Niebieskie kobiety:D

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
łysy

#16 Post autor: łysy » 29 lip 2007, o 03:21

Jakby tego wszystkiego było mało, to jeszcze podwyższają cenę biletu o 5 zł, na mecz z sosnowcem. Byle tak dalej pani prezes, idzie pani w dobrym kierunku aby na meczach była jak namniejsza liczba kibiców. A pamietam jak jeszcze nie dawno klimek mówił że jego marzeniem jest aby na meczach stadion był zapełniony do ostatniego miejsca.

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#17 Post autor: cisiu » 29 lip 2007, o 08:24

co??? 25zł za szpil ze Sosnowcym??? to jo myśloł że to chodzi o 15zł +5 zł i bydzie 20zł!!! K...a to jest chore!!! To jo musza dać 50zł żeby sie z dziewczynom wlyź!!!! Szkoda słów...
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

Niebieska
Kontakt:

#18 Post autor: Niebieska » 29 lip 2007, o 09:01

assjja pisze: A za 15 mesieczne, a nawet 2,5 letnie dzieci się nie płaci... Wchodzi koleżanka to wiem... Ma bilet na siebie, wózek z córką gratis...
Ja myślę, że to akurat zależy od osób, które stoją na bramce - powinna być OFICJALNA INFORMACJA NA STRONIE GŁÓWNEJ KLUBU - ja zawsze za Kingę płaciłam. Kiedyś przyjechaliśmy na mecz prosto z Zakopanego, biletów za złotówkę już nie było, po konsultacjach na bramce mogliśmy kupić bilet na trybunę i wszyscy weszliśmy na niego na sektor 1. Jak mam zaryzykować i jechać z dzieckiem jak się okaże, że na bramce się uprą i nas nie wpuszczą bo nie ma odgórnej informacji o tym, że takie dziecko może wejść gratis. Będę się wracać do domu czy kupię jej bilet za 20 zł, a po 10 minutach będę musiała wyjść bo z takim maluchem różnie bywa.

Czekam na odzew ze strony klubu, mam nadzieję, że taka padnie, a jeśli nie to pojedziemy do sekretariatu o tej sprawie porozmawiać.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

Awatar użytkownika
Slawko
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#19 Post autor: Slawko » 29 lip 2007, o 09:05

No chyba ich za przeproszeniem popierd....... 25zl??? z jakiej racji???
Od rana czlowiek musi sie stresowac.

W takim razie musze podziekowac kretynskiemu zarzadowi za to ze nie wezne na ten szpil znajomych.
"Popularność Ruchu na Śląsku nie zna granic" - Przegląd Sportowy, 1934r.

Awatar użytkownika
mumin1920
Kontakt:

#20 Post autor: mumin1920 » 29 lip 2007, o 09:40

chyba powinien byc zalozony nowy temat o zarzadzie !! burdel je caly czos w klubie !! nojpiyrw "sprzataczka" z "woznym" sklodali licencja, a teroz "ogrodnik" z "kopidolym" ustalaja cynnik na nowy sezon !! plakac sie chce do uja !! niych w koncu nosz piykny zarzad sie obudzi i zatrudni jakis fachowcow ;/

KacoR
Kontakt:

#21 Post autor: KacoR » 29 lip 2007, o 10:00

i tak nam zarzad dziekuje za wsparcie w walce o licencje... szkoda gadac
skoro cena biletu bedzie zalezec od przeciwnika to z Legia,Wisla czy Gornikiem bilety beda po 50zl albo moze od razu na wszysytkie mecze wstep po 50zl
panie Mariuszu chyba pana marzenie o pelnych trybunach na Cichej sie nie spelni...

Selene
Kontakt:

#22 Post autor: Selene » 29 lip 2007, o 10:00

assjja pisze:
Selene pisze: Troche taka segregacja przypomina mi sytuacje w Auschwitz... Wybaczcie porownanie (byc moze nie na miejscu)
Nie dość, że nie na miejscu, to żenujace i poniżej wszelkiego poziomu to porównanie... :znudzony: :znudzony: :suchy: :/
Ale za to trafny... bo nie tylko ja mam takie odczucia ale i wiele innych NIEBIESKICH MATEK rowniez.
Dla mnie wyjscie na mecz mezem i synem to bylby koszt w tej chwili 3x25zl. I dodac dojazd... a jak juz napisala Niebieska - z dzieckiem roznie bywa. Tym bardziej wlasnie z tym mniejszym jak coreczka Niebieskiej czy moj maly majacy niespelna 4 lata. Chce w synu zaszczepic milosc do pilki i do Ruchu.. ale jak niby mam to zrobic skoro ceny biletow sa tak niebotycznie drogie ? Czy nikt z zarzadu nie pomyslal o jakichs biletach rodzinnych czy cos ? Ze rodzice z dziecmi mieliby jakis wspolny bilet? I nie za 75zl czy wiecej.. a np cala rodzina wchodzi na bilet za 45zl. Na pewno oplacaloby sie to. Skoro juz dzieci i kobiety musza placic takie sumy.
Ogolnie jestem za tym by dzieci do 12 roku mialy darmowy wstep, a kobiety czy tez ojcowie z dziecmi ulgowe bilety (dziecko za darmo - ojciec czy te matka np 50% ceny). I byloby ok.
Takie jest moje zdanie - nie trzeba sie z nim zgadzac.
[color=blue][b]"Ślonzoka nie czyni ino miejsce urodzenia ale także postawa życiowa,
bo co to za Ślonzok co umie godać i pisać fess po Ślonsku a zachowuje sie jak gorol :kwasny: "
[/b][/color]

