07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
ASCETO
Kontakt:

07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu

#1 Post autor: ASCETO » 4 sie 2007, o 00:55

"W najbliższy wtorek, 7. sierpnia o godz. 18:30 na trybunie górnej stadionu Ruchu odbędzie się spotkanie kibiców z piłkarzami "Niebieskich". W trakcie spotkania będzie można porozmawiać z zawodnikami, zebrać autografy oraz porobić pamiątkowe zdjęcia.

Fan Club Ruchu Chorzów do rozmowy na trybunę zaprosił także działaczy klubu. Mamy nadzieję, że przedstawiciele Ruchu skorzystają z tego zaproszenia i odpowiedzą na wszystkie zadane przez sympatyków pytania. "

Fto idzie wpisywac!!
Obrazek

patrix
Kontakt:

#2 Post autor: patrix » 4 sie 2007, o 01:04

za***iście macie u Nas na Widzewie nie zrobili nigdy czegos takiego :(

aruna18
Kontakt:

#3 Post autor: aruna18 » 4 sie 2007, o 07:44

jo beda napewno bo trzeba se porozmawiac z zarzadem

Awatar użytkownika
Radvan
Kontakt:

#4 Post autor: Radvan » 4 sie 2007, o 09:18

Nie ino ty !! jo jest chory ale sie przejda !!

Awatar użytkownika
Scypion
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"

#5 Post autor: Scypion » 4 sie 2007, o 11:15

Wybiera sie, mysla

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#6 Post autor: vinc84 » 4 sie 2007, o 11:24

to jest wg mnie sprawa tak samo wazna jak licencja wiec kto niebieski (i mo czas)
we wtorek na trybunie :cwaniak:
GŮRNY ŚLŮNSK

RudaSlaska7
Kontakt:

#7 Post autor: RudaSlaska7 » 4 sie 2007, o 14:05

bede :zly:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

Re: 07.08.07 spotkanie z piłkarzami i działaczami klubu

#8 Post autor: wolfik » 4 sie 2007, o 14:09

D@VID(A$CETO) pisze:"W najbliższy wtorek, 7. sierpnia o godz. 18:30 na trybunie górnej stadionu Ruchu odbędzie się spotkanie kibiców z piłkarzami "Niebieskich". W trakcie spotkania będzie można porozmawiać z zawodnikami, zebrać autografy oraz porobić pamiątkowe zdjęcia.

Fan Club Ruchu Chorzów do rozmowy na trybunę zaprosił także działaczy klubu. Mamy nadzieję, że przedstawiciele Ruchu skorzystają z tego zaproszenia i odpowiedzą na wszystkie zadane przez sympatyków pytania. "
No to trzeba tam byc!
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#9 Post autor: vinc84 » 5 sie 2007, o 18:16

moze warto bylo by podpiac tymat :looka:
GŮRNY ŚLŮNSK

stan01
Kontakt:

#10 Post autor: stan01 » 5 sie 2007, o 20:24

W związku z wtorkowym spotakniem i trocha napietą sytuacją jaka wśród nos ostatnio panuje, proponuja coś takiego. Wiadomo, jak nos bydzie dosyc sporo może zrobić sie niypotrzebne larmo, kożdy bydzie mioł cos do powiedzynio czy zaproponowanio, a po zakończyniu spotkania, dali niy bydymy wiedzieć na czym stojymy. Dlatego proponuja:
- wybrać spośród nos 2 do 4 kolegów/koleżanek , wtorzy zbierą nasze pytania, postulaty, czy propozycje, tzn. stworzą coś w rodzaju listy "pytań, skarg, zażaleń i propozycji" i przedstawią to członkom Zarządu, o ile sie pojawią,
- kożdy, komu leży coś na sercu, niych napisze o co mu chodzi (tylko niy dublujmy tematów).
Chodzi mi o to, żeby był jakiś ład na tym spotkaniu, a niy odstawiynie wiochy.
Oczywiście podczas dyskusji kożdy mo prawo zabrać głos.
Gdyby ta propozycja została zaakceptowano, to mojymi kandydatami do przedstawiynio naszej "listy" i bezpośredniej dyskusji z Zarządem mogli by być:

1. Niebieska
2. reden
3. gerhat
4. slavo

o ile te osoby bydom mogły być na spotkaniu i wyrażą zgoda.

