Niebieskie kobiety:D
Jakby tego wszystkiego było mało, to jeszcze podwyższają cenę biletu o 5 zł, na mecz z sosnowcem. Byle tak dalej pani prezes, idzie pani w dobrym kierunku aby na meczach była jak namniejsza liczba kibiców. A pamietam jak jeszcze nie dawno klimek mówił że jego marzeniem jest aby na meczach stadion był zapełniony do ostatniego miejsca.
- cisiu
- Kontakt:
co??? 25zł za szpil ze Sosnowcym??? to jo myśloł że to chodzi o 15zł +5 zł i bydzie 20zł!!! K...a to jest chore!!! To jo musza dać 50zł żeby sie z dziewczynom wlyź!!!! Szkoda słów...
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
---------------------Na Zawsze Ruch--------------------------
-
- Kontakt:
Ja myślę, że to akurat zależy od osób, które stoją na bramce - powinna być OFICJALNA INFORMACJA NA STRONIE GŁÓWNEJ KLUBU - ja zawsze za Kingę płaciłam. Kiedyś przyjechaliśmy na mecz prosto z Zakopanego, biletów za złotówkę już nie było, po konsultacjach na bramce mogliśmy kupić bilet na trybunę i wszyscy weszliśmy na niego na sektor 1. Jak mam zaryzykować i jechać z dzieckiem jak się okaże, że na bramce się uprą i nas nie wpuszczą bo nie ma odgórnej informacji o tym, że takie dziecko może wejść gratis. Będę się wracać do domu czy kupię jej bilet za 20 zł, a po 10 minutach będę musiała wyjść bo z takim maluchem różnie bywa.assjja pisze: A za 15 mesieczne, a nawet 2,5 letnie dzieci się nie płaci... Wchodzi koleżanka to wiem... Ma bilet na siebie, wózek z córką gratis...
Czekam na odzew ze strony klubu, mam nadzieję, że taka padnie, a jeśli nie to pojedziemy do sekretariatu o tej sprawie porozmawiać.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
- Slawko
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- mumin1920
- Kontakt:
chyba powinien byc zalozony nowy temat o zarzadzie !! burdel je caly czos w klubie !! nojpiyrw "sprzataczka" z "woznym" sklodali licencja, a teroz "ogrodnik" z "kopidolym" ustalaja cynnik na nowy sezon !! plakac sie chce do uja !! niych w koncu nosz piykny zarzad sie obudzi i zatrudni jakis fachowcow ;/
-
- Kontakt:
i tak nam zarzad dziekuje za wsparcie w walce o licencje... szkoda gadac
skoro cena biletu bedzie zalezec od przeciwnika to z Legia,Wisla czy Gornikiem bilety beda po 50zl albo moze od razu na wszysytkie mecze wstep po 50zl
panie Mariuszu chyba pana marzenie o pelnych trybunach na Cichej sie nie spelni...
skoro cena biletu bedzie zalezec od przeciwnika to z Legia,Wisla czy Gornikiem bilety beda po 50zl albo moze od razu na wszysytkie mecze wstep po 50zl
panie Mariuszu chyba pana marzenie o pelnych trybunach na Cichej sie nie spelni...
-
- Kontakt:
Ale za to trafny... bo nie tylko ja mam takie odczucia ale i wiele innych NIEBIESKICH MATEK rowniez.assjja pisze:Nie dość, że nie na miejscu, to żenujace i poniżej wszelkiego poziomu to porównanie...Selene pisze: Troche taka segregacja przypomina mi sytuacje w Auschwitz... Wybaczcie porownanie (byc moze nie na miejscu)![]()
![]()
![]()
![]()
Dla mnie wyjscie na mecz mezem i synem to bylby koszt w tej chwili 3x25zl. I dodac dojazd... a jak juz napisala Niebieska - z dzieckiem roznie bywa. Tym bardziej wlasnie z tym mniejszym jak coreczka Niebieskiej czy moj maly majacy niespelna 4 lata. Chce w synu zaszczepic milosc do pilki i do Ruchu.. ale jak niby mam to zrobic skoro ceny biletow sa tak niebotycznie drogie ? Czy nikt z zarzadu nie pomyslal o jakichs biletach rodzinnych czy cos ? Ze rodzice z dziecmi mieliby jakis wspolny bilet? I nie za 75zl czy wiecej.. a np cala rodzina wchodzi na bilet za 45zl. Na pewno oplacaloby sie to. Skoro juz dzieci i kobiety musza placic takie sumy.
Ogolnie jestem za tym by dzieci do 12 roku mialy darmowy wstep, a kobiety czy tez ojcowie z dziecmi ulgowe bilety (dziecko za darmo - ojciec czy te matka np 50% ceny). I byloby ok.
Takie jest moje zdanie - nie trzeba sie z nim zgadzac.
[color=blue][b]"Ślonzoka nie czyni ino miejsce urodzenia ale także postawa życiowa,
bo co to za Ślonzok co umie godać i pisać fess po Ślonsku a zachowuje sie jak gorol :kwasny: "
[/b][/color]
bo co to za Ślonzok co umie godać i pisać fess po Ślonsku a zachowuje sie jak gorol :kwasny: "
[/b][/color]
-
- Kontakt:
Krótko i na temat:KacoR pisze:i tak nam zarzad dziekuje za wsparcie w walce o licencje... szkoda gadac
Od wieków wiadomo że chytry dwa razy traci! Czy do Was nie dociera że wysokimi cenami biletów odstraszacie kibiców? Nie chce krakać , ale w przyszlosci, niestety stadion Ruchu bedzie swiecił pustkami.
pozdrawiam wszystkich, a szczególnie decydentów z Zarzadu
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- cisiu
- Kontakt:
Gynał!! Chytry traci dwa razy!!! Może z tym sosnowcym bydzie trocha ludzi pomimo cyny 25zł ale ze szpilu na szpil bydzie ich ubywać i zostaniom ino karnetowcy!!! (3-4tyś????) Zarządzie czy ty niy znosz podstawowy zasad na zachyncynie do przichodzynio na CICHO???? Obudzice sie tam za tymi waszymi stołkami bo to jest zgroza!!!!!!!! Pomyście logicznie czy chop z babom z 2 dzieci do 100zł za szpil?? ODPOWJYDZCIE SIE SAMI abo niych dali babcia klozetowo ustalo cyny biletow!!
--------------------Na Zawsze Niebieski----------------------
-
- Kontakt:
no ja z Groclinem wygrali to tera bilety w gora!
nie rozumia tego jo jak bych byl prezesem czy kij wie kto to ustalo te ceny to bych zrobil bilety za 15 zl i juz. bych wiedziol ze zawsze bydzie te 7 tys jak nie 15 a teraz ?
25 zl to moim zdaniem za duzo juz som wiem ze na pewno nie pojda na wszystkie ( pewnie na Korona i na Wisla ) takich jak jo jest wiecej,ciekawe co te knypki po 14 lot majom zrobic? no ale przeca 25 zl to i tak malo
przypomna ze za 25 zl niedawno szlo wlyz na trybuna...
nie rozumia tego jo jak bych byl prezesem czy kij wie kto to ustalo te ceny to bych zrobil bilety za 15 zl i juz. bych wiedziol ze zawsze bydzie te 7 tys jak nie 15 a teraz ?
25 zl to moim zdaniem za duzo juz som wiem ze na pewno nie pojda na wszystkie ( pewnie na Korona i na Wisla ) takich jak jo jest wiecej,ciekawe co te knypki po 14 lot majom zrobic? no ale przeca 25 zl to i tak malo

- milanos
- Kontakt:
-
- Kontakt: