07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
richardpszczyna
Kontakt:

#166 Post autor: richardpszczyna » 8 sie 2007, o 14:41

jakie blokowanie kas czy wos pogielo :zly:

jo na szpil chca wlyz i dopingowac RUCH a z zarzadym cza godac poza szpilym

mysla ze bydzie fuul stadio a doping musi byc slychac na banie w Katowicach
:padam:

Raulito
Kontakt:

#167 Post autor: Raulito » 8 sie 2007, o 14:45

richardpszczyna pisze:jakie blokowanie kas czy wos pogielo :zly:

jo na szpil chca wlyz i dopingowac Ruch a z zarzadym cza godac poza szpilym

mysla ze bydzie fuul stadio a doping musi byc slychac na banie w Katowicach
:padam:
Dokladnie Panowie na ten mecz czekalismy 4 lata mi tam nie zal zaplacic 25zl na mecz z gorolami wszyscy na Cicha i doping jak za dawnych czasow!!!

a po meczu z Sosnowcem mozna spotkac sie z P.Klimkiem i powiedziec swoje zdanie bo teraz to i tak juz jest na to raczej za pozno...
PSZCZYNA Moim miastem RUCH Moim klubem!!!

scanerboy

#168 Post autor: scanerboy » 8 sie 2007, o 14:51

Forma protestu to jest sprawa drugorzędna, najważniejsze pytania są takie:
- czy musi być tak drogo?
- dlaczego nie poinformowano wcześniej, że 10 złoty zaliczki to jest opłata za wyrobienie karnetu?

Dopóki rozmowy nie są zerwane, należy się wstrzymać z protestami, chodzi mi o to, żebyśmy zachowywali się poważnie... I tyle.

Davidos
Kontakt:

#169 Post autor: Davidos » 8 sie 2007, o 14:54

voll stadion doping na pelnej qrwie 3 pkt nojwazniejsze ! a "pani prezes" niech patrzy slucho i zrozumi w koncu ze igro z ogniem...

scanerboy

#170 Post autor: scanerboy » 8 sie 2007, o 15:07

Dodam jeszcze tylko, żeby się szanować. Jak będzie dyskusja o pieniądzach, należy pamiętać, że do stołu siadają osoby: z jednej strony ludzie, którzy w wersji optymalnej zapłacą klubowi:
10 000 ludzi
średnia cena biletu 20 zł
9 meczy:
suma: 1 800 000 PLN

Z drugiej strony facet, który wyłożył już i wyłoży kolejne conajmniej 5 mln PLN.

Pamiętajmy, że jedni bez drugich w zasadzie nie mają czego szukać na Cichej.

Twierdze, że napewno się dogadamy! Szanujmy się i poważajmy.

p.s. uważam, że jaka osoba jest prezesem i jakie ma pomysły, to jest szczegół organizacyjny.

to tyle
Ostatnio zmieniony 8 sie 2007, o 15:10 przez scanerboy, łącznie zmieniany 1 raz.

Blue-White.....
Kontakt:

#171 Post autor: Blue-White..... » 8 sie 2007, o 15:08

JAK CIE STAC NA BILET TO CICHO SIEDZ !!! I TYM BARDZIEJ POWINNEN DOMAGAC SIE OBNIZKI BILETOW ZEBY BYLO WIECEJ LUDU A NIE ZE JO CHCA BYC I RESZTA MNIE NIE INTERESUJE CO Z WOS ZA KIBOLE I MY SIE UWARZOMY ZA JEDNA RODZINA ...?
http://www.youtube.com/watch?v=DqaG4DyuseY&eurl=http://www.niebiescy.pl/?id=2583 :ok:
[color=blue][b] Może Kiedyś na RUCHU ;) -> [/b][/color] http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA&feature=related

Buger

#172 Post autor: Buger » 8 sie 2007, o 15:12

... i wszystko sie samo ulozy..., tak jak godocie niz inaczyj. Co do tyj calyj sprzeczki jako sie sam wywiozala, kozdy mo w gowie swoje racje i przekonania, trzeba sie jeszcze nauczyc respektowac je i szanowac. Robimy na dobro i tylko wylacznie pozytek klubu, sek w tym ze jest masa sposobow na to jak wspierac klub, wiec podzialy niy maja tu prawa bytu. Gdyby nie kilka trybow w tym colkim organizmie jakim stanowimy My - kibice to reszta tyz by sie z biegiem czasu posypala. Wiec miejmy szacunek do siebie nawzajem, przypomna wom jeszcze roz ze wszyscy pracujemy na jedne i te same konto (niy mylic z kontem bankowym, choc w tym momencie ta metafora mo tu jak najbardzij miejsce;) )

Po dzisiejszych rozmowach bydymy z pewnoscia madrzejsi, wiec wszelkie decyzje odlozmy na potym.

scanerboy

#173 Post autor: scanerboy » 8 sie 2007, o 15:20

A dlaczego mam siedzieć cicho?

Właśnie uważam nas za wielką niebieską rodzinę, też zostałem narżnięty na 10zł "za wyrobienie karnetu" i tak samo jak Tobie niepodoba się robienie z ludzi wariatów.

Tak samo jak Ty martwię się o przyszłość tego klubu, tylko mam zupełnie inne zdanie o rozwiązywaniu problemów. Tylko tyle. Chciałbym, żebyśmy poprawili sytuację, a nie pogorszyli.

W przypadku ogłoszenia protestu i olaniu meczu z Sosnowcem, jakie komunikaty pójdą w świat? A no takie:
-gorole będą się śmiać, że na Ruchu ch***ia i nie ma dopingu
-sponsorzy zobaczą: a jakieś konflikty, protesty, problemy - pieprzyć ich, niech się najpierw sami dogadują. I to jest największa strata, ponieważ podczas walki o licencję pokazaliśmy "jasną stronę mocy" - co zauważyły wszystkie polskojęzyczne media, a teraz mamy okazję wszystko spieprzyć - tego właśnie nie chcę.

niebieskifanatyk
Kontakt:

#174 Post autor: niebieskifanatyk » 8 sie 2007, o 15:29

scanerboy pisze:A dlaczego mam siedzieć cicho?

Właśnie uważam nas za wielką niebieską rodzinę, też zostałem narżnięty na 10zł "za wyrobienie karnetu" i tak samo jak Tobie niepodoba się robienie z ludzi wariatów.

Tak samo jak Ty martwię się o przyszłość tego klubu, tylko mam zupełnie inne zdanie o rozwiązywaniu problemów. Tylko tyle. Chciałbym, żebyśmy poprawili sytuację, a nie pogorszyli.

W przypadku ogłoszenia protestu i olaniu meczu z Sosnowcem, jakie komunikaty pójdą w świat? A no takie:
-gorole będą się śmiać, że na Ruchu ch***ia i nie ma dopingu
-sponsorzy zobaczą: a jakieś konflikty, protesty, problemy - pieprzyć ich, niech się najpierw sami dogadują. I to jest największa strata, ponieważ podczas walki o licencję pokazaliśmy "jasną stronę mocy" - co zauważyły wszystkie polskojęzyczne media, a teraz mamy okazję wszystko spieprzyć - tego właśnie nie chcę.
Przynajmniej jeden co dobrze prawi

bluefil
Kontakt:

