07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Martinezku
Kontakt:

#46 Post autor: Martinezku » 6 sie 2007, o 22:02

Mom prośba bo jo niystety robia na połednie i niy bydzie mie na spotkaniu.
Jakby ftos mógł to niych sie zoriyntuje odnośnie tego co napisza pod spodkiym.
Aby ułatwić Państwu wchodzenie na stadion, od obecnej rundy otwieramy oddzielne wejście na sektory 9 i 10 od strony hali MORiS. Istnieje kasa nr 11 dla tych sektorów oraz kasa przy nowym wejściu
Moje pytania do powyższego cytatu:
1. Czy wejście na sektory 9 i 10 bedzie możliwe tylko w/w oddzielnym wejściem czy równiez ,jak to było do tej pory, od strony Alei Bojowników? Czy oddzielne rozumiejom jako dodatkowe?
2. Czy bilety na te sektory bedą sprzedawane w każdej z czynnych kas czy tylko w w/w kasach?
Obrazek
Obrazek

slavo
Kontakt:

#47 Post autor: slavo » 6 sie 2007, o 22:29

rsl_hks pisze:przypomnijcie sobie drogie panie i panowie kto w tym dzialal
pamiętam. I jak chcesz żeby ci sie ktoś z kasy porozliczał to poszukaj pośród swoich, bo między innymi oni brali udział w rozpieprzeniu tego od środka.
Sam O. tego Stowarzyszenia nie tworzył.
Mnie na szczęście coś odwiodło... sam nie wiem co więc szczerze piszę - miałem zufal, a nie byłem taki przewidujący.

Reaktywacja czy stworzenie jakiegoś Stowarzyszenia na mój gust nie jest możliwa dopóki większość nie dorośnie do tego, że to mogłoby być Stowarzyszenie kibiców, a nie Stowarzyszenie do reprezentowania interesów pewnych grup kibiców
"Urząd opodatkowania wlepek" i tym podobnych interesów, nie ma sensu tu się z tobą w pełni zgadzam ,Ch.

sponsi

#48 Post autor: sponsi » 7 sie 2007, o 08:39

Jerona, ludzie, czy wy musicie sie zawsze wadzic o takie rzeczy?

Bydzie jak bydzie, jak ktos bydzie miol cos do powiedzenia na spotkaniu to powie i koniec.
Moze ten Pan, kiery na konferencji "przed licencja" wypowiedzial sie na temat "dlugow" Ruchu to tez byl specjalnie wystawiony przez PF? Czy moze teraz, "za nieautoryzowana wypowiedz" powinien dostac oklep?

:zdegustowany:

A terozki mom prosba: bydzie fto jechol po spotkaniu dzisiej autem w kierunku Katowic? O 18:30 zaczyna sie tez spotkanie RAŚ i za ch...iny nie zdaza w rozsadnej porze sie wyrobic... Stawiom piwo oczywiscie :) Jaby ftos miol chec pomoc tp prosza na PW albo spsi[@]o2.pl.

staszowianka
Kontakt:

