Koniec piłki w Chorzowie ?

Forum sympatyków KS Ruch Chorzów
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

Koniec piłki w Chorzowie ?

#1 Post autor: Mikoruch » 12 paź 2003, o 20:49

Panowie, wszystko zmierza ku temu by w przyszłym roku lub za dwa lata była u nas III liga a potem to już koniec... Z tego bagna się nie podniosą.

Nie mogłem być na meczu (choroba), ale z tego co słyszałem Polar nie był gorszy...

Jak to mozliwe by piłkarze, którzy od lat grali tylko w I lidze nie mogą sobie poradzić z Tłokami, Aluminium, Podbeskidziem, Polarem ?

Ja dla tych grajków już tez nie mam usprawiedliwienia - są wielkimi gwiazdorami i jeszcze większymi leniami. Zostaniecie w II lidze na dłużej i zapomnijcie o lepszych klubach ...

Dla kogo mamy przychodzić na stadion ? Dla kogo ???????????????
Prezesie zastanów się dla kogo ???

Awatar użytkownika
Konrad
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#2 Post autor: Konrad » 12 paź 2003, o 20:57

Dlaczego piłkarze nie mogą sobie poradzić z takimi druzynami jak Polar, Aluminium, etc?
Dla mnie sprawa jest prosta - prezes leci z nimi w ch*** tyle czasu, nie płaci kasy, więc piłkarzyki mają w du*** prezesa. Niestety mają w du*** też nas kibiców. Szkoda, że nie rozumieja tego, że przez takie pozorowanie gry sami sobie szkodzą, bo zamykają sobie drogę do lepszych klubów.:(
Polska MOIM KRAJEM, ZAMOŚĆ MOIM MIASTEM, RUCH MOIM ŻYCIEM !!!

AndRe
Kontakt:

#3 Post autor: AndRe » 12 paź 2003, o 20:58

Raczej KONIEC ROGALI W CHORZOWIE.
My name is prince and i'm funky

17.11.11 - kolejny fan Niebieskich przychodzi na swiat :-)

Awatar użytkownika
Mikoruch
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#4 Post autor: Mikoruch » 12 paź 2003, o 21:08

Rogala jest za mocno przyspawany do fotela by z niego sam zrezygnował.

Sam nie zrobi tego chyba nigdy.

Tak więc przed nami kolejne remisy u siebie i porażki na wyjeździe.

HBSiwy
Kontakt:

#5 Post autor: HBSiwy » 12 paź 2003, o 21:10

Po co kibice drukuja plakaty na mecz po co robia oprawy dla kogo to wszystko jest ?? Dla tych leniow ktorzy zwia sie pilkarzami przeciez jich to wali kto przijdzie i ilu przijdzie na mecz oni zyja w swoim swiatku!
W zeszlym tygodniu mialem okazje zobaczyc "mecz" na szczakowiance i to co widzialem to bylo jedno wielkie gown. !! ponowie kopacze grali jakby mieli zwiazane worki mosznowe ,zadnej woli walki NIC !! ale te ciagle nazekania ze nie ma kasy pytam sie ZA CO?? jak ja bym tak pracowal jak oni graja juz dawno byl bym na bruku.
Juz nie mam sily sie denerwowac i siedzec przed kompem sledzac wyniki naszego Ruchu bo i tak wiem ze znowu zjeb....i albo zremisowali z jakims tam klubikiem.Napewno tez juz na mecz Ruchu nie zawitam w najblizszym czasie poniewaz nie dam robic sie w Hu.a chociaz mam Niebieskie serce.Mam paru kumpli w swionach skad tez sam pochodze i oni maja to samo zdanie co ja nie pokaza sie tam dopuki nie przestaniemy byc robieni w balona.

Pozdrawiam wszystkich z pod znaku NIEBIESKIEJ ERKI.

aha i jeszcze jedno pREZESIE jezeli nie umie dac pan sobie rady to prosze dac sobie spokuj i niech pan wezmie ze saba ta bande DARMOZJADOW zwacych sie zarzadem klubu bo o tym napewno nie maja pojecia!!Zrobcie w koncu miejsce dla kogos z jajami kto wlozy troche milosci w to co robi !!!
Ostatnio zmieniony 12 paź 2003, o 22:28 przez HBSiwy, łącznie zmieniany 2 razy.