FredyKruger
Kontakt:

#23 Post autor: FredyKruger » 29 lip 2007, o 10:20

KacoR pisze:i tak nam zarzad dziekuje za wsparcie w walce o licencje... szkoda gadac
skoro cena biletu bedzie zalezec od przeciwnika to z Legia,Wisla czy Gornikiem bilety beda po 50zl albo moze od razu na wszysytkie mecze wstep po 50zl
panie Mariuszu chyba pana marzenie o pelnych trybunach na Cichej sie nie spelni...
Krótko i na temat:
Od wieków wiadomo że chytry dwa razy traci! Czy do Was nie dociera że wysokimi cenami biletów odstraszacie kibiców? Nie chce krakać , ale w przyszlosci, niestety stadion Ruchu bedzie swiecił pustkami.

pozdrawiam wszystkich, a szczególnie decydentów z Zarzadu

rubyzkaliny

#24 Post autor: rubyzkaliny » 29 lip 2007, o 10:43

jo juz czwicza z rodzina skoki przez plot
ich poje... 100 zl za szpil ? kaj my som ?
cza z nimi pogodac yno bo jak bydzie szpil
z zabolami abo wiselkom to 160 za cztyry
osoby zaplaca
moze jaki bojkot przed nieciekawym szpilym
yno czy wszyscy bezrodzinni sie przylaczom?

KacoR
Kontakt:

#25 Post autor: KacoR » 29 lip 2007, o 10:53

moze wejdziemy za na stadion z 15 min opoznieniem? albo znowu jakies specjalne listy do zarzadu?

seba11122
Kontakt:

#26 Post autor: seba11122 » 29 lip 2007, o 11:16

Może zwrócić się do zakładów pracy, żeby wykupowały bilety i dopłacały z funduszu socjalnego dla załogi. Dla firm to żaden wydatek. U mnie w firmie tak robią. :)
Czechowice/R\Dziedzice

Awatar użytkownika
cisiu
Kontakt:

#27 Post autor: cisiu » 29 lip 2007, o 12:51

Gynał!! Chytry traci dwa razy!!! Może z tym sosnowcym bydzie trocha ludzi pomimo cyny 25zł ale ze szpilu na szpil bydzie ich ubywać i zostaniom ino karnetowcy!!! (3-4tyś????) Zarządzie czy ty niy znosz podstawowy zasad na zachyncynie do przichodzynio na CICHO???? Obudzice sie tam za tymi waszymi stołkami bo to jest zgroza!!!!!!!! Pomyście logicznie czy chop z babom z 2 dzieci do 100zł za szpil?? ODPOWJYDZCIE SIE SAMI abo niych dali babcia klozetowo ustalo cyny biletow!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------

RudaSlaska7
Kontakt:

#28 Post autor: RudaSlaska7 » 29 lip 2007, o 13:01

no ja z Groclinem wygrali to tera bilety w gora!
nie rozumia tego jo jak bych byl prezesem czy kij wie kto to ustalo te ceny to bych zrobil bilety za 15 zl i juz. bych wiedziol ze zawsze bydzie te 7 tys jak nie 15 a teraz ?
25 zl to moim zdaniem za duzo juz som wiem ze na pewno nie pojda na wszystkie ( pewnie na Korona i na Wisla ) takich jak jo jest wiecej,ciekawe co te knypki po 14 lot majom zrobic? no ale przeca 25 zl to i tak malo ;) przypomna ze za 25 zl niedawno szlo wlyz na trybuna...

Awatar użytkownika
milanos
Kontakt:

#29 Post autor: milanos » 29 lip 2007, o 13:43

Oj niestety.. ale w tym roku nie będziemy mieli zbyt dużej frekfencji na meczach... ;/
Obrazek

Panewniki
Kontakt:

#30 Post autor: Panewniki » 29 lip 2007, o 15:26

Skonczcie juz rozmywac temat !!!!! :zly: :zly:
[img]http://i29.tinypic.com/1hdm9u.jpg[/img]

ODPOWIEDZ