#49 Post autor: staszowianka » 7 sie 2007, o 09:30

Wersja druga wymagałaby dostawienia płotka oddzielającego wejście na stadion od sektorów "6" oraz "7" (to oczywiście może być zbyt duży problem dla naszych działaczy), sektor "5 jest już oddzielony. Na ten sektor mieli by wstęp "bogaci" kibice którzy kupili bilet za 25zł, bilet byłby sprawdzany przed wejściem na sektor. Kolejna kontrola odbywała by sie przed wejściem na "DZIESIONE" tu obowiązywałby bilety za 15zł. Dzieki takiemu posunięciu selekcja na stadionie zrobiła by się szybko. Mlodzież do lat 18(wazna legitymacja uczniowska), mialaby alternatywe kupna biletu który obowiązywałby tylko w "MLYNIE" (na "DZIESIONA" by niewszedł bo tam bilet za 15zł, na prostą tez nie bo tam 25zł, zostaje do wyboru sektor rodziny i młyn), wiadomo co taki mlody wybiero. Dwustrona korzyść "młyn" zawsze pełny, a mlody mo tanio!!!
Dzieki temu podziałowi sektor "8" nie swieciłby pustakmi, bo ojciec idąc z dzieckiem na szpil wiadomo ze nie weźnie bajtla do "młyna " tylko jak chce miec tansza wejsciowke to kupi na sektor rodziny i bedzie tam z nim siedziol.
Niech zarząd weźnie pod uwaga ze p. Kopel nie postawił nam jeszcze stadionu, gdzie trybuny znajdują sie bezpośrednio za bramką i widoczność jest rewelacyjna, na najlepszych i największych stadionach obowiązuje podział na sektory z lepszą i gorszą widocznością, ale ja niewiem co wy jako "zarząd chcecie osiągnąć" dawając wszędzie takie same ceny biletów. Przecież to jest chore, przejdzcie sie kiedy (zeby juz nie pisac za przeproszeniem ruszcie dupa) i idzcie sobie zobaczyć jaka jest widoczność z sektora 8,9,10. Przecież za takie warunki to niewiem czy w ogóle należałoby sie płacić!!! Pomyślcie zanim coś zrobicie, bo jak Ci prawdziwi KIBICE się odwos odwrócą, to jeszcze będziecie cieniutko piszczeć. Przekonacie się jak Ruch przegra (oby sie to nigdy nie zdarzył) 3 mecze z rzedu ilu kibiców "od swita" wam przyjdzie na mecz a tych prawdziwych kibiców nie bedzie juz bo nie bedą mieli za co isc na szpil.

PS. Sektor gosci tez jest u nas zjeba..ny, bo wiadomo ze w 1 lidze bedzie wiecej przyjezdnych i to nie wystarczy, robienie z calej "5" bufora jest chore. To byl kolejny nie przemyslany plan zarzadu. Sektor dla gosci i bufory powinien wygladac tak jak na fotce wyzej.

pozdRawiam!!!
Ja jestem jak najbardziej za, konkretny pomysł, z przemyślanym rozwiązaniem,a nie tylko obniżyć ceny a reszta nas nie obchodzi, radżcie sobie sami.
Powinien go ktos przedstawić dziś na spotkaniu!!

rsl_hks
Kontakt:

#50 Post autor: rsl_hks » 7 sie 2007, o 09:52

NA NECIE KAZDY MADRY I WYSZCZEKANY ALE NA ZYWO NIE MA KOMU ROBIC , WY JAKO DUPNA KOALICJA ZROBCIE COS NA ZYWO WRESZCIE BO NARAZIE TYLKO PLOTKUJECIE TU ZA MONITOREM DZIS BEDZIE SPOTKANIE TO PODBIJCIE I PRZEDSTAWCIE NAM SWOJE RACJE !!!! I JAKIE PIENIADZE KTOS POKRADL NIKT Z NAS PF NIE DOSTAL Z KLUBU NIGDY ZLOTOWKI MALO TEGO NIE RAZ SAMI SIE ZRZUCALISMY NA POCIAGI I AUTOKARY JAK BYLY LUKI I BYLO ZA MALO KASY ZEBRANEJ !! A TY SLAVO JAK JESTES TAKI MADRY TO ZALATW KIEDYS POCIAG ZAJMNIJ SIE LISTAMI KIBICOW ZBIERANIEM PIENIEDZY I PILNOWANIEM POZADKU POROB TAK Z 5 10 LAT MOZE WTEDY CIE KTOS USZANUJE
Śmierć Konfidentom

bluefil
Kontakt:

#51 Post autor: bluefil » 7 sie 2007, o 10:01

rsl_hks pisze:zalozcie se jeszcze raz te stowarzyszenie baranow ktore nic nie przynioslo poza wstydem i te koszulki oddajecie coscie z klubu za***ali i z pieniedzy sie rozliczcie to byly wasze czasy rok 2004 przypomnijcie sobie drogie panie i panowie kto w tym dzialal i slynny wojdek dnO ktory w akcji zaginol...
Nie wiem do kogo pijesz, ale na szczescie mnie to nie dotyczy!!! Wiec nastepnym razem troche precyzyjniej okreslaj slowko WY, bo niektorzy moga sie poczuc obrazeni takimi wtykami....

Glownie powinni sie wypowiedziec ludzie, ktorzy maja dzieci i rodziny. Oni sa najlepszymi reprezentatntami swoich interesow. Oni maja zaplacic 100zl za jedna wizyte na Cichej! Cena 25zl jest ok dla doroslych, ale dzieci, kobiety, a nawet mlodziez powinna miec znizki inaczej zabijemy mlody narybek i fankluby. Mnie 25zl nie zbawi, ale dla 4 osobowej rodziny to spory wydatek. Nie wiem, czy w ekipie jest az tak duzo ludzi, ktorzy calymi rodzinami przychodza na mecze, wiec ich argumentacja nie jest do konca wiarygodna.
Poza tym kazdy sie wypowie jesli cena biletow lezy mu na sercu i jak juz zostalo ustalone, nie bedzie zadnych reprezentantow ogolu...tylko zeby nie bylo burdely ani chaosu....
Mam nadzieje, ze uda sie jakies znizki wywalczyc...
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
_B_
Kontakt:

#52 Post autor: _B_ » 7 sie 2007, o 10:37

slavo nie bede juz odpowiadał na Twojego posta i nie mysl ze przez to ze nie mam argumentów bo tak nie jest tylko poprostu nie jestem człowiekiem który polowe zycia spedza przed komputerem i wszystkie swoje problemy rozwiązuje w sieci

jak chcesz to podbij do mnie dziś na tym spotkaniu(z odnalezieniem mnie nie powinienes miec problemów)to pogadamy! i nie mysl ze jestem jakims debilem z którym nie mozna porozmawiać i który na dzien dobry wypłaci Ci w pysk jak podejdziesz mozemy normalnie porozmawiać i wtedy przedstawie Ci wszystkie moje argumenty a Ty mi swoje bo takie przekrzykiwanie sie na necie to nie dla mnie.

pozdRawiam
policje to dręczy mam nadzieje ze ich męczy
jeden za drugiego od nas głową ręczy

PSYCHOFANS

Karlus z Katowic
Kontakt:

#53 Post autor: Karlus z Katowic » 7 sie 2007, o 11:05

bluefil pisze:
rsl_hks pisze:zalozcie se jeszcze raz te stowarzyszenie baranow ktore nic nie przynioslo poza wstydem i te koszulki oddajecie coscie z klubu za***ali i z pieniedzy sie rozliczcie to byly wasze czasy rok 2004 przypomnijcie sobie drogie panie i panowie kto w tym dzialal i slynny wojdek dnO ktory w akcji zaginol...
Nie wiem do kogo pijesz, ale na szczescie mnie to nie dotyczy!!! Wiec nastepnym razem troche precyzyjniej okreslaj slowko WY, bo niektorzy moga sie poczuc obrazeni takimi wtykami....

Glownie powinni sie wypowiedziec ludzie, ktorzy maja dzieci i rodziny. Oni sa najlepszymi reprezentatntami swoich interesow. Oni maja zaplacic 100zl za jedna wizyte na Cichej! Cena 25zl jest ok dla doroslych, ale dzieci, kobiety, a nawet mlodziez powinna miec znizki inaczej zabijemy mlody narybek i fankluby. Mnie 25zl nie zbawi, ale dla 4 osobowej rodziny to spory wydatek. Nie wiem, czy w ekipie jest az tak duzo ludzi, ktorzy calymi rodzinami przychodza na mecze, wiec ich argumentacja nie jest do konca wiarygodna.
Poza tym kazdy sie wypowie jesli cena biletow lezy mu na sercu i jak juz zostalo ustalone, nie bedzie zadnych reprezentantow ogolu...tylko zeby nie bylo burdely ani chaosu....
Mam nadzieje, ze uda sie jakies znizki wywalczyc...

