Zamkniety stadion?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#196 Post autor: SzaRlin » 10 sie 2007, o 11:06

wojtas 81 pisze:tu moze styknac ze craxa lodpoli we sobota race na szpilu ze polonia i juz stadion zamkna na 3 szpile i bydzie ch...uj i ani my ani polonia przy kibicach grac nie bydom. Jeszcze sie okaze ze na benefis Gesiora bydzie zawarty estadio!!! Tu mie juz chyba nic nie zdziwi!!!
Niy przeginej. organizatorem meczu jest POLONIA BYTOM a nie RUCH. Co mo piernik do wiatraka? :suchy:
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

wojtas 81

#197 Post autor: wojtas 81 » 10 sie 2007, o 11:21

Jo nie przeginom ino tu sie juz idzie wszystkiego spodziewac. jakby byla tako sytuacja ze zamykajom stadion, to stadion jest zamkniety. nie widzisz ze szuko sie wszystkiego zeby uwalic Ruch? stadion niy jest nosz ino miejski!!! czyli jakby go zawarli do Poloni to do Ruchu tyz bydze zawarty!!!

[ Dodano: Pią 10 Sie, 2007 ]
jak juz to mogliby dac tako kara ze np nie mozno kibicow przyjezdnych przyjmowac. a teroz moze byc tak ze dzisiej kibole z Zaglebia lodpolom raca i nastepny szpil bydzie z lograniczeniem , a potym kozdy co sam przyjedzie ino do jaj lodpoli raca i juz my som ugotowane!!!

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#198 Post autor: SzaRlin » 10 sie 2007, o 11:53

Wojtas my sie dali nie rozumiemy :) Stadion miejski,owszem, ale organizatorem meczu jest Klub Sportowy Polonia Bytom, on opłaco firma ochroniarsko, rozprowadzo bilety, płaci za wynajem tego stadionu i użytkowanie świateł i hu* wie jeszcze czego.

Jo wiem ze szuko sie wszystkiego zeby nos udupic, tyz mie to nerwuje. My sie mogymy yno wk***iać a i tak nie poradzymy na to nic.

Na naszym stadionie nie mogli by my grac, gdyby jutro na tym meczu był jakis dym i stadion byłby tak rozdupiony ze do meczow nie dopuscili by go psy, straz i kto tam jeszcze za to odpowiado.

PozdRo :)
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

baxsio
Kontakt:

#199 Post autor: baxsio » 10 sie 2007, o 12:24

@Szarlin my wiymy swoje ze PB za wszystko odpowiado jak lod nos stadion wynajmuje ale nienawisc cyntrali dla Naszego Ruchu jest az nazbyt widoczna!!Jak ich znom to cos bydom chcieli ukulac jakis walek! Legia miala zakaz wyjazdowy zabole ich puscili i dostali kara finansowo a my za oprawa i pora rac dostowomy zakaz w postaci grania bez kibicow co mnie sie zdo ze jest bardzij dotkliwy od tych 20 tys zeta(tela dostali zabskie za kiboli leglej) kary.Analogicznie my dostali zakaz wyjazdow na 4 szpile za mecz z morskimi pomyjami ze lechii. Loni nie dostali nic za dymy ,a my dostali za to ze nos bylo za duzo!ŚMIYCH NA SALI! Juz mie krew zalywo jak slysza te argumynty ciula kozminskiego. Jak bych umiol to tak mu zadupia w ta lobrosniono, szpetno morda ze zatrzymolby sie w madagaskarskim zwionzku pilki noznyj!!! MOM NADZIEJA ZE MY KIBICE I PIŁKARZE ZROBIEMY NA ZLOSC PIERDOLONYM SPRZEDAWCZYKOM Z wa-wy ,z pzpn I PIłKARZE BYDOM FAJNIE ZGRAC A MY KIBICE POKORZYMY CO TO PRZYWIONZANIE DO ŚLONSKIJ ZIYMI I DO RUCHU CHORZOW!!!!
Ale zech je wqrwiony na ta calo zgraja starych CIULI ze miodowyj :wsciekly:
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

wojtas 81

#200 Post autor: wojtas 81 » 10 sie 2007, o 12:38

dokladnie lo tym godom. decyzje lesnych dziadkow nie majom nic wspolnego ze logikom i mozno sie wszyskiego spodziewac i cza byc gotowym na njgorsze!!!

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#201 Post autor: gerhat » 10 sie 2007, o 13:12

slavo pisze:Lubi, nie lubi.
Ale jak ktoś nie widzi problemu w paradowaniu z kartką "kick me" to trudno się dziwić, że co chwilę kopa dostaje.

Dawałem temu Zarządowi wiele czasu na to by się wykazał. Rozumiem, że przyszło mu działać w sytuacji trudnej na wielu płaszczyznach, uważam w wielu sprawach zadziałał na plus i niewątpliwie sukcesy i zasługi ma, ale mimo wszystko amatorszczyzny, bajzlu i nieudolności jest za dużo i na dzień dzisiejszy Zarząd ten powinien być przewietrzony.
Przede wszystkim trzeba jednej osoby z wizją, horyzontami, pomysłem na przyszłość i charakterem zdolnym całość ogarnąć i pokierować tą całością.
Święto racja, bo mogymy być biedne, z długami ale porządek musi być a jak bydymy mieli bajzel to nawet jak nom 100 baniek do sposnsor to w tym bajzlu 50 sie zmarnuje (czytej: w myntnyj wodzie złote rybki nie som złote i ich nie widać).
Ale jak Bioły powierzył nasz klub gorolom co widzą ino blichtr a maras zgarniaja pod szrank to niestety tak jest. Na kożdym kroku tyn maras wyłazi spod szranku, licencja to była rzeka błota, potem maras z cennikiem, potem z karnetami, o spolonyj murawie nie wspomna, teraz maras w postaci jakiejś odłożonej kary wyloz, jutro wyndzie że pesele, kere tyla krwi nom psuja pod kasa sa zbierane niezgodnie z ustawa i zaś dostanymy jakiegos byncla.

ps
wczoraj ludzie po 3h stonia dowiadywali się że za 25,-zł nojlepsze miesca sa ino w drugim rzyndzie na sektorze nr5. Wniosek: zadupiej dzień przed meczym kosztym roboty po bilety, po kilku godzinach zlany potem po dostarczeniu pesela dostajesz najllepszy zic z kerego łobejrzysz co nawyżyj dmuchanego X-boxa. Acha i mosz siedzieć na swoim zicu, zgodnie z ustawą i peselem ktróry nijak nie jest związany z tym zicem. Nie zdziwia się że tyn gościu co nabył taki bilet, jak dzisiej siednie kaj indzij i przidzie do nie ktos z biletem że siedzi na jego placu, pobije gościa do nieprzitomności :zdegustowany: . Kajś te nerwy cza wyładować.
I tak na kozdym kroku, jedyn burdel powoduje kolejny burdel itp itd.

arcio
Kontakt:

#202 Post autor: arcio » 10 sie 2007, o 13:42

gerhat, a jak mo nie byc burdelu jak robi tu niecałe 10 osób (licząc dyrektorów i prezeska)
oszczędności oszczędnościami ale bez przesady
teraz mamy efekty
nigdy nie jest za późno

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#203 Post autor: gerhat » 10 sie 2007, o 14:56

arcio niewazne czy to robi 10 osób, 5 czy 300 bo jak robia to dobrze i uczciwie to wszystko gra,
czy te Panie co biorą bilety do kas w przedsprzedaży (1 pani na 1 kasa) nie wiedzą że na otwarcie kas muszą mieć bilety na wszystkie sektory i to najpierw te lepsze a na koniec te najgorsze. Tyn co kupi dziś bilet dostanie zic na prostyj w ostatnim rzedzie a tyn co specjalnie przyjechoł wczoraj dostał na łuku na wys. płota. A jek nie bydzie kompletu (nie daj Boże) to te dobre zice zostaną puste, bo przeca wszyscy mają siedzieć na swoich ziacah, do tego klub namawia i taka jest ustawa, a najpierw są sprzedawane zice z dołu i klub som zachęco do łamania tych zasad.
Jak bydzie 100 ludzi zatrudnionych to ta pani w budce weźmie do przedsprzedazy lepsze bilety? Po czym tak sadzisz? Bo będzie miała 5 kierowników nad soba którzy jej o tym przypomną albo bielty posegregują. Bez jaj, jak jest nieudolno przy tak skromnej obsadzie to bydzie jeszcze bardziej nieudolno w tłumie, bo się skryje za innych.
My kibice sie teraz dopciepujemy do spłaty długów (takie jest uzasadnienei podwyżek) to tysz wymagomy żeby w klubie było porządek, bo w burdelu nasz wysiłek finanoswy często pójdzie na marne.

baxsio
Kontakt:

#204 Post autor: baxsio » 10 sie 2007, o 15:09

Tu sie zgadzo z tymi biletami !!Mimo ze mom karnet wczoraj stolech 1,5 godziny po bilety dlo kumpli i dostolech bilety na 10 na pierwsze rzyndy. W sumie nie zwracolech na to uwagi bo wiadomo jak to u nos jest.Jo som jak zech zamawiol karnet zaznaczolech swoje miyjsce ale wiym ze i tak tam stoc nie byda!!!Ale jakby tak paczec po prowdzie to znojda sie goscie co byda chcieli kajs ekzekwowac swoje miejsca. Po drugie co do sprawy burdelu w naszym zarzadzie to im wiykszy burdel tym ciynzyj jest zoboczyc pewne nieprawidlowosci ! Moze komus to je na rynka????????
Polska,Polska ,Polska bez Ślonska
[img]http://www.xif.pl/podpis/podpisy/grzyb.jpg[/img]

arcio
Kontakt:

#205 Post autor: arcio » 10 sie 2007, o 15:13

gerhat
najgorzej jest wtedy kiedy jest i mało i niekompetentnie
wtedy mamy tak jak teraz

oj sporo przed nami aby było normalnie
nigdy nie jest za późno

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#206 Post autor: gerhat » 10 sie 2007, o 15:19

baxsio pisze:Ale jakby tak paczec po prowdzie to znojda sie goscie co byda chcieli kajs ekzekwowac swoje miejs
do tyj pory to nie był problem poza trybuna gdzie czasami jacyś nieobyci kibice probowali sie dopominać o swoje miejsca na co w najmilszym przypadku słyszeli "sp...laj", ale teraz som klub apeluje z jednej strony o siadanie na swoich zicach i takich co będom sie dopominać o swój zic za 25,-zł będzie wiecej, zwłaszcza na prostyj, a z drugie strony robi wszystko żeby sprawiedliwości i uczciwości w nabywaniu biletu nie było żadnej.

antvio
Kontakt:

#207 Post autor: antvio » 12 sie 2007, o 22:18

haha dobre z tymi zicami,jo mom karnet na sektor 5 kery teroz byl zawarty, fajnie jakbych szol w zaparte,to pokemony by mnie na palach wyniesli,burdel do enty potegi,pyrsk

gerhat
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#208 Post autor: gerhat » 12 sie 2007, o 23:40

Jo bych chcioł ze względów kolekcjonerskich wiedzieć czy sa też bilety/karnety na mecze Ruchu z miejscami na hali Moris albo na 2 rząd w Planetarium Śląskim, bo skoro na meczu byli ludzie którzy nabyli bilety na sektor nr 5 który był nieczynny to taki bilecik z zicem w Planetarium byłby nie lada rarytasem kolekcjonerskim.
My tak narzekomy na te bilety a tu poprostu klub daje nom szanse nabycia takich okazów. ;)

[ Dodano: Wto 14 Sie, 2007 ]
Na mecze Ruchu z własnym krzesełkiem?

