SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!
- cisiu
- Kontakt:
-
- Kontakt:
i tu sie mylisz,na przeciwko alberta (Bytków) jest sklepik Ruchu i zarazem sklep z cygaretami (Tabak) tam idzie kupić gadżetySiemceFan pisze:na siemcach nikaj nie ma sklepu z Ruchuzeby cos sie kupic czeba jechac na batory :x , ale jest miejsce kaj idzie zrobic fajny sklep, na ul. Sobieskiego kolo Betako, jest wolno miejscowa
kiedys tam bol fotograf ale zlikwidowali to.....

NIEBIESCY BYTKÓW
Wiem że to obecnie temat nie na czasie, ale wiecie może co się dzieje ze sklepem internetowym (ze strony Niebiescy.pl) który jest na al. Bojowników??
Złożyłem zamówienie prawie 2 tyg. temu, paczka została wysłana priorytetem, w zeszły poniedziałek potwierdzili że wysłali a do dzisiaj nie dotarło (z Chorzowa do W-wy). Próbowałem dzisiaj tam się dodzwonić (błędny nr), napisałem emaila (zwrotka: adres nie istnieje)...
Złożyłem zamówienie prawie 2 tyg. temu, paczka została wysłana priorytetem, w zeszły poniedziałek potwierdzili że wysłali a do dzisiaj nie dotarło (z Chorzowa do W-wy). Próbowałem dzisiaj tam się dodzwonić (błędny nr), napisałem emaila (zwrotka: adres nie istnieje)...
Re: SKLEPY Z GADŻETAMI RUCHu!!!!!!!
W Sklepiku ,, Niebiescy ,, kosztują 11 zł.malybaka pisze:siema niewiecie po ile są smycze z ruchu
Witam Niebieskich Braci
Chcialbym kupic szal Apator-Ruch ze sklepu Niebiescy, ale nie odpisuje mi sprzedawca ani na e-mail ani na gg a mieszkam w okolicach Torunia. Co jest z tym sklepem ?? Szalik bardzo chcialbym miec a moze jest jesze jakis inny sklep internetowy z tym własnie szalikiem ?? Pozdro Niebiescy i gratulacje wejscia do Ekstraklasy![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

Chcialbym kupic szal Apator-Ruch ze sklepu Niebiescy, ale nie odpisuje mi sprzedawca ani na e-mail ani na gg a mieszkam w okolicach Torunia. Co jest z tym sklepem ?? Szalik bardzo chcialbym miec a moze jest jesze jakis inny sklep internetowy z tym własnie szalikiem ?? Pozdro Niebiescy i gratulacje wejscia do Ekstraklasy
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)
Jest w Auchanie w Mikołowie (w galeriach "Ruch i Sport") za 30 zł. Byłem dzisiaj i patrzyłem był nawet na wystawie pozdroWitom. Mom pytanie. przeglądołch stronka z naszego Niybieskego sklepu i szukołch kapelusza takego kowbojskego z Ruchu tego niybieskego z emblymatym na środku i niy znalozłech. czy w sklepach Ruch I SPORT min. na Wolce i w Auchanie w Miko dostana go czy wtoś może wjy kaj go idzie dostać? z góry dziynki za odpis.
-
- Kontakt:
Witam!
Chciałem zapytać czy jest możliwość zakupy rzeczy ze sklepu poprzez internet z zagranicy. Jeśli tak - to czy można płacić kartą kredytową , czy może odbywa się to w formie jedynie przesyłania gotówki ?? A jeśli nie to czy będzie taka możliwość i czy będzie można płacić kartą.
Dodam ,że pytam o sklep internetowy na stronie stronie niebiescy.pl . Jeżeli oba sklepy to osobne "interesy" to przepraszam za zamieszanie.
A może ktoś mógłby mi podać namiary gdzie przez internet dodatkowo można zakupić pamiątki Ruchu z wysyłką za granicę?
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
Chciałem zapytać czy jest możliwość zakupy rzeczy ze sklepu poprzez internet z zagranicy. Jeśli tak - to czy można płacić kartą kredytową , czy może odbywa się to w formie jedynie przesyłania gotówki ?? A jeśli nie to czy będzie taka możliwość i czy będzie można płacić kartą.
Dodam ,że pytam o sklep internetowy na stronie stronie niebiescy.pl . Jeżeli oba sklepy to osobne "interesy" to przepraszam za zamieszanie.
A może ktoś mógłby mi podać namiary gdzie przez internet dodatkowo można zakupić pamiątki Ruchu z wysyłką za granicę?
Dzięki za odpowiedź i pozdrawiam.
widze ze masz 15 lat lub 30 z IQ 50 i nie orientujesz sie w kwestii tzw zezwolenia na wykorzystywanie znakow czy herbow...jesli juz bys mioł producenta srajtasmy to ciekawe fto by doł ci synek zgoda na wykorzystanie czyjegos herbu lub znaku w takim celu i to jeszcze w celu zaroblowym...zes ciulnoł jak łysy grziwka ło kant kuli.mrzychu pisze:a co wy na to zeby podrzucic pomysl papieru toaletowego z herbem gornika albo gieksy.mysla ze bylby popyt
Pozdr dla normalnych.
- Simone
- Kontakt:
szalik Widzewa
mozna sobie zamowic nowy szaliczek jesli ktos chce na allegro : http://www.allegro.pl/item229777908_sza ... rnicy.html
-
- Kontakt:
-
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt: