Bojkot szpilu z Sosnowcem
-
- Kontakt:
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Czemps
- Kontakt:
- SzaRlin
- Kontakt:
Bojkot? Duzo argumentów za, tyla samo argumentów na nie.
RUCH to MY, KIBICE, a nie prezes z dabrowy czy czeladzi, abo były dyr. legii. i FSO. RUCH TO MY, i to własnie MY są najwieksza siła tego klubu. Zawodnicy nie są niczemu winni, a to własnie ich momy wspierac na meczu i być z nimi a nie z zarzadem.
RUCH to MY, KIBICE, a nie prezes z dabrowy czy czeladzi, abo były dyr. legii. i FSO. RUCH TO MY, i to własnie MY są najwieksza siła tego klubu. Zawodnicy nie są niczemu winni, a to własnie ich momy wspierac na meczu i być z nimi a nie z zarzadem.
[img]http://i29.tinypic.com/2lm9s7b.jpg[/img] [img]http://i26.tinypic.com/zj9j4h.jpg[/img]
-
- Kontakt:
Jak działacze na pierwszym szpilu zobaczą wiela osób przyjdzie to na bank coś zmienią, nawet bez bojkotu bydzie mało ludu. Ponad rok temu 25 zł to były dwa normalne bilety i paczka cygaret, a teraz ? Coś trzeba zrobić. Miejmy nadzieje, ze rozmowa z Klimkiem coś da, jak nie to nie ma wyboru. BOJKOT !
ciulski miech... kozdy mondy na forum... a przidzie co do czego to abo nie przidziecie abo niy bydziecie nic godac i wielce mi bojkot
tysz sie z tymi 25zl niy zgadzom, ale na chopski rozum.... cza isc centralnie jak sie to godo- ciulonć w ryj a nie po brzuchu
napisac pismo do zarzadu ze zondomy tanszych biletow itp... bo godanie na forum hu** zmieni. one i tak tego nie czytajom, abo czytajom ino to co chcom... amyn

napisac pismo do zarzadu ze zondomy tanszych biletow itp... bo godanie na forum hu** zmieni. one i tak tego nie czytajom, abo czytajom ino to co chcom... amyn
Powiem szczerze kupuja karnet na gorna i mnie wali 10 w ta czy tamta ale wk...a mnie jak ciulaja ludzi. Ruch to moj klub ktoremu zech zawsze kibicowol nawet jak chodzilo na szpile 1000 - 2000 ludzi ale jak juz swoich wlasnych kibicow zaczynaja ciulac to musza sie zastanowic czy to dalej moj klub. Bylem przeciw nie cenom ale braku znizek dla mlodzikow kierzy zaczynaja kibicowac i u kierych moze byc rzeczywiscie ciezko z kasa na mecze.
Dla naszych kiboli z Niemiec - jo zech nigdzie na stacji w polsce nie widziol bajtla 15-16 lat kiery by pracowol w obojetnie w jakim charakterze. To tyla w temacie pracy dla mlodzikow w Polsce.
Dla naszych kiboli z Niemiec - jo zech nigdzie na stacji w polsce nie widziol bajtla 15-16 lat kiery by pracowol w obojetnie w jakim charakterze. To tyla w temacie pracy dla mlodzikow w Polsce.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jeżeli jest to prawda z tymi karnetami to niestety ale również rezygnuje z niego!!! Niech oddają tę dychę i wy***rdala.ć ....!!! Teraz już wiadomo jest dlaczego tak długo musieliśmy czekać na te śmieszne karnety,musieli mieć więcej czasu żeby wszystko sobie policzyć(zobaczyć jakie będzie zainteresowanie itd).Ja bym był za tym żeby stać pod stadionem,a nie tam jakiś brak dopingu,czy nie wywieszać flag.Od razu ostro pojechać z nimi,niech wiedzą że Ruch to my Kibice i muszą się z nami liczyć.Z tymi cenami to im się porąbało w tych łepetynach,owszem ja mogę zapłacić te 25 zł za bilet,ale chcę oglądać mecz w komfortowych warunkach.Chcę mieć z każdego miejsca na trybunach dobrą widoczność,chcę mieć dach nad głową.Niech zacni członkowie naszego pseudo zarządu choć raz wybiorą się obejrzeć mecz z za bramki w pół mroku i przy padającym deszczu.Jestem bardzo ciekaw czy drugi raz byli by w stanie wydać 25 zł na bilet??? Oczywiście nie biorę pod uwagę pójścia na mecz np.z synem,czy wnukiem lub he he z całą rodziną,tak jak oni by chcieli !!!
-
- radzion
- Kontakt: