Wizytówka Chorzowskiego Ruchu

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

Wizytówka Chorzowskiego Ruchu

#1 Post autor: milanos » 30 lip 2007, o 03:02

Oto reportaż Magazynu Orange Ekstraklasa o "Niebieskich":

http://pl.youtube.com/watch?v=XCtPmIdD0qI

Według mnie TVN sie postarał :)
Obrazek

staRvin
Kontakt:

#2 Post autor: staRvin » 30 lip 2007, o 06:35

no fane :D moze ktos wciepnoc caly magazyn OE na jakis serwer? albo przynajmij te fragmenty co godali o Ruchu? po szpilu no i po tyj prezentacji :> byda wdzieczny boch ni mogl ogladac moe a mi fes zalezy

seba11122
Kontakt:

#3 Post autor: seba11122 » 30 lip 2007, o 08:03

Super wizytówka !!! :)

A tu mam filmik przedstawiający, jak szybko byśmy jechali do Warszawy gdybyśmy licencji nie dostali. ;) ;) ;) :)

http://pl.youtube.com/watch?v=Wgx_DClu4 ... ed&search= :)
Czechowice/R\Dziedzice

aruna18
Kontakt:

#4 Post autor: aruna18 » 30 lip 2007, o 11:24

to sie panowie z tvn postarali fajny reportaz na temat Ruchu i ta wypowiedz Kutza o elwrach :)

Lukasz_R_Sl

#5 Post autor: Lukasz_R_Sl » 30 lip 2007, o 12:38

:) Tradycja bez Konca!!! SUPER :oczami:

Awatar użytkownika
Szafar21
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#6 Post autor: Szafar21 » 30 lip 2007, o 12:44

No faktycznie tvn sie postarał ;) Świetnie się to oglądało :D

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#7 Post autor: spyru » 30 lip 2007, o 14:04

Nic nie mówili ciekawego. Generalnie to zasługa tego że Groclin grał słabo :zly: Tak przynajmniej Wegrzyn mówił.
I że ŁKS obok benjaminków bedzie sie bronił przed spadkiem.
Czyli w nas nie wierzą :/
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Pavlique
Kontakt:

#8 Post autor: Pavlique » 30 lip 2007, o 14:07

I dobrze bydom jeszcze gorzij wyglondać jak ś niymi pojadymy!!!!! :hyhy:
I'm a man who walks alone

domin11hks
Kontakt:

#9 Post autor: domin11hks » 30 lip 2007, o 14:10

no raczej za duzo w studio nie mowili o Ruchu :)
ale jeszcze beda gadac jak katarynki :hyhy:

Awatar użytkownika
wolfik
Kontakt:

#10 Post autor: wolfik » 30 lip 2007, o 14:20

Nie sa przygtowani do mowienia o Ruchu, moga ladnie opowiadac o Legii, Groclinie, Bełchatowie, Zagłebiu. Ale co sie dzieje i kto gra w Ruchu to za bardzo nie wiedzieli. Moze to i nawet lepiej ;)
Jest mi bardzo przykro, że o moim ukochanym klubie, po ostatnim meczu mówi się nie w kontekście wydarzeń na boisku, a chuligańskich wybryków – mówi ikona „Niebieskich” Gerard Cieślik. Ci ludzie nie są prawdziwymi sympatykami Ruchu i nie zależy im na sportowych sukcesach. Mam nadzieję, że poniosą konsekwencje swojego zachowania i zostaną objęci zakazem stadionowym. Chcę też dodać, że prawdziwi kibice Ruchu, to osoby, które wspierają swój klub, utożsamiają się z nim i nie narażają go na utratę dobrego imienia i niepotrzebne koszty.

sylwiiis

#11 Post autor: sylwiiis » 30 lip 2007, o 21:13

nie wiedzieli, ale i tak im to zajefajnie wyszlo:)

sebaro
Kontakt:

