Walczmy o Ruch Chorzów!
- Neo
- Kontakt:
Walczmy o Ruch Chorzów!
Na miejsce w ekstraklasie Ruch Chorzów czekał 4 lata! Po wywalczeniu awansu PZPN odebrał "Niebieskim" możliwość gry wśród najlepszych drużyn w Polsce! Pomóż czternastokrotnemu Mistrzowi Polski pozostać tam, gdzie jego miejsce! Przyłącz się do naszej akcji i wykonaj WSPÓLNY RUCH!
Wystarczy wejść na stronę http://www.wspolnyruch.ovh.org/ i wesprzeć akcję.
WSPÓLNY RUCH to akcja kibiców Ruchu Chorzów, mająca na celu zebranie jak największej ilości wpisów od osób, popierających przywrócenie drużyny Ruchu Chorzów do Orange Ekstraklasy! Weź udział w akcji i przekaż adres tej strony swoim znajomym. Pokażmy, że sympatykom piłki nożnej zależy na tym, aby drużyna "Niebieskich" rozgrywała swoje mecze na najwyższym szczeblu rozgrywek.
Prosimy o zamieszczanie na stronach internetowych bannerów bądź buttonów akcji WSPÓLNY RUCH! Po zrobieniu tego wystarczy przesłać informację na mail [email protected] a button lub link do strony zostanie umieszczony na stronie akcji WSPÓLNY RUCH w specjalnie przygotowanym miejscu. Pokaż Internautom, że popierasz akcję i zyskaj sympatyków!
Z GÓRY DZIĘKUJEMY!
Wystarczy wejść na stronę http://www.wspolnyruch.ovh.org/ i wesprzeć akcję.
WSPÓLNY RUCH to akcja kibiców Ruchu Chorzów, mająca na celu zebranie jak największej ilości wpisów od osób, popierających przywrócenie drużyny Ruchu Chorzów do Orange Ekstraklasy! Weź udział w akcji i przekaż adres tej strony swoim znajomym. Pokażmy, że sympatykom piłki nożnej zależy na tym, aby drużyna "Niebieskich" rozgrywała swoje mecze na najwyższym szczeblu rozgrywek.
Prosimy o zamieszczanie na stronach internetowych bannerów bądź buttonów akcji WSPÓLNY RUCH! Po zrobieniu tego wystarczy przesłać informację na mail [email protected] a button lub link do strony zostanie umieszczony na stronie akcji WSPÓLNY RUCH w specjalnie przygotowanym miejscu. Pokaż Internautom, że popierasz akcję i zyskaj sympatyków!
Z GÓRY DZIĘKUJEMY!
Ostatnio zmieniony 25 lip 2007, o 08:08 przez Neo, łącznie zmieniany 3 razy.
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- spyru
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- L-o
- Wspiera "Wielki Ruch"
- Kontakt:
- Neo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
banner na stronie www.eskrypty.com 

- Sz.
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja już oddałam głos i poprosiłam o pomoc i rozsyłanie tego dalej na moim babskim forum, postaram się jeszcze to samo zamieścić na drugim i mailami do rodziny i znajomych.
Czy można jakoś bannera wkleić do podpisu, nie znam się na tym, a bardzo bym chciała dodać go do podpisów na wszystkich forach, na których się udzielam
Myślałam, że wystarczy wkleić tego linka, ale nie działa.
Czy można jakoś bannera wkleić do podpisu, nie znam się na tym, a bardzo bym chciała dodać go do podpisów na wszystkich forach, na których się udzielam

bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
Tak wchodze na tą strone i patrzę jak przybywa głosów, w oczy rzuciły mi się dwa nazwiska: Michał Listkiewicz Warszawa i Zbigniew Boniek Łódź (tu też adres e-mail) - czy to faktycznie te osoby czy zbieżność nazwisk, czy ktoś się podszył - choć to chyba najmniej prawdopodobne. Trzeba by jak najwięcej wpisów sławnych osób: posłów, senatorów, prezesów klubowych, zwodników innych drużyń, osób znanych w środowisku piłkarskim, działaczy, pisarzy itp., które firmowałaby akcję swoim imieniem i nazwiskiem - każdy wpis jest bardzo ważny, ale takie robią o wiele większe wrażenie, niż np. Niebieski, Chorzów itp.
Są wpisy z Londynu, Niemiec - a mi łzy znów cisną się do oczu.
Tyle tysięcy ludzi walczy z nami, już nie tylko z całej Polski a nic to może nie dać, wszystko w rękach garstki, która chce zachować twarz i zawzięła się, że decyzji nie zmieni.
Strona przygotowana super, brawo dla osób, które to zrobiły, własnie tak powinnismy walczyć - to wszystko co możemy zrobić, siła i groźby nic nie dają, mogą tylko pogorszyć sytuację.
Są wpisy z Londynu, Niemiec - a mi łzy znów cisną się do oczu.
Tyle tysięcy ludzi walczy z nami, już nie tylko z całej Polski a nic to może nie dać, wszystko w rękach garstki, która chce zachować twarz i zawzięła się, że decyzji nie zmieni.
Strona przygotowana super, brawo dla osób, które to zrobiły, własnie tak powinnismy walczyć - to wszystko co możemy zrobić, siła i groźby nic nie dają, mogą tylko pogorszyć sytuację.
bardzo proszę o głosy: http://kfotoksiazka.nazwa.pl/fotokniha1 ... e=0000.jpg, za każdy głos bardzo dziękuję głosować można raz dziennie do końca października
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt: