07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu
-
- Kontakt:
07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu
"W najbliższy wtorek, 7. sierpnia o godz. 18:30 na trybunie górnej stadionu Ruchu odbędzie się spotkanie kibiców z piłkarzami "Niebieskich". W trakcie spotkania będzie można porozmawiać z zawodnikami, zebrać autografy oraz porobić pamiątkowe zdjęcia.
Fan Club Ruchu Chorzów do rozmowy na trybunę zaprosił także działaczy klubu. Mamy nadzieję, że przedstawiciele Ruchu skorzystają z tego zaproszenia i odpowiedzą na wszystkie zadane przez sympatyków pytania. "
Fto idzie wpisywac!!
Fan Club Ruchu Chorzów do rozmowy na trybunę zaprosił także działaczy klubu. Mamy nadzieję, że przedstawiciele Ruchu skorzystają z tego zaproszenia i odpowiedzą na wszystkie zadane przez sympatyków pytania. "
Fto idzie wpisywac!!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- Radvan
- Kontakt:
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- wolfik
- Kontakt:
Re: 07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu
No to trzeba tam byc!D@VID(A$CETO) pisze:"W najbliższy wtorek, 7. sierpnia o godz. 18:30 na trybunie górnej stadionu Ruchu odbędzie się spotkanie kibiców z piłkarzami "Niebieskich". W trakcie spotkania będzie można porozmawiać z zawodnikami, zebrać autografy oraz porobić pamiątkowe zdjęcia.
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.
- vinc84
- Kontakt:
-
- Kontakt:
W związku z wtorkowym spotakniem i trocha napietą sytuacją jaka wśród nos ostatnio panuje, proponuja coś takiego. Wiadomo, jak nos bydzie dosyc sporo może zrobić sie niypotrzebne larmo, kożdy bydzie mioł cos do powiedzynio czy zaproponowanio, a po zakończyniu spotkania, dali niy bydymy wiedzieć na czym stojymy. Dlatego proponuja:
- wybrać spośród nos 2 do 4 kolegów/koleżanek , wtorzy zbierą nasze pytania, postulaty, czy propozycje, tzn. stworzą coś w rodzaju listy "pytań, skarg, zażaleń i propozycji" i przedstawią to członkom Zarządu, o ile sie pojawią,
- kożdy, komu leży coś na sercu, niych napisze o co mu chodzi (tylko niy dublujmy tematów).
Chodzi mi o to, żeby był jakiś ład na tym spotkaniu, a niy odstawiynie wiochy.
Oczywiście podczas dyskusji kożdy mo prawo zabrać głos.
Gdyby ta propozycja została zaakceptowano, to mojymi kandydatami do przedstawiynio naszej "listy" i bezpośredniej dyskusji z Zarządem mogli by być:
1. Niebieska
2. reden
3. gerhat
4. slavo
o ile te osoby bydom mogły być na spotkaniu i wyrażą zgoda.
Jeszcze roz zaznaczom, że to jest tylko moja propozycja.
- wybrać spośród nos 2 do 4 kolegów/koleżanek , wtorzy zbierą nasze pytania, postulaty, czy propozycje, tzn. stworzą coś w rodzaju listy "pytań, skarg, zażaleń i propozycji" i przedstawią to członkom Zarządu, o ile sie pojawią,
- kożdy, komu leży coś na sercu, niych napisze o co mu chodzi (tylko niy dublujmy tematów).
Gdyby ta propozycja została zaakceptowano, to mojymi kandydatami do przedstawiynio naszej "listy" i bezpośredniej dyskusji z Zarządem mogli by być:
1. Niebieska
2. reden
3. gerhat
4. slavo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Stan dzięki za zaufanie ale dziś nie wiem, czy dam radę w tym terminie. Postaram się być.
Tych co pytali kiedy jutro będę odbierał karnet informuję, że jutro mam zamiar poprosić naszego firmowego prawnika o pismo żądające wydania karnetu za 135 (gdyby bezprawnie domagali się haraczu dla drukarni; czy jak ktoś kupuje bilet na tramwaj za 2,90 to płaci np. jeszcze 50 groszy dla drukarni ?).
Mój karnet ma niby być ??? w czwartek ??
Tych co pytali kiedy jutro będę odbierał karnet informuję, że jutro mam zamiar poprosić naszego firmowego prawnika o pismo żądające wydania karnetu za 135 (gdyby bezprawnie domagali się haraczu dla drukarni; czy jak ktoś kupuje bilet na tramwaj za 2,90 to płaci np. jeszcze 50 groszy dla drukarni ?).
Mój karnet ma niby być ??? w czwartek ??
-
- Kontakt:
Uważam to za zły pomysł !! Nie ujmując nic wyżej wypomnianym kolegą, pamiętaj o jednym nie każdy kto dużo i mądrze pisze na forum, może w taki sma sposób wypowiadać się w czasie zwykłej dyskusji. Wiadomo że larma nie będzie, ale moim zdaniem zdecydowanie lepsze efekty osiągniemy, gdy dużo osób sie wypowie. Jakby gadała tylko reprezentacja to by się pomyśleli, że kilka osób coś tam sobie wymyśliło !! PozdRawiamstan01 pisze:W związku z wtorkowym spotakniem i trocha napietą sytuacją jaka wśród nos ostatnio panuje, proponuja coś takiego. Wiadomo, jak nos bydzie dosyc sporo może zrobić sie niypotrzebne larmo, kożdy bydzie mioł cos do powiedzynio czy zaproponowanio, a po zakończyniu spotkania, dali niy bydymy wiedzieć na czym stojymy. Dlatego proponuja:
1. Niebieska
2. reden
3. gerhat
4. slavo
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"
-
- Kontakt: