http://pl.youtube.com/watch?v=XCtPmIdD0qI
Według mnie TVN sie postarał

Zgadzam się. Staram się, że każdym razem oglądać ten program i stwierdzam,że wychwalanie Legii idzie im lepiej niż Szpakowskiemuwolfik pisze:Nie sa przygtowani do mowienia o Ruchu, moga ladnie opowiadac o Legii, Groclinie, Bełchatowie, Zagłebiu. Ale co sie dzieje i kto gra w Ruchu to za bardzo nie wiedzieli. Moze to i nawet lepiej
To jest nawet zrozumiałe. W końcu redaktorzy TVN i piłkarze Legii mają płacone z tej samej kasy. Dziwi tylko jedno, robią to na tyle mało dyskretnie, ze widzowie to widzą, czego efektem najpierw jest wkurzenie, potem smiech a na końcu totalne olewanie i ogólna niechęć do wszystkiego co warszawskie. Nie zmienia to faktu, że jeśli chcemy aby o nas mowiono, przede wszystkim musimy sami się o to postarać - temat o tzw. "medialności" już był.sebaro pisze:Zgadzam się. Staram się, że każdym razem oglądać ten program i stwierdzam,że wychwalanie Legii idzie im lepiej niż Szpakowskiemu :hyhy: Pamiętam też - jak w tamtym sezonie komentowano skróty meczów na Łazienkowskiej i Bułgarskiej.wolfik pisze:Nie sa przygtowani do mowienia o Ruchu, moga ladnie opowiadac o Legii, Groclinie, Bełchatowie, Zagłebiu. Ale co sie dzieje i kto gra w Ruchu to za bardzo nie wiedzieli. Moze to i nawet lepiej ;)
To co powiedzieli redaktorzy :
1. Legia - bardzo dobry mecz, zasłużone zwycięstwo, wspaniała publiczność i w ogóle super , ochy i achy
2. Lech - słaby mecz a drużynę kolejarza żegnały gwizdy
To co zobaczyłem na skrótach :
1. Legia - wymęczone zwycięstwo a podczas schodzenia piłkarzy do szatni słyszałem gwizdy !!!
2. Lech - jak zwykle frekwencja w okolicach kilkunastu tysięcy, wspaniały doping i żadnych gwizdów !!!
To przestaje być już śmieszne , to jest żałosne.
Tak samo notoryczne wałkowanie tematu Bełchatowa, Grodziska i Korony - o pozostałych zespołach bardzo krótkie wręcz lakoniczne wzmianki.
Ubawiłem się jednak ostatnio jak Tomczak "je***" te wszystkie małomiasteczkowe kluby, że nie widzi dla nich przyszłości a Pietrasiak z Bełchatowa raczej nie bardzo wiedział co odpowiedzieć.
Użytkownicy przeglądający to forum: Mikoruch, Pivko i 43 gości