Karnety jesien 2007
-
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
jo tak wlasnie robiastan01 pisze: A tak poważnie, to moim zdaniem nie odbierajmy na razie karnetów po 145 zł. Przecież Klub też poniósł pewien wydatek na wydrukowanie tych parę setek karnetów i tak delikatnie mówiąc, niech se je wsadzą tam gdzie wszyscy wiedzą gdzie. Walimy gromadą do Klubu i żądamy zwrotu dychy i zdjęcia. Wiem, że jest to utopia, ale wstrzymajmy sie może z odbiorem karnetów conajmniej do środy.
Po czwarte - zmiana ceny karnetu po zawarciu Umowy słownej. Wpłacając zaliczkę w wysokości 10 zł na karnet, powiedziane było, że zaliczka ta będzie wliczona w cenę karnetu, która na 9 meczy rundy jesiennej wynosi 135 zł. Do dzisiejszego dnia cena to figuruje na stronie głównej Niebieskich.Teraz okazuje się, że to nie tak. Dla mnie 10zł na razie nie robi różnicy, ale nie lubię jak ktoś robi mnie, delikatnie mówiąc, w konia. Mam zamiar nie odebrać karnetu, jak i wielu innych Kibiców, a sprawę zgłosić do Stowarzyszenia Konsumentów Polskich i prosić o zajęcie sie tą sprawą."
![Kwadratowy :]](./images/smilies/splash.gif)

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeszcze jedna sugestia z mojej strony! Po jaka cholere zdjecia na karnetach?? Jest tylko burdel z tego i same problemy. Poza tym mysle, ze poszloby wiecej karnetow, bo nawet idac na 2-3 szpile na pozostale moglbym dac karnet komus, kto by normalnie na mecz nie poszedl, a on by mi np piwo postawil....blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
-
- Kontakt:
A co wtedy jak komuś karnet ukradną... Pomyśl....bluefil pisze:Jeszcze jedna sugestia z mojej strony! Po jaka cholere zdjecia na karnetach?? Jest tylko burdel z tego i same problemy. Poza tym mysle, ze poszloby wiecej karnetow, bo nawet idac na 2-3 szpile na pozostale moglbym dac karnet komus, kto by normalnie na mecz nie poszedl, a on by mi np piwo postawil....blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
Czechowice/R\Dziedzice
- m-p
- Kontakt:
- jajo
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
to i tak na szpil jzu nie wejdzie..seba11122 pisze:A co wtedy jak komuś karnet ukradną... Pomyśl....bluefil pisze:Jeszcze jedna sugestia z mojej strony! Po jaka cholere zdjecia na karnetach?? Jest tylko burdel z tego i same problemy. Poza tym mysle, ze poszloby wiecej karnetow, bo nawet idac na 2-3 szpile na pozostale moglbym dac karnet komus, kto by normalnie na mecz nie poszedl, a on by mi np piwo postawil....blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...
- vinc84
- Kontakt:
http://www.ruch.chorzow.pl/klub_stadion.php
czy przy kupowaniu karnetu mozna powolac sie na oficjalna strone??
czy przy kupowaniu karnetu mozna powolac sie na oficjalna strone??
GŮRNY ŚLŮNSK
-
- Kontakt:
Ac o jak ci karte kredytowa ukradna albo portfel! Tlumaczenie i logika 15 latka!!! Poza tym swoj swojemu nie ukradnie, a jak ukradnie jakis inny kibic, to bedzie nowy narybek:)seba11122 pisze:A co wtedy jak komuś karnet ukradną... Pomyśl....bluefil pisze:Jeszcze jedna sugestia z mojej strony! Po jaka cholere zdjecia na karnetach?? Jest tylko burdel z tego i same problemy. Poza tym mysle, ze poszloby wiecej karnetow, bo nawet idac na 2-3 szpile na pozostale moglbym dac karnet komus, kto by normalnie na mecz nie poszedl, a on by mi np piwo postawil....blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
w zadnej lidze RUCHu sie nie wstydze!
- Czemps
- Kontakt:
To tak nie do tematu zrobiolech sie filmik z gierki (pesa 6) jest tam nawet bramka jak grolech ruchem to sie obejrzec mozecie http://youtube.com/watch?v=mT-rDM5XYrI
-
- Kontakt:
Czemps pisze:To tak nie do tematu zrobiolech sie filmik z gierki (pesa 6) jest tam nawet bramka jak grolech ruchem to sie obejrzec mozecie http://youtube.com/watch?v=mT-rDM5XYrI
kuzwa jeszcze po 20 razy do kozdego tymatu to wklej bo malo

wy***ac te posty (moj tyz)
- Czemps
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Mam pytanie, czy ktoś z Was dawał zdjęcie na karnet na płytce niestandardadowe
tzn. fragment wycięty z innego zdjęcia, bo ja tak zrobiłam i zastanawiam się czy nie będzie jakiś problemów, na dodatek wycięłam zdjęcie z fety z okazji awansu do ekstraklasy na którym jestem razem z Kingą w strojach firmowych
- jak przejdzie przynajmniej nikt mi nie powie, że nie mogę wejść z córeczką, jak ona również będzie na karnecie - ale coś czuję, że mogą być z tym problemy jak z wszystkim w tym klubie.
W każdym razie zdjęcia nie mam a do fotografa mi nie po drodze, więc jak będzie trzeba to i tak zrobię je cyfrówką.

W każdym razie zdjęcia nie mam a do fotografa mi nie po drodze, więc jak będzie trzeba to i tak zrobię je cyfrówką.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
jo jeszcze nie odebrołech swojego ale z tego co mi kumpel godoł to karnety są do dupy zdjecia nie wyrazne a łon na swoim mioł zdjecie kogoś innego. Wiec mozesz sie zdziwićNiebieska pisze:Mam pytanie, czy ktoś z Was dawał zdjęcie na karnet na płytce niestandardadowetzn. fragment wycięty z innego zdjęcia, bo ja tak zrobiłam i zastanawiam się czy nie będzie jakiś problemów, na dodatek wycięłam zdjęcie z fety z okazji awansu do ekstraklasy na którym jestem razem z Kingą w strojach firmowych
- jak przejdzie przynajmniej nikt mi nie powie, że nie mogę wejść z córeczką, jak ona również będzie na karnecie - ale coś czuję, że mogą być z tym problemy jak z wszystkim w tym klubie.

[img]http://republika.pl/zamkowa/Ruch/69.gif[/img]