rsl_hks pisze:zalozcie se jeszcze raz te stowarzyszenie baranow ktore nic nie przynioslo poza wstydem i te koszulki oddajecie coscie z klubu za***ali i z pieniedzy sie rozliczcie to byly wasze czasy rok 2004 przypomnijcie sobie drogie panie i panowie kto w tym dzialal i slynny wojdek dnO ktory w akcji zaginol...
Nie wiem do kogo pijesz, ale na szczescie mnie to nie dotyczy!!! Wiec nastepnym razem troche precyzyjniej okreslaj slowko WY, bo niektorzy moga sie poczuc obrazeni takimi wtykami....
Glownie powinni sie wypowiedziec ludzie, ktorzy maja dzieci i rodziny. Oni sa najlepszymi reprezentatntami swoich interesow. Oni maja zaplacic 100zl za jedna wizyte na Cichej! Cena 25zl jest ok dla doroslych, ale dzieci, kobiety, a nawet mlodziez powinna miec znizki inaczej zabijemy mlody narybek i fankluby. Mnie 25zl nie zbawi, ale dla 4 osobowej rodziny to spory wydatek. Nie wiem, czy w ekipie jest az tak duzo ludzi, ktorzy calymi rodzinami przychodza na mecze, wiec ich argumentacja nie jest do konca wiarygodna.
Poza tym kazdy sie wypowie jesli cena biletow lezy mu na sercu i jak juz zostalo ustalone, nie bedzie zadnych reprezentantow ogolu...tylko zeby nie bylo burdely ani chaosu....
Mam nadzieje, ze uda sie jakies znizki wywalczyc...