Walczmy o Ruch Chorzów!

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

Walczmy o Ruch Chorzów!

#1 Post autor: Neo » 19 lip 2007, o 23:08

Na miejsce w ekstraklasie Ruch Chorzów czekał 4 lata! Po wywalczeniu awansu PZPN odebrał "Niebieskim" możliwość gry wśród najlepszych drużyn w Polsce! Pomóż czternastokrotnemu Mistrzowi Polski pozostać tam, gdzie jego miejsce! Przyłącz się do naszej akcji i wykonaj WSPÓLNY RUCH!

Wystarczy wejść na stronę http://www.wspolnyruch.ovh.org/ i wesprzeć akcję.

WSPÓLNY RUCH to akcja kibiców Ruchu Chorzów, mająca na celu zebranie jak największej ilości wpisów od osób, popierających przywrócenie drużyny Ruchu Chorzów do Orange Ekstraklasy! Weź udział w akcji i przekaż adres tej strony swoim znajomym. Pokażmy, że sympatykom piłki nożnej zależy na tym, aby drużyna "Niebieskich" rozgrywała swoje mecze na najwyższym szczeblu rozgrywek.

Prosimy o zamieszczanie na stronach internetowych bannerów bądź buttonów akcji WSPÓLNY RUCH! Po zrobieniu tego wystarczy przesłać informację na mail [email protected] a button lub link do strony zostanie umieszczony na stronie akcji WSPÓLNY RUCH w specjalnie przygotowanym miejscu. Pokaż Internautom, że popierasz akcję i zyskaj sympatyków!

Z GÓRY DZIĘKUJEMY!
Ostatnio zmieniony 25 lip 2007, o 08:08 przez Neo, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: spyru » 19 lip 2007, o 23:14

klikamy !!!
WSZYSCY !!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
spyru
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#3 Post autor: spyru » 19 lip 2007, o 23:52

temat jest ważniejszy niż regulamin, ultras czy aktualizacja forum

WALCZYMY !!!
Ja zawsze będę, zawsze będę wspierał drużynę swą!!

Awatar użytkownika
L-o
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: L-o » 20 lip 2007, o 00:00

ROZSYŁĄĆ WSZEDZIE, jo juz dol bannera na swoi stronie rocznika, i rozeslolech na GG!

Awatar użytkownika
Neo
Kontakt:

#5 Post autor: Neo » 20 lip 2007, o 00:48

Niech jakiś admin zmieni kolor tytułu tematu na jakiś lepiej widoczny.

RudaSlaska7
Kontakt:

#6 Post autor: RudaSlaska7 » 20 lip 2007, o 01:06

banner na stronie www.eskrypty.com :)

Awatar użytkownika
Sz.
Kontakt:

#7 Post autor: Sz. » 20 lip 2007, o 01:38

coś mi ten link nie działa
Obrazek
Obrazek

Niebieska
Kontakt:

#8 Post autor: Niebieska » 20 lip 2007, o 08:24

Ja już oddałam głos i poprosiłam o pomoc i rozsyłanie tego dalej na moim babskim forum, postaram się jeszcze to samo zamieścić na drugim i mailami do rodziny i znajomych.

Czy można jakoś bannera wkleić do podpisu, nie znam się na tym, a bardzo bym chciała dodać go do podpisów na wszystkich forach, na których się udzielam :?: Myślałam, że wystarczy wkleić tego linka, ale nie działa.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

gieel

#9 Post autor: gieel » 20 lip 2007, o 08:43

Witam wszystkich. jestem kibiciem Wisły Kraków, ale poparłem Waszą akcję, bo o grze w I lidze decydować winny wyniki na boisku, a nie decyzje przy stoliku. Czekam na mecz Wisły z Niebieskimi w I lidze. Powodzenia Niebiescy!

Niebieska
Kontakt:

#10 Post autor: Niebieska » 20 lip 2007, o 09:34

Tak wchodze na tą strone i patrzę jak przybywa głosów, w oczy rzuciły mi się dwa nazwiska: Michał Listkiewicz Warszawa i Zbigniew Boniek Łódź (tu też adres e-mail) - czy to faktycznie te osoby czy zbieżność nazwisk, czy ktoś się podszył - choć to chyba najmniej prawdopodobne. Trzeba by jak najwięcej wpisów sławnych osób: posłów, senatorów, prezesów klubowych, zwodników innych drużyń, osób znanych w środowisku piłkarskim, działaczy, pisarzy itp., które firmowałaby akcję swoim imieniem i nazwiskiem - każdy wpis jest bardzo ważny, ale takie robią o wiele większe wrażenie, niż np. Niebieski, Chorzów itp.

Są wpisy z Londynu, Niemiec - a mi łzy znów cisną się do oczu.
Tyle tysięcy ludzi walczy z nami, już nie tylko z całej Polski a nic to może nie dać, wszystko w rękach garstki, która chce zachować twarz i zawzięła się, że decyzji nie zmieni.

Strona przygotowana super, brawo dla osób, które to zrobiły, własnie tak powinnismy walczyć - to wszystko co możemy zrobić, siła i groźby nic nie dają, mogą tylko pogorszyć sytuację.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października

sObOl

#11 Post autor: sObOl » 20 lip 2007, o 09:51

http://wspierajruch.glt.pl/ - takie małe podsumowanie

Kicol
Kontakt:

#12 Post autor: Kicol » 20 lip 2007, o 10:22

jo juz popar:)
[img]http://img72.imageshack.us/img72/8753/3b0jz.jpg[/img]

Hunter75

#13 Post autor: Hunter75 » 20 lip 2007, o 10:58

To co sie dzieje w polskim futbolu to je jedyn wielki skandal. Jednych traktuje sie lepi drugich gorzi. Jest źle, i wydaje mi sie że bydzie gorzi, chyba że zdechnom te pzpn-owskie cwele.

czebrys
Kontakt:

#14 Post autor: czebrys » 20 lip 2007, o 12:27

Cholera...jak zobaczyłem ile już jest wpisów, z ilu cześci Polski, a nawet z ajkich klubów (KSG, GKS, Zaglebie, Lech i inne) to się prawie wzruszyłem
Widzę, że akcja nabiera obrotów wszędzie gdzie się da.
Ja już kliknąłęm :D

Diegos_
Kontakt:

#15 Post autor: Diegos_ » 20 lip 2007, o 12:43

http://www.piastgliwice.boo.pl/
pojawił sie baner ;) Pozdrawiam i trzymajcie sie

ODPOWIEDZ