#12 Post autor: sebaro » 31 lip 2007, o 10:16

wolfik pisze:Nie sa przygtowani do mowienia o Ruchu, moga ladnie opowiadac o Legii, Groclinie, Bełchatowie, Zagłebiu. Ale co sie dzieje i kto gra w Ruchu to za bardzo nie wiedzieli. Moze to i nawet lepiej ;)
Zgadzam się. Staram się, że każdym razem oglądać ten program i stwierdzam,że wychwalanie Legii idzie im lepiej niż Szpakowskiemu :hyhy: Pamiętam też - jak w tamtym sezonie komentowano skróty meczów na Łazienkowskiej i Bułgarskiej.
To co powiedzieli redaktorzy :
1. Legia - bardzo dobry mecz, zasłużone zwycięstwo, wspaniała publiczność i w ogóle super , ochy i achy
2. Lech - słaby mecz a drużynę kolejarza żegnały gwizdy
To co zobaczyłem na skrótach :
1. Legia - wymęczone zwycięstwo a podczas schodzenia piłkarzy do szatni słyszałem gwizdy !!!
2. Lech - jak zwykle frekwencja w okolicach kilkunastu tysięcy, wspaniały doping i żadnych gwizdów !!!
To przestaje być już śmieszne , to jest żałosne.
Tak samo notoryczne wałkowanie tematu Bełchatowa, Grodziska i Korony - o pozostałych zespołach bardzo krótkie wręcz lakoniczne wzmianki.
Ubawiłem się jednak ostatnio jak Tomczak "je***" te wszystkie małomiasteczkowe kluby, że nie widzi dla nich przyszłości a Pietrasiak z Bełchatowa raczej nie bardzo wiedział co odpowiedzieć.
[quote="buli19R20"]...7.To mnie najbardziej wzruszyło jada w banie a tu wlazi chop z dzieckiem (5/6 lat) bajtel koszuleczka Ruch-u na czole R lica wymalowane na bioło-niebiesko. POPROSTU COS PIEKNEGO. ...
[/quote]

Awatar użytkownika
L.G
Kontakt:

#13 Post autor: L.G » 31 lip 2007, o 10:24

E tam. Teraz to się upajają za***istym Czesiem "co ja to nie jestem" Michniewiczem. I choć po jednym Zagłębiu jeździyli jak po łysek kobyle w związku z korupcją. To o drugim na tyn tymat ani pary z ust. Diamynty - sramenty, och, ach cóż za gra ?? Pogrom Widzewa. Ble ble ble
słowym - jesteśmy klubym zmarnowanych szans :-(

scanerboy

#14 Post autor: scanerboy » 31 lip 2007, o 10:34

sebaro pisze:
wolfik pisze:Nie sa przygtowani do mowienia o Ruchu, moga ladnie opowiadac o Legii, Groclinie, Bełchatowie, Zagłebiu. Ale co sie dzieje i kto gra w Ruchu to za bardzo nie wiedzieli. Moze to i nawet lepiej ;)
Zgadzam się. Staram się, że każdym razem oglądać ten program i stwierdzam,że wychwalanie Legii idzie im lepiej niż Szpakowskiemu :hyhy: Pamiętam też - jak w tamtym sezonie komentowano skróty meczów na Łazienkowskiej i Bułgarskiej.
To co powiedzieli redaktorzy :
1. Legia - bardzo dobry mecz, zasłużone zwycięstwo, wspaniała publiczność i w ogóle super , ochy i achy
2. Lech - słaby mecz a drużynę kolejarza żegnały gwizdy
To co zobaczyłem na skrótach :
1. Legia - wymęczone zwycięstwo a podczas schodzenia piłkarzy do szatni słyszałem gwizdy !!!
2. Lech - jak zwykle frekwencja w okolicach kilkunastu tysięcy, wspaniały doping i żadnych gwizdów !!!
To przestaje być już śmieszne , to jest żałosne.
Tak samo notoryczne wałkowanie tematu Bełchatowa, Grodziska i Korony - o pozostałych zespołach bardzo krótkie wręcz lakoniczne wzmianki.
Ubawiłem się jednak ostatnio jak Tomczak "je***" te wszystkie małomiasteczkowe kluby, że nie widzi dla nich przyszłości a Pietrasiak z Bełchatowa raczej nie bardzo wiedział co odpowiedzieć.
To jest nawet zrozumiałe. W końcu redaktorzy TVN i piłkarze Legii mają płacone z tej samej kasy. Dziwi tylko jedno, robią to na tyle mało dyskretnie, ze widzowie to widzą, czego efektem najpierw jest wkurzenie, potem smiech a na końcu totalne olewanie i ogólna niechęć do wszystkiego co warszawskie. Nie zmienia to faktu, że jeśli chcemy aby o nas mowiono, przede wszystkim musimy sami się o to postarać - temat o tzw. "medialności" już był.

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: L-o » 31 lip 2007, o 10:57

scanerboy, lonymu chyba lazilo o studio C+ ;) w magazynie Liga+Extra

ODPOWIEDZ