jo na szpil chca wlyz i dopingowac RUCH a z zarzadym cza godac poza szpilym
mysla ze bydzie fuul stadio a doping musi byc slychac na banie w Katowicach

Dokladnie Panowie na ten mecz czekalismy 4 lata mi tam nie zal zaplacic 25zl na mecz z gorolami wszyscy na Cicha i doping jak za dawnych czasow!!!richardpszczyna pisze:jakie blokowanie kas czy wos pogielo![]()
jo na szpil chca wlyz i dopingowac Ruch a z zarzadym cza godac poza szpilym
mysla ze bydzie fuul stadio a doping musi byc slychac na banie w Katowicach
Przynajmniej jeden co dobrze prawiscanerboy pisze:A dlaczego mam siedzieć cicho?
Właśnie uważam nas za wielką niebieską rodzinę, też zostałem narżnięty na 10zł "za wyrobienie karnetu" i tak samo jak Tobie niepodoba się robienie z ludzi wariatów.
Tak samo jak Ty martwię się o przyszłość tego klubu, tylko mam zupełnie inne zdanie o rozwiązywaniu problemów. Tylko tyle. Chciałbym, żebyśmy poprawili sytuację, a nie pogorszyli.
W przypadku ogłoszenia protestu i olaniu meczu z Sosnowcem, jakie komunikaty pójdą w świat? A no takie:
-gorole będą się śmiać, że na Ruchu ch***ia i nie ma dopingu
-sponsorzy zobaczą: a jakieś konflikty, protesty, problemy - pieprzyć ich, niech się najpierw sami dogadują. I to jest największa strata, ponieważ podczas walki o licencję pokazaliśmy "jasną stronę mocy" - co zauważyły wszystkie polskojęzyczne media, a teraz mamy okazję wszystko spieprzyć - tego właśnie nie chcę.
Najlepiej banowac! Jesli tak przeszkadzam na forum, to mnie zbanujcie i jeszcze 10 innych uzytkownikow. Nie ma problemu....jakos dam rade przezyc bez forum..._B_ pisze:panowie bluefil(tak własciwie to dlaczego odbanowany),slavo,hydroxy itd
dupne napinki zza monitora Ruch to nie jest sprawa wirtualna wiec może ujawnicie sie na stadionie zdziałacie cos sami a jak do kogos z nas cos macie to podejdzcie i porozmawiamy a nie kozaczenie jesli wiecie ze jestescie anonimowi!
ONI ROBIA nom łaska ze znizom nom cennik biletów..a gdyby nie spora inicjatywa kibicór Ruchu poprzez pisanie do mediów do znanych osobistosci i nagłosnieniu sprawy to nie wiadomo co by było wiec TO NOM SIE NALEŻY TANSZE BILETY I hu*scanerboy pisze:I to jest największa strata, ponieważ podczas walki o licencję pokazaliśmy "jasną stronę mocy" - co zauważyły wszystkie polskojęzyczne media, a teraz mamy okazję wszystko spieprzyć - tego właśnie nie chcę.
jo?m-p pisze:Od siebie dodam ze akurat wczoraj miałem w du*** całą prezentacje gdyz sprawa biletow i karnetow przycmiła mi tą uroczystosc Gratulacje dla Osika, Maćka i chłopaka za PF za odwaze podjecie sprawy cen.
A tym ktorzy dzisiaj pójdą na rozmowy do Prezeski zyczę wytrwałosci
Użytkownicy przeglądający to forum: Rickenn10, ruchfans i 82 gości