#175 Post autor: bluefil » 8 sie 2007, o 15:31

_B_ pisze:panowie bluefil(tak własciwie to dlaczego odbanowany),slavo,hydroxy itd

dupne napinki zza monitora Ruch to nie jest sprawa wirtualna wiec może ujawnicie sie na stadionie zdziałacie cos sami a jak do kogos z nas cos macie to podejdzcie i porozmawiamy a nie kozaczenie jesli wiecie ze jestescie anonimowi!
Najlepiej banowac! Jesli tak przeszkadzam na forum, to mnie zbanujcie i jeszcze 10 innych uzytkownikow. Nie ma problemu....jakos dam rade przezyc bez forum...
dupna napinka? serio nie rozumiem czego ode mnie chcesz? Gdzie ja sie napinam? To, ze nie pisze, ze PF powinno wszystkim, ktorzy maja odmienne zdanie na forum wyplacic, tylko wyrazam swoja opinie, to juz jest napinka? Czy ja kogos tutaj obrazam, wyzywam, oczerniam??? Troche dystansu panowie...
Co do meczu, to widze, ze jest kiepska atmosfera wsrod nas - kibicow. Nie ma tej motywacji i pozytywnego nakrecania sie na mecz z Sosnowcem. Szkoda, bo moze wyjsc kiepsko w piatek...
Jeszcze jedno, chce zaprosic kilku znajomych, nie kibicow na mecz, ale jak maja byc problemy z wejsciem, to chyba poczekam na inny mecz.....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Buger

#176 Post autor: Buger » 8 sie 2007, o 15:32

scanerboy
Bylo dobrze to ch*j jakos sponsorzy sie niy pojawili, a tyle godki bylo ze kogo my nie bydziemy miec. Najpierw niech sie ucza marketingu i zarzadzania bo zatrudniajac ludzi co o reklamie wiedzaa tyle ile na necie zdolaja przeczytac to wiele niy zyskomy. Jak sponsor mo przyjsc to przyjdiz,e jak niy mo przyjsc to niy przyjdzie, proste.

albina

#177 Post autor: albina » 8 sie 2007, o 15:38

scanerboy pisze:I to jest największa strata, ponieważ podczas walki o licencję pokazaliśmy "jasną stronę mocy" - co zauważyły wszystkie polskojęzyczne media, a teraz mamy okazję wszystko spieprzyć - tego właśnie nie chcę.
ONI ROBIA nom łaska ze znizom nom cennik biletów..a gdyby nie spora inicjatywa kibicór Ruchu poprzez pisanie do mediów do znanych osobistosci i nagłosnieniu sprawy to nie wiadomo co by było wiec TO NOM SIE NALEŻY TANSZE BILETY I hu*

Johnny Walker
Kontakt:

#178 Post autor: Johnny Walker » 8 sie 2007, o 15:39

Nie przesadzajcie już z tym, że będzie bojkot to żaden sponsor na Cichą nie zawita... Poza tym potencjalny udziałowiec nie może myśleć, że kibice dadzą sobie wejść na głowę, bo później mu przyjdą do łeba jakieś fanaberie, Ruch Wentylatory Chorzów na ten przykład...

Szkoda w tym momencie piłkarzy, bo oni wciąż liczą na nasze wsparcie. Najlepiej by było stanąć gdzieś za płotem i jechać na pełnej ku***e z dopingiem nie płacąc jednocześnie za bilet, lecz niestety infrastruktura naszego stadionu nie daje takie możliwości :niepewny:
14

Awatar użytkownika
osik
Kontakt:

#179 Post autor: osik » 8 sie 2007, o 15:39

m-p pisze:Od siebie dodam ze akurat wczoraj miałem w du*** całą prezentacje gdyz sprawa biletow i karnetow przycmiła mi tą uroczystosc Gratulacje dla Osika, Maćka i chłopaka za PF za odwaze podjecie sprawy cen.
A tym ktorzy dzisiaj pójdą na rozmowy do Prezeski zyczę wytrwałosci
jo? :szok:
jo tam bol ino nic niy godol :cool:

Halemba2
Kontakt:

#180 Post autor: Halemba2 » 8 sie 2007, o 15:47

Osi ratownik z Fryny z basenu , ten chop co godol ze był z dziecmi na Grodzisku

ODPOWIEDZ