Gość

#6 Post autor: Gość » 12 paź 2003, o 21:14

Nigdy nie spodziewalem sie ze dojdzie do takiej sytuacji. Klub z 14 mistrzami, najbardziej utytulowanu w kraju moze spasc do III ligi a potem PRZESTAC ISTNIEC. Jak kiedys w dalekiej przyszlosci syn lub wnuk spyta sie mnie co ja robilem w mlodosci, gdzie jezdzilem na mecze to ja mu mam powiedziec ze istaniaj kiedys taki klub RUCH CHORZOW.

Wszystko powoli zmierza ku koncowi. Mam nadzieje ze historia upomni sie o nas. Mam nadzieje ze zadza pieniadza nie pokona niebieskiej sily.

krempy1

#7 Post autor: krempy1 » 12 paź 2003, o 21:17

Po dzisiejszym meczu marzenia o awansie odkładam mam nadzieje tylko na rok. Polar pokazał kawałek ciekawego futbolu i ogromnego zaangazowania i serca do walki. Nasi jak zwykle dno nic im sie nie chcialo a przy drugiej bramce znow pokazali jak swietnym sa zespolem. Po prostu tragedia i żenada.

Awatar użytkownika
Raul22
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#8 Post autor: Raul22 » 12 paź 2003, o 21:17

:((((((((((((((( O awansie mozna juz zapomniec teraz za cel sobie trzeba postAwic utrzymanie druzyny w 2 lidze bo baraze coraz blizej a jesli nie mozna wygrac u siebie z Tlokamia Aluminium czy Polarem ktore walcza o utrzymanie przy jednoczesnych porazkach na wyjazdach to tylko walka o utrzymanie nas czeka. Smutne ale prawdziwe

Gość

#9 Post autor: Gość » 12 paź 2003, o 22:10

Po tym meczu z Polarem w oczach pojawily mi sie lzy :cry: a powodem tego bylo to co nam zostalo z tak WSPANIALEGO KLUBU jakim jest K.S RUCH Chorzów jestesmy sredniakiem 2 ligi ,14 krotny mistrz Polski jest sredniakiem 2 ligi to jest cos nie do pomyslenia ,a wszystko to zawdzieczamy temu DURNIOWI rogali!!!! Czemu nie chcesz zrezygnowac ???jaki jest tego powód???Chyba masz duzo kasy na swoim koncie,czyz nie?? Chcesz wiecej???Pazerny Komunisto!!!

Twoj czas sie jush skonczyl w tym klubie!!!!!

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#10 Post autor: Ozor » 12 paź 2003, o 22:33

ZGNILIZNA

gregor
Kontakt:

#11 Post autor: gregor » 12 paź 2003, o 22:53

Ja zadam jeszcze jedno pytanie gdzie ci urzędnicy z ratusza, co tak bliski im był RUCH przed wyborami, teraz wizytówką miasta już nie jesteśmy.???

BANDA KOMOCHÓW i tyle. :evil:

Darek

#12 Post autor: Darek » 12 paź 2003, o 22:54

KAŻDEMU Z NAS JEST TRUDNO W TO UWIERZYC,ŻE NASZ RUCH Chorzów MOŻE PRZESTAC ISTNIEC ALE TAK TO TO WYGLĄDA A NIE INACZEJ. ZAMIAST MARZYC O AWANSIE CZY O BARAŻACH O EKSTRAKLASE MUSIMY SIE MARTWIC O BARAŻE O UTRZYMANIE W 2 LIDZE!!!!! TO JEST NIEMOŻLIWE!!!! COS TY CZERWONA ZARAZO ROGALA ZROBIŁ Z NASZYM RUCHEM !!!!!!!!!! :cry:

Jr

#13 Post autor: Jr » 13 paź 2003, o 07:25

powiem krótko NIE MA JUŻ NADZIEJI TO KONIEC MARZEŃ
PSEUDO DZIAŁACZE PSEODO PREZES I PSEUDO PIŁKARZE wy***rdala.......? Z CHORZOWA

Awatar użytkownika
19r20
Kontakt:

#14 Post autor: 19r20 » 13 paź 2003, o 08:58

wiecie co nie wierze w rezygnacje prezesa on nigdy się niepodda!
będzie walczył o stołek aż do rozwiązania klubu

oby nie skończyło się jak Zagłebie sosnowiec w latach 90
GKS Katowice to klub, który był jednym z najaktywniejszych w procederze korupcyjnym - http://pilkarskamafia.blogspot.com

Awatar użytkownika
Ozor
Wspiera "Wielki Ruch"
Wspiera "Wielki Ruch"
Kontakt:

#15 Post autor: Ozor » 13 paź 2003, o 09:23

wp***dol spuscic i tyle.

ODPOWIEDZ