SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
radzik91

#226 Post autor: radzik91 » 4 lip 2007, o 22:24

W miko som ino berety i dzokejki ale takie to niewiem czy som :/

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#227 Post autor: cisiu » 8 lip 2007, o 21:40

to co wjy ktoś kaj idzie odstać tyn hut??????????/
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

/R\ cRazy 1920
Kontakt:

#228 Post autor: /R\ cRazy 1920 » 14 lip 2007, o 12:32

SiemceFan pisze:na siemcach nikaj nie ma sklepu z Ruchu :( zeby cos sie kupic czeba jechac na batory :x , ale jest miejsce kaj idzie zrobic fajny sklep, na ul. Sobieskiego kolo Betako, jest wolno miejscowa :D kiedys tam bol fotograf ale zlikwidowali to.....
i tu sie mylisz,na przeciwko alberta (Bytków) jest sklepik Ruchu i zarazem sklep z cygaretami (Tabak) tam idzie kupić gadżety :) (przynajmiej szło,bo żech tam juz dawno nie był)
NIEBIESCY BYTKÓW

daroo

#229 Post autor: daroo » 20 lip 2007, o 21:27

Wiem że to obecnie temat nie na czasie, ale wiecie może co się dzieje ze sklepem internetowym (ze strony Niebiescy.pl) który jest na al. Bojowników??

Złożyłem zamówienie prawie 2 tyg. temu, paczka została wysłana priorytetem, w zeszły poniedziałek potwierdzili że wysłali a do dzisiaj nie dotarło (z Chorzowa do W-wy). Próbowałem dzisiaj tam się dodzwonić (błędny nr), napisałem emaila (zwrotka: adres nie istnieje)...

BastionGisz

Re: SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!

#230 Post autor: BastionGisz » 24 lip 2007, o 21:37

malybaka pisze:siema niewiecie po ile są smycze z ruchu
W Sklepiku ,, Niebiescy ,, kosztują 11 zł.

takijeden

#231 Post autor: takijeden » 25 lip 2007, o 12:31

Witam Niebieskich Braci :D
Chcialbym kupic szal Apator-Ruch ze sklepu Niebiescy, ale nie odpisuje mi sprzedawca ani na e-mail ani na gg a mieszkam w okolicach Torunia. Co jest z tym sklepem ?? Szalik bardzo chcialbym miec a moze jest jesze jakis inny sklep internetowy z tym własnie szalikiem ?? Pozdro Niebiescy i gratulacje wejscia do Ekstraklasy :]

Waleh

#232 Post autor: Waleh » 9 sie 2007, o 00:27

Bytom-Łagiewniki Cyryla i Metodego Sklep "Karolinka" lub kiosk "ruch" kolo kosciola

Seth

#233 Post autor: Seth » 13 sie 2007, o 19:07

Witom. Mom pytanie. przeglądołch stronka z naszego Niybieskego sklepu i szukołch kapelusza takego kowbojskego z Ruchu tego niybieskego z emblymatym na środku i niy znalozłech. czy w sklepach Ruch I SPORT min. na Wolce i w Auchanie w Miko dostana go czy wtoś może wjy kaj go idzie dostać? z góry dziynki za odpis.
Jest w Auchanie w Mikołowie (w galeriach "Ruch i Sport") za 30 zł. Byłem dzisiaj i patrzyłem był nawet na wystawie pozdro

19Kolega20
Kontakt:

#234 Post autor: 19Kolega20 » 21 sie 2007, o 17:25

Czy som Spodenki z Ruchu takie za kolana ?? ;>

chomik

#235 Post autor: chomik » 21 sie 2007, o 18:52

Witam!
Chciałem zapytać czy jest możliwość zakupy rzeczy ze sklepu poprzez internet z zagranicy. Jeśli tak - to czy można płacić kartą kredytową , czy może odbywa się to w formie jedynie przesyłania gotówki ?? A jeśli nie to czy będzie taka możliwość i czy będzie można płacić kartą.
Dodam ,że pytam o sklep internetowy na stronie stronie niebiescy.pl . Jeżeli oba sklepy to osobne "interesy" to przepraszam za zamieszanie.
A może ktoś mógłby mi podać namiary gdzie przez internet dodatkowo można zakupić pamiątki Ruchu z wysyłką za granicę?
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.

Frog

#236 Post autor: Frog » 22 sie 2007, o 12:54

mrzychu pisze:a co wy na to zeby podrzucic pomysl papieru toaletowego z herbem gornika albo gieksy.mysla ze bylby popyt
widze ze masz 15 lat lub 30 z IQ 50 i nie orientujesz sie w kwestii tzw zezwolenia na wykorzystywanie znakow czy herbow...jesli juz bys mioł producenta srajtasmy to ciekawe fto by doł ci synek zgoda na wykorzystanie czyjegos herbu lub znaku w takim celu i to jeszcze w celu zaroblowym...zes ciulnoł jak łysy grziwka ło kant kuli.
Pozdr dla normalnych.

Awatar użytkownika
Simone
Kontakt:

#237 Post autor: Simone » 22 sie 2007, o 13:42

W Gdynii teraz gracie panie archeolog

A jak w robocie to sie pracuje a nie serfuje

Tlumaczysz to jak na jakims seminarium naukowym a to tylko jeden glupi post

Fragi

szalik Widzewa

#238 Post autor: Fragi » 25 sie 2007, o 13:36

mozna sobie zamowic nowy szaliczek jesli ktos chce na allegro : http://www.allegro.pl/item229777908_sza ... rnicy.html

kacza
Kontakt:

#239 Post autor: kacza » 27 sie 2007, o 14:53

kaj mozna kupic smycze z elany

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#240 Post autor: gerhat » 27 sie 2007, o 21:06

kacza pisze:kaj mozna kupic smycze z elany
jo wiym kaj som z bawełny :wstyd: ;)

ODPOWIEDZ