Mnie nie bydzie skuli trefu RAŚ, o kerym szkryfloł Sponsi, bestóż przedstawia sam pora uwag. Jak żech już pisoł kaj indziyj mom trzi cery, z kerymi łaża na szpile. Nojmlodszo niy mo piynciu lot, bestóż jeszcze rzadko biera jom na Cicho. Nojstarszo i średnio jak sie trefi. Kupowaniy karnetów dlo bajtli, na kerych bołoby miano i zdjyncie niy mo sensu.
Nojlepszy forszlag to karnet rodzinny, na kery włazi cołko familia (chop z babom i bajtle - wiela ich mo). Inksza możliwość to przechodni karnet dlo bajtla - bez miana i zdjyncia (abo ino z nazwiskiem opiekuna).

GeRman 1920

#54 Post autor: GeRman 1920 » 7 sie 2007, o 11:16

jak na moj gust to troche za bardzo sie pezejmujecie ... dzis sie wszysko okaze ... a co do tego kto ma reprezentowac nas to moze ktos normalny ... nie wiem jeden z moderatorów z NIEBIESCY.PL albo z bloga RUCHU ... oni wiedza z sondarzy co i jak i maja wejsca ... taki mi sie wydaje ... pozdRo

wacha
Kontakt:

#55 Post autor: wacha » 7 sie 2007, o 11:27

kule chyba nie ma drugiego klubu na ziemi co by sie kibice tak wadzli... :znudzony:
Niebieskie Siemianowice Śląskie

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#56 Post autor: spyru » 7 sie 2007, o 11:39

a co do tego kto ma reprezentowac nas to moze ktos normalny
:rotfl:
Reprezentować nas bedą ludzie kompetentni, wiec już przestańcie głupoty wypisywać !!
Mam nadzieje że zwycięży rozsądek i zarząd cofnie tą kretyńską decyzje. Bo choćby się skichali to nad dobre to nikomu nie wyjdzie, natomiast doprowadzi jedynie do kolejnych podziałów wśród kibiców,a konsekwencje mogą być opłakane. I Pan Klimek musi z tego sobie zdawać sprawe.
Ostatnio zmieniony 7 sie 2007, o 12:29 przez spyru, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
ZYGa91
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#57 Post autor: ZYGa91 » 7 sie 2007, o 11:53

na spotkaniu bydzie mozna kupic 3 edycja vlep Siemianowic... byda miol 10 pak...
jestem faszystą każdy to wie
przecież wyborcza wciąż tak pisze
mam swe poglądy, więc jestem cham
w tym widzą problem, że myślę sam

scanerboy

#58 Post autor: scanerboy » 7 sie 2007, o 12:50

od siebie powiem tylko tyle, że chyba coś jest z nami wszystkimi "nie teges", bo się wadzicie o pierdoły, zamiast przygotować się do dyskusji dziś wieczorem. ARGUMENTY PANOWIE - ARGUMENTY, a nie napinka w dziecinnym stylu.

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#59 Post autor: Slawko » 7 sie 2007, o 13:13

1. bilety ulgowe
2. cena biletu normalnego (maks 20zl)
3. wyjasnienie sprawy z karnetami
4. jak ze wstepem na MESA
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

maciek73

#60 Post autor: maciek73 » 7 sie 2007, o 13:41

Tematy:
1. Ceny biletów max 20
2. Konieczność wprowadzenia ulgowych
3. Oddać ukradzione 10 zł karnetowcom
4. Burdel z karnetami - terminy
5. burdel z karnetami - sektory (moja baba na 1, mój bajtel 8 lot na 9, a jo na 10) - kożdy włazi innom bramom i jes na inkszym sektorze, ten kto to wymyśloł mo NOBLA Z CEMENTOWANIA WARTOŚCI RODZINNYCH I Z BEZPIECZEŃSTWA NA STADIONACH, krotko godajonc jak ktoś te sektory bedzie respektowoł to moja baba niy pójdzie a bajtla mi zobrać niy pozwoli, zresztom som bych go 50 m łode mnie na szpilu nie zostawioł (mo 8 lot, przypominom).

ODPOWIEDZ