Karnety jesien 2007

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
rsl_hks
Kontakt:

#406 Post autor: rsl_hks » 4 sie 2007, o 21:56

my ku*** centralnie placimy haracze temu klubowi ZEBY TE ZLODZIEJE je***e DOLOZYLI SIE NAM DO WYJAZDÓW KIEDYS !!
Śmierć Konfidentom

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#407 Post autor: mumin1920 » 4 sie 2007, o 22:04

stan01 pisze: A tak poważnie, to moim zdaniem nie odbierajmy na razie karnetów po 145 zł. Przecież Klub też poniósł pewien wydatek na wydrukowanie tych parę setek karnetów i tak delikatnie mówiąc, niech se je wsadzą tam gdzie wszyscy wiedzą gdzie. Walimy gromadą do Klubu i żądamy zwrotu dychy i zdjęcia. Wiem, że jest to utopia, ale wstrzymajmy sie może z odbiorem karnetów conajmniej do środy.

Po czwarte - zmiana ceny karnetu po zawarciu Umowy słownej. Wpłacając zaliczkę w wysokości 10 zł na karnet, powiedziane było, że zaliczka ta będzie wliczona w cenę karnetu, która na 9 meczy rundy jesiennej wynosi 135 zł. Do dzisiejszego dnia cena to figuruje na stronie głównej Niebieskich.Teraz okazuje się, że to nie tak. Dla mnie 10zł na razie nie robi różnicy, ale nie lubię jak ktoś robi mnie, delikatnie mówiąc, w konia. Mam zamiar nie odebrać karnetu, jak i wielu innych Kibiców, a sprawę zgłosić do Stowarzyszenia Konsumentów Polskich i prosić o zajęcie sie tą sprawą."
jo tak wlasnie robia :] jak sie nic nie zmieni w tej sprawie to nie odbierom karnetu i zamiast na wszystkich szpilach to byda ino na jednym z Wisla Krakow :| chociaz to tyz nie je pewne bo jak udupia bilety po 50zl to dupca :| tyn sezon moze byc specyficzny bo moze byc tak ze zalicza wiecej wyjazdow niz szpilow u siebie :D

Pikasiak
Kontakt:

#408 Post autor: Pikasiak » 5 sie 2007, o 09:04

Dejcie znac kiedy jadymy po szmal i zdiecia . Mom do odebrania za 2 karnety.

bluefil
Kontakt:

#409 Post autor: bluefil » 5 sie 2007, o 10:28

blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
Jeszcze jedna sugestia z mojej strony! Po jaka cholere zdjecia na karnetach?? Jest tylko burdel z tego i same problemy. Poza tym mysle, ze poszloby wiecej karnetow, bo nawet idac na 2-3 szpile na pozostale moglbym dac karnet komus, kto by normalnie na mecz nie poszedl, a on by mi np piwo postawil....
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

wojtas 81

#410 Post autor: wojtas 81 » 5 sie 2007, o 10:34

najpierw we wtorek na spotkanie na Cicho, a potym obejzymy dalyj!!!

seba11122
Kontakt:

#411 Post autor: seba11122 » 5 sie 2007, o 10:36

bluefil pisze:
blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
Jeszcze jedna sugestia z mojej strony! Po jaka cholere zdjecia na karnetach?? Jest tylko burdel z tego i same problemy. Poza tym mysle, ze poszloby wiecej karnetow, bo nawet idac na 2-3 szpile na pozostale moglbym dac karnet komus, kto by normalnie na mecz nie poszedl, a on by mi np piwo postawil....
A co wtedy jak komuś karnet ukradną... Pomyśl....
Czechowice/R\Dziedzice

Awatar użytkownika
m-p
Kontakt:

#412 Post autor: m-p » 5 sie 2007, o 10:56

wojtas 81 pisze:najpierw we wtorek na spotkanie na Cicho, a potym obejzymy dalyj!!!
I tego sie trzymajmy :zly:

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#413 Post autor: jajo » 5 sie 2007, o 13:20

seba11122 pisze:
bluefil pisze:
Paranoja.
to i tak na szpil jzu nie wejdzie..
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Awatar użytkownika
vinc84
Kontakt:

#414 Post autor: vinc84 » 5 sie 2007, o 14:09

http://www.ruch.chorzow.pl/klub_stadion.php

czy przy kupowaniu karnetu mozna powolac sie na oficjalna strone??
GŮRNY ŚLŮNSK

bluefil
Kontakt:

#415 Post autor: bluefil » 5 sie 2007, o 16:09

seba11122 pisze:
bluefil pisze:
Paranoja.
Ac o jak ci karte kredytowa ukradna albo portfel! Tlumaczenie i logika 15 latka!!! Poza tym swoj swojemu nie ukradnie, a jak ukradnie jakis inny kibic, to bedzie nowy narybek:)
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#416 Post autor: Czemps » 5 sie 2007, o 19:07

To tak nie do tematu zrobiolech sie filmik z gierki (pesa 6) jest tam nawet bramka jak grolech ruchem to sie obejrzec mozecie http://youtube.com/watch?v=mT-rDM5XYrI

haRnas
Kontakt:

#417 Post autor: haRnas » 5 sie 2007, o 19:10

Czemps pisze:To tak nie do tematu zrobiolech sie filmik z gierki (pesa 6) jest tam nawet bramka jak grolech ruchem to sie obejrzec mozecie http://youtube.com/watch?v=mT-rDM5XYrI

kuzwa jeszcze po 20 razy do kozdego tymatu to wklej bo malo :/

wy***ac te posty (moj tyz)

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#418 Post autor: Czemps » 5 sie 2007, o 19:23

nie nerwoj sie:P :rotfl:

Niebieska
Kontakt:

#419 Post autor: Niebieska » 6 sie 2007, o 07:56

Mam pytanie, czy ktoś z Was dawał zdjęcie na karnet na płytce niestandardadowe :?: tzn. fragment wycięty z innego zdjęcia, bo ja tak zrobiłam i zastanawiam się czy nie będzie jakiś problemów, na dodatek wycięłam zdjęcie z fety z okazji awansu do ekstraklasy na którym jestem razem z Kingą w strojach firmowych ;) - jak przejdzie przynajmniej nikt mi nie powie, że nie mogę wejść z córeczką, jak ona również będzie na karnecie - ale coś czuję, że mogą być z tym problemy jak z wszystkim w tym klubie.

W każdym razie zdjęcia nie mam a do fotografa mi nie po drodze, więc jak będzie trzeba to i tak zrobię je cyfrówką.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

gregor
Kontakt:

#420 Post autor: gregor » 6 sie 2007, o 08:37

Niebieska pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was dawał zdjęcie na karnet na płytce niestandardadowe :?: tzn. fragment wycięty z innego zdjęcia, bo ja tak zrobiłam i zastanawiam się czy nie będzie jakiś problemów, na dodatek wycięłam zdjęcie z fety z okazji awansu do ekstraklasy na którym jestem razem z Kingą w strojach firmowych ;) - jak przejdzie przynajmniej nikt mi nie powie, że nie mogę wejść z córeczką, jak ona również będzie na karnecie - ale coś czuję, że mogą być z tym problemy jak z wszystkim w tym klubie.

W każdym razie zdjęcia nie mam a do fotografa mi nie po drodze, więc jak będzie trzeba to i tak zrobię je cyfrówką.
jo jeszcze nie odebrołech swojego ale z tego co mi kumpel godoł to karnety są do dupy zdjecia nie wyrazne a łon na swoim mioł zdjecie kogoś innego. Wiec mozesz sie zdziwić :zdziwko:
[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]

ODPOWIEDZ