Jeszcze roz zaznaczom, że to jest tylko moja propozycja.

Gati
Kontakt:

#11 Post autor: Gati » 5 sie 2007, o 21:29

odpowiedni osoby do tego na pewno bydom wyznaczone ;]
[img]http://www.xif.cxc.pl/ruch/8.jpg[/img]

s2c2ur

#12 Post autor: s2c2ur » 5 sie 2007, o 23:19

MNIE NIESTETY NA TYM NIY BYDZIE ALE WYCIONGCIE OD NICH TANSZE BILETY BO KUR..... DOSTANA JAK TAK PRZEZ CALY SEZON BYDZIE A TE KARNETY NIYCH SE W <PIP> WSADZOM :zly: ZLODZIEJE NIE MAJOM KOGO OKRADAC INO KIBICOW

slavo
Kontakt:

#13 Post autor: slavo » 5 sie 2007, o 23:35

Stan dzięki za zaufanie ale dziś nie wiem, czy dam radę w tym terminie. Postaram się być.
Tych co pytali kiedy jutro będę odbierał karnet informuję, że jutro mam zamiar poprosić naszego firmowego prawnika o pismo żądające wydania karnetu za 135 (gdyby bezprawnie domagali się haraczu dla drukarni; czy jak ktoś kupuje bilet na tramwaj za 2,90 to płaci np. jeszcze 50 groszy dla drukarni ?).
Mój karnet ma niby być ??? w czwartek ??

Panteros
Kontakt:

#14 Post autor: Panteros » 6 sie 2007, o 01:49

stan01 pisze:W związku z wtorkowym spotakniem i trocha napietą sytuacją jaka wśród nos ostatnio panuje, proponuja coś takiego. Wiadomo, jak nos bydzie dosyc sporo może zrobić sie niypotrzebne larmo, kożdy bydzie mioł cos do powiedzynio czy zaproponowanio, a po zakończyniu spotkania, dali niy bydymy wiedzieć na czym stojymy. Dlatego proponuja:
- wybrać spośród nos 2 do 4 kolegów/koleżanek , wtorzy zbierą nasze pytania, postulaty, czy propozycje, tzn. stworzą coś w rodzaju listy "pytań, skarg, zażaleń i propozycji" i przedstawią to członkom Zarządu, o ile sie pojawią,
- kożdy, komu leży coś na sercu, niych napisze o co mu chodzi (tylko niy dublujmy tematów).
Chodzi mi o to, żeby był jakiś ład na tym spotkaniu, a niy odstawiynie wiochy.
Oczywiście podczas dyskusji kożdy mo prawo zabrać głos.
Gdyby ta propozycja została zaakceptowano, to mojymi kandydatami do przedstawiynio naszej "listy" i bezpośredniej dyskusji z Zarządem mogli by być:

1. Niebieska
2. reden
3. gerhat
4. slavo

o ile te osoby bydom mogły być na spotkaniu i wyrażą zgoda.

Jeszcze roz zaznaczom, że to jest tylko moja propozycja.
Uważam to za zły pomysł !! Nie ujmując nic wyżej wypomnianym kolegą, pamiętaj o jednym nie każdy kto dużo i mądrze pisze na forum, może w taki sma sposób wypowiadać się w czasie zwykłej dyskusji. Wiadomo że larma nie będzie, ale moim zdaniem zdecydowanie lepsze efekty osiągniemy, gdy dużo osób sie wypowie. Jakby gadała tylko reprezentacja to by się pomyśleli, że kilka osób coś tam sobie wymyśliło !! PozdRawiam
"Bronić Śląskiej ziemi gotów każdy z nas"

rsl_hks
Kontakt:

#15 Post autor: rsl_hks » 6 sie 2007, o 10:26

ROZMAWIAC BEDA PF A NIE LUDZIE KTORZY Z NASZYM KLUBEM MAJA MALO WSPOLNEGO ZADNYCH 4 OSOB NIE BEDZIE !!! PRZYCHODZI EKIPA I MY BEDZIEMY DEBATOWAC W IMIENIU WSZYSTKICH !! A GERHAT JAK PRZYJDZIE TO MU pi*** OKOPIEMY NA DZIEN DOBRY ZA TA NAPINKA NA NECIE . DZIEKUJE ZA UWAGE
Śmierć Konfidentom

ODPOWIEDZ