takie cos moze wpasc?? Do tego brutalna gra, prawie zerowa asekuracja w obronie, granie tylko przez Mariusza... W tej drugiej bramce dla nas bylo wiecej szczescia, niz umiejetnosci. A ten mecz moglismy nawet przegrac... w ciagu tych ostatnich minut to zaglebie mialo lepsze sytuacje. Poza tym, kto widzial ten wie co Bizacki zrobil na koncu meczu. Zero szacunku dla Ciebie koles!! W tej druzynie nie ma zadnej atmosfery, czego przykladem byla ta przepychanka miedzy naszymi zawodnikami po koncu meczu. Ok, teraz z innej beczki :lol: Dzieki wielkie dla Zaglebie za przyjecie, tak jak napisal Kosta
Ciekawe jaki rachunek bedzie w tej knajpie
I Bolek nie wkurzaj sie za ta kurtke 

Słowem, jesteśmy skazani na przeciętność...
-
- Kontakt:
A dla mnie warto bylo w drodze do Hamburga zatrzymac i wymarznac w Lubinie , chociaz znowu nie zobaczylem zwyciestwa niebieskich .
Z trzech ostatnich meczy ten byl najlepszy .Bylo widac duze zaangazowanie i ambicje, nastawienie na twarda i zdecydowana walke i niezla gre . Moglismy ten mecz wygrac , gdyby sedzia podyktowal ewidentnego karnego - stalem na wysokosci pöla karnego , gdyby obronca nie zagral reka , Mariusz by go minal - oraz sytuacje jak zwykle egoistycznego i slabego Bizaka . W koncowce zrobil sie taki mlyn , ze moglismy jeszcze stracic 2 bramki .
Pierwsza bramka dla Lubina to "zasluga" Bartosa zamiast isc po rogu dla lubina z kontra 3 na 3 , to zwolnil , zrobil kolko i stacil pilke a my bramke.
Podobno gral w 4 lidze , dla mnie prezentuje Kreslige , moglby sie zalapac ,ale tylko wtedy kiedy ja mam urlop ....
Konczac juz tak na powaznie to jezeli nasi gracze zaprezentuja taka wole walki w trzech ostatnich meczach to moze zdobedziemy 7 -9 pkt , bo w 2 lidze nikt nam nie podaruje punktow i nikt juz nas sie nie boi, tylko dlatego ze to RUCH , tu trzeba punkty wybiegac i mocno wypocic.
Z trzech ostatnich meczy ten byl najlepszy .Bylo widac duze zaangazowanie i ambicje, nastawienie na twarda i zdecydowana walke i niezla gre . Moglismy ten mecz wygrac , gdyby sedzia podyktowal ewidentnego karnego - stalem na wysokosci pöla karnego , gdyby obronca nie zagral reka , Mariusz by go minal - oraz sytuacje jak zwykle egoistycznego i slabego Bizaka . W koncowce zrobil sie taki mlyn , ze moglismy jeszcze stracic 2 bramki .
Pierwsza bramka dla Lubina to "zasluga" Bartosa zamiast isc po rogu dla lubina z kontra 3 na 3 , to zwolnil , zrobil kolko i stacil pilke a my bramke.
Podobno gral w 4 lidze , dla mnie prezentuje Kreslige , moglby sie zalapac ,ale tylko wtedy kiedy ja mam urlop ....
Konczac juz tak na powaznie to jezeli nasi gracze zaprezentuja taka wole walki w trzech ostatnich meczach to moze zdobedziemy 7 -9 pkt , bo w 2 lidze nikt nam nie podaruje punktow i nikt juz nas sie nie boi, tylko dlatego ze to RUCH , tu trzeba punkty wybiegac i mocno wypocic.
Remis cieszy szczególnie z taką drużyne jak Zagłebie!ale bez przesady, nie można wpadac w zachwyt z powodu jednego pkt.który za wiele nam nie dał!a i ztego co widzialem to w bramce był Matuszek a nie Nowak!?no jedna barmka za***ana przez niego bo zamiast siedziec w bramce to znów był za daleko wysuniety i przez to strata bramki!ktos jeszcze pytał czy Ruch grał ostro , moim zdaniem nie było nic takiego do czego można było się doczepic!walka o piłke i tyle!to bradziej zachowanie piłkarzy zagłebia bylo ostre szczególnie jesli chodzi o końcówke meczu!ale to byla jedna czy dwie sytuacje!a tak spokój nic czego nie było by w noramlnym ferwoze walki.
Podziękowania dla chłopaków z Zagłębia za Gościne,która była nie mała
!
Podziękowania dla chłopaków z Zagłębia za Gościne,która była nie mała

-
- Kontakt:
Mecz ogólnie raczej słaby Panowie. Remis sprawiedliwy. Naprawdę nic wielkiego nie pokazał ani Wasz Ruch ani też Zagłębie. Co do brutalnej gry - to takiej drużyny jak Ruch jeszcze w tym sezonie w Lubinie nie było - bezpardonowi drwale, wejcia z tyłu... jednym słowem słaboć defensywy chorzowskiej nadrabiana faulami.
Szkoda, bo punkty były nam Lubinianom bardzo potrzebne w drodze do I ligi, Wy już w tym sezonie nie wejdziecie raczej, prawda?
Na ra.[/b]
Szkoda, bo punkty były nam Lubinianom bardzo potrzebne w drodze do I ligi, Wy już w tym sezonie nie wejdziecie raczej, prawda?
Na ra.[/b]
- Schlesien
- Kontakt:
- wojt
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- THOMY
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Szczerze mówiąc to za bardzo nie wierzyłem nawet w ten remis na Zagłębiu, kiedy sprawdzałem wynik meczu w pierwszej połowie i zobaczyłem, że jest 0:1 to już całkiem zwątpiłem. Mam cichą nadzieję, że pokarzą w najbliższym meczu, że jak chcą to potrafią i w końcu zagrają dla nas. Mam nadzieję, że znów zwyciężą - po tak długiej przerwie. Zgadzam się z tym, że rzecz leży w chęciach a nie w umiejętnościach.
-----=====NA ZAWSZE Z RUCHEM=====-----
- Zoltan
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Wilus
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
Troche optymizmu po remisie na Zaglebiu, jednak bardzo niepokojace jest to, ze mamy tyle punktow co Bielsko, ktore jest na miejscu , ktore walczy w barazach o utrzymanie. Panowie musimy w koncu zaczac wygrywac bo bedzie bardzo, zle.
Choc z drugiej strony zmniejszylismy strate do lidera o punkt, ale jest to marne pocieszenie.
Wilus
Choc z drugiej strony zmniejszylismy strate do lidera o punkt, ale jest to marne pocieszenie.
Wilus