Do redakcji "Gazety" zadzwonił oburzony Czytelnik, kibic Ruchu.
Kupiłem bilet za 45 zł na piątkowy mecz Ruchu. Żeby go kupić, musiałem w kolejce stać dłużej, niż trwał sam mecz. Przed meczem na trybunie okazało się, że na moim miejscu ktoś siedzi i ma na to siedzisko wykupiony karnet. Zapytałem ochronę, gdzie mam usiąść, i zostałem odesłany do pani rzecznik. Ta zaproponowała mi, abym usiadł "gdzieś obok". Ale gdzie? Przecież wokół miejsca są zajęte, ciągle dochodzą ludzie i mam się wciąż przesiadać? - dopytywałem panią rzecznik. Zresztą, jak się później okazało, widziałem przynajmniej kilkanaście osób, które wymachiwały biletami i karnetami z tego samego siedziska. Ostatecznie pani rzecznik powtórzyła, że mam "gdzieś obok" usiąść, a jak nie znajdę miejsca, to mogę po meczu przyjść ją "poprzezywać". Podziwiam masochizm pani rzecznik, jednak płacąc wygórowaną cenę za bilet, chcę komfortowo i adekwatnie do ceny zająć spokojnie miejsce na siedzisku oznaczonym na bilecie i nie mam żadnej potrzeby wyzywać kogokolwiek, co zresztą chyba nie jest wliczone w cenę biletu. Kupię kolejny bilet za 45 zł (sic!). Jednak chciałbym wiedzieć, czy na wszelki wypadek nie lepiej wziąć ze sobą własne rozkładane krzesełko. Co na to pani rzecznik?

Czytelnik (nazwisko do wiadomości redakcji)

Odpowiada Danuta Drabik, rzeczniczka prasowa niebieskich

Pamiętam tego pana i jeszcze raz chciałabym go serdecznie przeprosić. Problem z biletami i karnetami na te same miejsca nie powstał z winy klubu, tylko drukarni, która wydrukowała też wejściówki na miejsce objęte rezerwacją. Zapewniamy, że podobna sytuacja już się nie powtórzy.
No i proszę, dwa posty wyżej przewidywałem taką sytuację. Rosną ceny biletów więc rosną i wymagania tych co za nie płacą. O ile na sektorach to nie jest problem tradycji albowiem numerowane miejsca na sektorach 1, 6 i 7 są stosunkowo od niedawna w związku z czym nabywcy karnetów jeżeli będzie ich przybywać szybko będą chcieli egzekwować swoje miejsca. O tyle na trybunie głownej to problem tradycji a nie pdowójnych miejsc, wiadmomo że częśc osób siada tam gdzie siadała 20 lot temu (najważniejsza jest tradycja) ale z drugiej strony nabywcy karnetów też mają swoje racje, zwłaszcza że przepisy sa w tej chwili za nimi. Tutaj jest konieczna zdecydowana służba porządkowa, inaczej problem nie zniknie.
Młyn i dziesiona moim zdaniem nigdy się temu nie podporządkuja i raczej maja rację albowiem nie ma takiej konieczności, ale tam gdzie przychodza rodziny płacąc 25 lub 45 zł od osoby powinna byc kultura i porządek.
Jeżeli to będzie egzekwowane to nie tylko cena będzie zachęcała do nabycia karnetu ale tez gwarancja dobrego miejsca, bo nabycie bieltu 5 min przed meczem (o ile będa w kasie) będzie oznaczało zdanie sie na przyopadek losu, a jak ktos jest przyzwyczajony do miejsca które zajmował przez 20 lat pierwszy wystartuje po karnet.

Jeszcze jedna refleksja, gościu który napisa ten list poskarżył się w Sporcie i GW i pani rzecznik natychmiast zareagowała i przeprosiła. Życzę nam wszystkim aby również na to co piszemy na forum reagowała ( może nie na wszytsko ;) )

ODPOWIEDZ