Bojkot szpilu z Sosnowcem

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
blueboy

#16 Post autor: blueboy » 3 sie 2007, o 22:14

jo bych proponowol zeby stac pod kasami i nie wchodzic na stadion !!

rumcajs_79
Kontakt:

#17 Post autor: rumcajs_79 » 3 sie 2007, o 22:50

cza pogodac z panem K. i zoboczyc co on mo do powiedzenia a potem myslec dopiero o czyms wiecej!
[url=http://imageshack.us][img]http://img86.imageshack.us/img86/4302/tgah5.jpg[/img][/url]

[color=blue]WE ARE THE BEST AND FUCK THE REST[/color]

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#18 Post autor: Slawko » 3 sie 2007, o 23:22

Jestem za.
Ruch to My a nie jakas przypadkowa panienka jako pani prezes.

Moze jak zobaczy 3tys na szpilu z sosnowcem to zmieni zdanie?
Trzeba cos zrobic zeby idioci w zarzadzie wiedzieli ze zj***li sprawe.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
Czemps
Kontakt:

#19 Post autor: Czemps » 3 sie 2007, o 23:30

Dla mnie poswiecienie meczu z syfnowcem na bojkot to glupi pomysl po 1 bo to 1 mecz w Oe u nos i to jeszcze z nimi...trzeba pomoc naszym grajka wyrac szil glosnym dopingiem a bojkot moze nic nie dac...a stracimy tylko fajny szpil... :wstyd: :wstyd: :| :/

Awatar użytkownika
SzaRlin
Kontakt:

#20 Post autor: SzaRlin » 3 sie 2007, o 23:41

Bojkot? Duzo argumentów za, tyla samo argumentów na nie.

RUCH to MY, KIBICE, a nie prezes z dabrowy czy czeladzi, abo były dyr. legii. i FSO. RUCH TO MY, i to własnie MY są najwieksza siła tego klubu. Zawodnicy nie są niczemu winni, a to własnie ich momy wspierac na meczu i być z nimi a nie z zarzadem.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]

wili89
Kontakt:

#21 Post autor: wili89 » 3 sie 2007, o 23:45

Jak działacze na pierwszym szpilu zobaczą wiela osób przyjdzie to na bank coś zmienią, nawet bez bojkotu bydzie mało ludu. Ponad rok temu 25 zł to były dwa normalne bilety i paczka cygaret, a teraz ? Coś trzeba zrobić. Miejmy nadzieje, ze rozmowa z Klimkiem coś da, jak nie to nie ma wyboru. BOJKOT !

PhAnToM

#22 Post autor: PhAnToM » 3 sie 2007, o 23:58

ciulski miech... kozdy mondy na forum... a przidzie co do czego to abo nie przidziecie abo niy bydziecie nic godac i wielce mi bojkot :/ tysz sie z tymi 25zl niy zgadzom, ale na chopski rozum.... cza isc centralnie jak sie to godo- ciulonć w ryj a nie po brzuchu
napisac pismo do zarzadu ze zondomy tanszych biletow itp... bo godanie na forum hu** zmieni. one i tak tego nie czytajom, abo czytajom ino to co chcom... amyn

johh

#23 Post autor: johh » 4 sie 2007, o 01:41

Powiem szczerze kupuja karnet na gorna i mnie wali 10 w ta czy tamta ale wk...a mnie jak ciulaja ludzi. Ruch to moj klub ktoremu zech zawsze kibicowol nawet jak chodzilo na szpile 1000 - 2000 ludzi ale jak juz swoich wlasnych kibicow zaczynaja ciulac to musza sie zastanowic czy to dalej moj klub. Bylem przeciw nie cenom ale braku znizek dla mlodzikow kierzy zaczynaja kibicowac i u kierych moze byc rzeczywiscie ciezko z kasa na mecze.
Dla naszych kiboli z Niemiec - jo zech nigdzie na stacji w polsce nie widziol bajtla 15-16 lat kiery by pracowol w obojetnie w jakim charakterze. To tyla w temacie pracy dla mlodzikow w Polsce.

Nethoni
Kontakt:

#24 Post autor: Nethoni » 4 sie 2007, o 07:18

[url=http://www.fcrsl.rox.pl][img]http://tipsy.elsat.net.pl/Foto/bb/baner.gif[/img][/url]

aruna18
Kontakt:

#25 Post autor: aruna18 » 4 sie 2007, o 07:49

jo jest za bojkotem meczu z gorolami niech zarzad wie ze kibice tez maja swoje racje mowiac o cenach biletow i karnetow

pestka1920

#26 Post autor: pestka1920 » 4 sie 2007, o 08:18

szkoda godac :/ robia nos za ciula jak ino chca :zly:

marcim

#27 Post autor: marcim » 4 sie 2007, o 09:48

Jeżeli jest to prawda z tymi karnetami to niestety ale również rezygnuje z niego!!! Niech oddają tę dychę i wy***rdala.ć ....!!! Teraz już wiadomo jest dlaczego tak długo musieliśmy czekać na te śmieszne karnety,musieli mieć więcej czasu żeby wszystko sobie policzyć(zobaczyć jakie będzie zainteresowanie itd).Ja bym był za tym żeby stać pod stadionem,a nie tam jakiś brak dopingu,czy nie wywieszać flag.Od razu ostro pojechać z nimi,niech wiedzą że Ruch to my Kibice i muszą się z nami liczyć.Z tymi cenami to im się porąbało w tych łepetynach,owszem ja mogę zapłacić te 25 zł za bilet,ale chcę oglądać mecz w komfortowych warunkach.Chcę mieć z każdego miejsca na trybunach dobrą widoczność,chcę mieć dach nad głową.Niech zacni członkowie naszego pseudo zarządu choć raz wybiorą się obejrzeć mecz z za bramki w pół mroku i przy padającym deszczu.Jestem bardzo ciekaw czy drugi raz byli by w stanie wydać 25 zł na bilet??? Oczywiście nie biorę pod uwagę pójścia na mecz np.z synem,czy wnukiem lub he he z całą rodziną,tak jak oni by chcieli !!!

COBRA

#28 Post autor: COBRA » 4 sie 2007, o 10:13

Jestem jak najbardziej za bojkotem bo to co ostatnio dzieje sie w klubie wola o pomste do nieba istny burdel!Jeden mecz mozna poswiecic jak zobacza jak wyglada pusty stadion moze zmadrzeja.Watpie zeby rozmowy z Klimkiem cos daly.

Bykowina1920

#29 Post autor: Bykowina1920 » 4 sie 2007, o 10:31

najlepi poczekac do Klimka i mu pedziec abo leszpe pelne trybuny niz 2 max3 tys ludzi :zly:

Awatar użytkownika
radzion
Kontakt:

#30 Post autor: radzion » 4 sie 2007, o 11:18

Wszystko zalezy od spotkania z klimkiem wkurwio mie to ze teroz niszcza to na co tak dugo razem pracowalismy.protest musi byc ale nie taki ktory uderzy w pilkarzy.zreszta kiedys spiewalismy:chu... Z dzialaczami niebiescy jestesmy z wami.i tak powinno byc

Zablokowany