Karnety jesien 2007

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
ODPOWIEDZ
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dymitr13
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#391 Post autor: dymitr13 » 4 sie 2007, o 10:11

Chopy we wtorek wszyscy na Cichej!!!!!!!!!!! :zly: :zly: :zly: :zly:

Paveel
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#392 Post autor: Paveel » 4 sie 2007, o 10:14

A kaj idzie odebrać te karnety??
Ruchu nasz ukochany
My Wspieramy zawsze Cie
Głośny doping, mecz wygrany
To dziś dla nas liczy się ...

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#393 Post autor: Czemps » 4 sie 2007, o 10:16

mumin1920 ty mozesz o 17 a kasa czynno jest do 16 ... ;)

[ Dodano: Sob 04 Sie, 2007 ]
tam jak sie idzie po tych schodach to do gory i chyba to jest pokoj 204 czy 205. :] .

kolend

#394 Post autor: kolend » 4 sie 2007, o 11:08

pewnie skończy się na tym, że nie dowiemy się kto dokładnie za tym stoi, a zostanie wydany komunikat, że nieporozumieniem było to, iż na początku nikt nie podał, iż karnet kosztuje 135 + 10...

sie nie dziwie wcale, że nam wniosku licencyjnego nie chcieli przyjąć, skoro dla działaczy zbyt trudnym jest podanie cen karnetów do wiadomości publicznej :/

a propos - czy ktoś beknął za chujowo napisany wniosek licencyjny???

czaRceli
Kontakt:

#395 Post autor: czaRceli » 4 sie 2007, o 11:38

Karnet w dniu dzisiejszym odebrany, oczywiscie przy siedmiu zamówionych w czerwcu jednego nie było i odbiór w czwartek (dla tych co sie wybieraja lepiej zadzwonić do klubu i sie upewnią czy jest). Chciałbym poruszyc inny wątek niz cena. Pytanie do Pani prezes lub osoby odpowiedzialnej za szate graficzną
-co ma wspolnego stadion Śląski(który widnieje na karnecie) do naszego ukochanego klubu ????? :zly:

FAROW
Kontakt:

#396 Post autor: FAROW » 4 sie 2007, o 11:58

Śląski jest w tym samym mieście :]

Niebieska
Kontakt:

#397 Post autor: Niebieska » 4 sie 2007, o 12:39

No to ładnie ... po ostatnim telefonie do klubu myślałam, że ktoś tam wreszcie przejrzał na oczy, przynajmniej częściowo ale widać nie - jeśli Kinga i jej rówieśnicy mają wchodzić za darmo to dziurę trzeba czymś załatać, kolejna podwyżka cen biletów nie przejdzie, no to może karnety, teraz znaleźć pretekst i gotowe.

A najgorsze jest to, że idąc odebrać karnet co można zrobić - tzn. są dwa wyjścia dopłacić tą dychę i wziąć karnet lub zrezygnować, można też nawrzucać pani od karnetów, tylko co ona winna - jej pewnie też nie jest do śmiechu zbierać za swoich szefów, którzy siedzą schowani w swoich biurach. Paranoja - ciekawe czy przyjdą na spotkanie.

Tak czy siak my specjalnego wyjścia nie mamy, bo liczy się dla nas Ruch i dla wielu każda złotówka, więc nawet jeśli zysk na karnecie nie będzie specjalnie duży to i tak wielu go kupi. Np. ja co prawda jeszcze nie mam zamówionego ale mam zamiar zrobić to w tym tygodniu, tylko ciekawe jaką mi podają cenę :dontgetit:
Ostatnio zmieniony 4 sie 2007, o 12:44 przez Niebieska, łącznie zmieniany 1 raz.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
Wolin
Kontakt:

#398 Post autor: Wolin » 4 sie 2007, o 12:40

Buger z tymi cenami to był przykład tylko na Crakovi tez puchary sa za darmo. A co do wadzenia jo mom 16 lot jak sie zaczna wadzic wysmieje mnie w pysk i powie ze karnetu nie musza odebrac i bedzie tyle mom nadzieja ze do soboty sie wyjasnie bo w tedy odbierom go i mom nadziej ze zaplaca 125zł

blizniak

#399 Post autor: blizniak » 4 sie 2007, o 13:16

jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.

kolend

#400 Post autor: kolend » 4 sie 2007, o 14:19

blizniak pisze:jo te cyny jakoś przełkna.ale dzisiej pojechołch po karnet a tam zaś bajzel nazwisko moje a zdjęcie jakiegoś bajtla .to sie w pale niemieści.A potym ta godka że wszyscy są winni yno nie oni najpiyrw że dziołszki co przijmowały sie pomyliły potym że w drukarni a najlepsze że dołech im poprzedni karnek kaj koło zdięcia jak byk stoło moje imie i nazwisko.
Paranoja.
czyli teraz musisz zaplacic kolejna dyche na drukarnie, doniesc zdjecie i czekac 2 miesiace na nowy :D

Lofs
Kontakt:

#401 Post autor: Lofs » 4 sie 2007, o 14:46

Lepi te karnety odebrać jak najszybciej, bo jak przyjdymy w poniedziałek to nom powiedzą że są po 155 zł, bo jeszcze trza zapłcić za benzynę dla pana Mietka, który przywiózł je z drukarni.
Panie, zmiłuj się nad nami...

Awatar użytkownika
jajo
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#402 Post autor: jajo » 4 sie 2007, o 15:39

czaRceli pisze: Chciałbym poruszyc inny wątek niz cena. Pytanie do Pani prezes lub osoby odpowiedzialnej za szate graficzną
-co ma wspolnego stadion Śląski(który widnieje na karnecie) do naszego ukochanego klubu ????? :zly:
mielismy juz na kalendarzu kibicow Jagiellonii, wiec stadion slaski nie powinien az tak mocno szokowac :wstyd:
wieRzę, że coś co trwało tyle lat, nie da się zdmuchnąć tak jak domek z kart...

Siemce_R
Kontakt:

#403 Post autor: Siemce_R » 4 sie 2007, o 17:02

Gdzie wy na karnecie maci stadion Śląski ??

Awatar użytkownika
gnz
Kontakt:

#404 Post autor: gnz » 4 sie 2007, o 17:40

jaki by to nie byl stadion to i tak jest smiechu warte ze nie dali naszego...

stan01
Kontakt:

#405 Post autor: stan01 » 4 sie 2007, o 20:48

Przy takiej "profesjonalnej działalności" naszego Zarządu może dojść do takiej sytuacji, że jak przyjdzie grać jesienią na Śląskim z powodu braku podgrzewanej murawy, to tym którzy mają karnety każą dopłacić może 10, a może 20 zł, bo gramy na stadionie narodowym.
A tak poważnie, to moim zdaniem nie odbierajmy na razie karnetów po 145 zł. Przecież Klub też poniósł pewien wydatek na wydrukowanie tych parę setek karnetów i tak delikatnie mówiąc, niech se je wsadzą tam gdzie wszyscy wiedzą gdzie. Walimy gromadą do Klubu i żądamy zwrotu dychy i zdjęcia. Wiem, że jest to utopia, ale wstrzymajmy sie może z odbiorem karnetów conajmniej do środy.

A do Zarządu wysłałem na razie takiego e-mila. Może to i gupie, ale co w sobota o ty porze przyjść do głowy człowiekowi może? Ciekawe co i czy wogóle mi odpiszą?

"Witam. Jako Kibic Niebieskich, od ponad 50 lat uważam, że mam prawo do wyrażenia mojego zdania i opinii na temat działalności Zarządu Ruchu Chorzów.
To co ostatnio wyprawia Zarząd Niebieskich to wg mnie żenada. Czy tak działa Klub z taką tradycją i z aspiracjami Klubu profesjonalnego???
Po pierwsze - przygotowanie materiałów w celu otrzymania licencji, wg mnie ktoś za to powinien "beknąć".
Po drugie - niczym nie uzasadnione podwyzki cen biletów, szczególnie dla młodzieży i kobiet.
Po trzecie - wymyślenie karnetów w różnych sektorach dla młodzieży, kobiet i innych Kibiców. (przykładowo: mąż, żona i bajtel), najbardziej bzdurny wymysł.
- sektor 9 - dla dzieci i młodzieży do 14 lat - 45 PLN
- sektor 1 - dla kobiet - 90 PLN
- pozostałe sektory (2, 5, 6 i 7) - 135 zł.
Po czwarte - zmiana ceny karnetu po zawarciu Umowy słownej. Wpłacając zaliczkę w wysokości 10 zł na karnet, powiedziane było, że zaliczka ta będzie wliczona w cenę karnetu, która na 9 meczy rundy jesiennej wynosi 135 zł. Do dzisiejszego dnia cena to figuruje na stronie głównej Niebieskich.Teraz okazuje się, że to nie tak. Dla mnie 10zł na razie nie robi różnicy, ale nie lubię jak ktoś robi mnie, delikatnie mówiąc, w konia. Mam zamiar nie odebrać karnetu, jak i wielu innych Kibiców, a sprawę zgłosić do Stowarzyszenia Konsumentów Polskich i prosić o zajęcie sie tą sprawą."

I jeszcze jeden punkt dopisałem do tego e-mila:

PS. Przepraszam, ale o jeszcze, conajmniej jednym, zapomniałem.
Po piąte - informacja na temat meczy. W ubiegłą sobotę telefonicznie pytałem w sekretariacie o mecz na Stadionie Śląskim w ramach młodzieżowej OE. Otrzymałem informację, że mecz jest bez udziału publiczności. Parę godzin po meczu z internetu dowiaduję się, że na meczu było conajmnie 700 osób i był to rekord frekwencji w tych rozgrywkach.

Wielkie dzięki dla Zarządu.

ODPOWIEDZ